BHA is pas het begin

null

Nóg meer uit je BHA-exfoliant halen? Combineer ‘m met een ander krachtig product en je krijgt nog mooiere resultaten. Hier vind je producten - geselecteerd door onze experts - die de egaliserende kracht van BHA versterken én tegelijkertijd een specifiek huidprobleem aanpakken. Benieuwd naar de juiste BHA-combinatie voor jouw huid? 

#1 bestseller: 2% BHA Liquid Exfoliant

Minder puistjes en meer glow dankzij de formule die zó goed is dat we er elke zes seconden één verkopen.

shoppen

Egaliseer een ongelijkmatige huidteint met onze BHA en C15 Super Booster

Deze combinatie pakt een ongelijkmatige teint aan vanuit twee verschillende hoeken. BHA verwijdert dode huidcellen aan de oppervlakte, waardoor er niet alleen een gladdere, jonger uitziende huid tevoorschijn komt, ook helpt dit proces een oneffen teint te verminderen. Vitamine C verheldert, helpt pigmentvlekken te vervagen en geeft je huid een egalere uitstraling. Dit ingrediënt is ook nog eens een krachtige antioxidant, die samenwerkt met je dagelijkse SPF-dagcrème om (verdere) verkleuring door zonneschade te voorkomen.

shoppen

Grove poriën minimaliseren? Combineer BHA met onze 10% Niacinamide Booster

Geen grove poriën meer dankzij de combinatie BHA en niacinamide. Onze BHA-exfoliant verwijdert talg aan de oppervlakte van je huid én diep in je poriën. Breng vervolgens de 10% Niacinamide Booster aan. Een ultralichte, snel absorberende formule met een krachtige hoeveelheid niacinamide, die de natuurlijke vorm en grootte van je poriën herstelt en zo grove poriën aanzienlijk vermindert. 

shoppen

Zeg een doffe huid maar gedag dankzij de combinatie van BHA en de Defense Dagcrème SPF 30

Van een doffe naar glanzende huid in slechts twee essentiële stappen. Exfoliëer eerst doffe, dode huidcellen weg met de BHA-exfoliant, waardoor je glowy huidlaag er weer onder vandaan komt. Eindig je routine met onze Defense Dagcrème SPF 30. Deze lichte crème - geformuleerd met onze innovatieve, verhelderende mix van onder andere zoethout en resveratol - geeft je huid direct een mooie glans. Extra fijn: dankzij de minerale SPF 30 weet je zeker dat je glowy gloed beschermd blijft.

shoppen

Verzacht tekenen van veroudering met BHA en Clinical 1% Retinol Treatment

Reken maar op een zichtbare verbetering van stevigheid, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels. BHA verwijdert dode huidcellen van de bovenste lagen van je huid en onthult zo een gladdere, jonger uitziende teint. Retinol 'vertelt' die huidcellen in de diepere lagen zich weer te gedragen zoals vroeger.

Gebruik je retinol voor het eerst? Bouw het gebruik dan langzaam op. Begin met 3 keer per week en verhoog de frequentie - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar je gewenste voorkeur. Is retinol nieuw voor je, dan raden we ook aan het ingrediënt niet tegelijk met je exfoliant te gebruiken. Breng de producten op verschillende tijdstippen aan ('s ochtends of 's avonds) en let op de reactie van je huid voordat je ze combineert.

shoppen

Vervaag verkleuringen en vlekken na puistjes met BHA en de 10% Azelaic Acid Booster

Deze combinatie verzacht, verheldert én perfectioneert. Verwijder eerst doffe, dode huidcellen met je BHA-exfoliant en breng daarna de 10% Azelaic Acid Booster aan. Dit (nog) redelijk onbekende ingrediënt vult BHA aan door je huid aan de oppervlakte te verfijnen en vlekjes en verkleuringen door puistjes en zonneschade te vervagen.

shoppen