Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge Technology Full size
Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge Technology Full size
https://www.paulaschoice.nl/nl/shine-stopper-instant-matte-finish-with-microsponge-technology-full-size/3600.html

Shine Stopper

€ 33,00 € 26,40
20% korting
  • Microsponge® Technology die talg kan absorberen. Direct een matte, poederachtige finish.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Vette huid
  • Huidtype: + Vette huid
  • Huidprobleem: Mee-eters, Grove poriën
  • Ingrediënten: Silicone, Glycerine Bekijk alles
Huidtype:
+ Vette huid
Full size 30 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Matteert een glimmende huid

  • Mooie aanvulling op je huidverzorging

  • Maakt grove poriën zichtbaar kleiner

Jij houdt de controle over je glimmende, vette huid.

Shine Stopper bevat Microsponge® Technology die talg kan absorberen. Hierdoor krijgen glimmende, vette huiddelen direct een matte, poederachtige uitstraling en worden grove poriën minder zichtbaar. Het effect houdt lang aan en werkt perfect in combinatie met een luchtige foundation en gezichtspoeder.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Silicone

Silicone
Er zijn verschillende soorten siliconen. Deze zijn mild voor de huid en laten de huid zijdezacht aanvoelen. Het zijn sterke vochtbinders en bieden bescherming tegen vochtverlies.

Glycerine

Glycerine
Huidherstellend ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en helpt een gezonde uitstraling te behouden.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua, Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer (texture-enhancing/absorbent), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient/texture-enhancing), Dimethicone (hydration), Cetearyl Alcohol (emollient/texture-enhancing), Glycerin (hydration/skin replenishing), PEG-100 Stearate (emollient/texture-enhancing), Magnesium Aluminum Silicate (absorbent), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Myristyl Myristate (texture-enhancing), Ceteareth-20 (texture-enhancing), Xanthan Gum (texture-enhancing), Disodium EDTA (stabilizer), Benzyl Alcohol (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

Toepassing

Gebruik als laatste stap van je huidverzorgingsroutine. Breng een kleine beetje zacht kloppend aan met je vingertop op de vette delen van je gezicht (NIET wrijven). Gebruik je foundation, laat die dan eerst even drogen, breng dan Shine Stopper aan en eventueel een gezichtspoeder. Shine Stopper kun je overdag opnieuw aanbrengen.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Shine Stopper

Reviews

FAQ

Most asked

Wat is MICROSPONGE® technologie precies?

De MICROSPONGE technologie absorbeert direct en langdurig overvloedige talg van het huidoppervlak. Zoals een spons vocht absorbeert, bevat MICROSPONGE speciale poreuze polymeren die niet alleen overtollige talg absorberen, maar die de huid tevens een poederachtige finish geven. Zie deze technologie maar als miljoenen ronde sponsjes die samenwerken om je vettige huid er prachtig zacht en mat uit te laten zien zonder een droge of doffe huid te veroorzaken.

Waar gaat al die overtollige talg naartoe?

Als de overtollige talg eenmaal is geabsorbeerd door de MICROSPONGE® technologie blijft het gevangen in de unieke polymeren totdat die hun opname capaciteit hebben bereikt. Als dat gebeurt, zal je zien dat je huid weer gaat glimmen; de meeste mensen merken echter dat hun glimmende huid meerdere uren onder controle blijft. Als je je huid reinigt, worden de polymeren die de overtollige talg vasthouden eenvoudig weggespoeld.

Maak je routine compleet

Onderzoek

International Journal of Cosmetic Science, Epublication, July 2010 Molecular Pharmaceutics, September–October 2009, pages 1,441–1,448 British Journal of Dermatology, November 2006, pages 890–894; and www.microsponge.com.

Dit product is niet op voorraad.

Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge Technology Full size

Shine Stopper

Full size
€ 33,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.