Beauty-insiders delen hun favorieten

We vroegen zeven beauty-insiders om een set samen te stellen bestaande uit producten waar ze echt. niet. zonder. kunnen.

Beauty insiders' favourites

Ontdek hun lievelingsproducten

Stephanie

De Nederlandse modejournalist Stephanie Broek gebruikt Paula's Choice sinds vier jaar. In die periode zag ze haar acne-gevoelige huid transformeren naar een healthy, glowy skin.

"Binnen een maand na het eerste gebruik van Paula’s Choice kreeg ik complimenten over mijn huid. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik was nooit de persoon met een mooie huid en nu ben ik dat wel!"

€ 126,00
€ 75,00

Shop haar beauty-tasje

Coco

De Nederlandse influencer Coco Centeno (bekend van @cococenteno en het gelijknamige Youtube-kanaal) ontdekte Paula's Choice niet eens zo lang geleden. Ze gebruikte nog altijd een grove scrub tegen haar vette t-zone en vergrote poriën. Er ging dan ook een wereld voor haar open toen ze de exfolianten ontdekte.

"De producten van Paula’s Choice zijn gebaseerd op ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze écht werken. Ik zie dat ook terug in mijn huid."

€ 125,00
€ 75,00

Shop haar beauty-tasje

Hélène

De Parijse influencer Hélène van Mon Blog de Fille ontdekte Paula's Choice een paar jaar geleden. De no-nonsense-benadering van huidverzorging is de reden waarom ze telkens weer terugkomt bij haar favoriete producten.

"Dit merk vormt echt de basis van mijn dagelijkse routine."

€ 118,00
€ 70,00

Shop haar beauty-tasje

Camilla

Camilla uit Denemarken is een echte skincare junkie en gebruikt Paula's Choice al sinds 2015. De op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde exfolianten en SPF-dagcrèmes trokken haar over de streep.

"Ik kies voor Paula's Choice omdat het merk als geen ander begrijpt dat er nooit één product geschikt is voor iedereen. Ze hebben wetenschappelijk bewezen producten voor alle soorten huidtypen en huidproblemen."

€ 126,00
€ 75,00

Shop haar beauty-tasje

Nadine

Met meer dan dertig jaar ervaring in de beauty-industrie als journalist en presentator is Nadine Baggott een autoriteit op het gebied van huidverzorging. Retinol is haar held in de strijd met huidveroudering en ze blijft dan ook terugkomen bij het Clinical 1% Retinol Treatment, die ze omschrijft als een heilige graal.

"Ik ben echt weg van Paula's Choice; sommige bestsellers vormen al jaren de basis van mijn routine. Gefeliciteerd, Paula Begoun, met het feit dat je al 25 jaar deze top-producten ontwikkelt. En met het feit dat je mij gedurende mijn hele carrière als journalist hebt getraind en opgeleid over wat écht werkt in huidverzorging."

UITVERKOCHT

€ 135,00
€ 80,00

Shop haar beauty-tasje

Diana

Diana had last van acne-gevoeligheid en grove poriën. Begin dit jaar stapte ze over op Paula's Choice en voor het eerst sinds tijden gaat ze weer zonder make-up de deur uit.

"Met dank aan Paula's Choice kan ik mijn natuurlijke look omarmen!"

€ 130,00
€ 75,00

Shop haar beauty-tasje

Sknperfct

Evie van Sknperfct ontdekte Paula's Choice twee jaar geleden en was meteen onder de indruk van de geavanceerde formules. Sindsdien prijst ze het aan bij iedereen die ze kent, omdat er een product is voor elk huidtype en huidprobleem.

"One-size-fits-all-huidverzorging bestaat niet. Ik vind het geweldig dat Paula's Choice echt voor iedereen een geschikt product heeft."

€ 116,00
€ 70,00

Shop haar beauty-tasje

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.