-20%
Powerduo verzacht + verjong
Powerduo verzacht + verjong
https://www.paulaschoice.nl/nl/powerduo-verzacht-verjong/bundleresistaha.html

Verzacht + verjong

€ 86,00 € 68,80
20% korting
 • Dit krachtige, exfoliërende duo verwijdert op milde wijze dode huidcellen en laat een stralende, zachtere en jonger uitziende huid tevoorschijn komen.

 • Huidtype: Normale huid,
  Droge huid
 • Huidtype: + Normale huid,
  + Droge huid
 • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken, Doffe huid
 • Ingrediënten: Groene thee extract, Glycolzuur/AHA, Zoethoutwortelextract Bekijk alles
Huidtype:
+ Normale huid,
+ Droge huid
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

 • Verbetert huidteint & -structuur

 • Verwijdert dode huidcellen

 • Vermindert tekenen van huidveroudering

Creeër in twee simpele stappen een geavanceerde anti-aging routine met dit exfoliërende duo. Op basis van glycolzuur (AHA) verwijderen beide exfolianten op milde wijze dode huidcellen waardoor er een stralende, jonger uitziende huid tevoorschijn komt. Na een paar weken zal je huid zachter en gladder aanvoelen en zullen bruine vlekjes, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd zijn.

null

Ingrediënten

Deze set bevat:

Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant (50 ml)

Zachte, hydraterende lotion verwijdert dode huidcellen, vermindert fijne lijntjes en egaliseert.

Read more

Resist Anti-Aging 10% AHA Exfoliant (30 ml)

Deze melkachtige exfoliant bevat een mix van vier AHA’s voor een stralende, jonger uitziende huid.

Read more

Toepassing

Breng de Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant aan na het reinigen en tonen. Volg met een serum en eindig met een dag- of nachtcrème. Vervang deze treatment een keer per week met de Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA als onderdeel van de avondroutine.

Verzacht + verjong

Reviews

FAQ

Most asked

Goed om te weten voor je met een exfoliant begint.

Je kunt het gebruik van een AHA-product het best rustig opbouwen. Begin met om de dag en verhoog dit – afhankelijk van hoe je huid reageert – naar 1 à 2 keer per dag. Het is een kwestie van experimenten om te zien wat het best past bij jouw huid. Voor overdag geldt: gebruik erna altijd een dagcrème met een breedspectrum zonnefilter met ten minste SPF 30. Je huid is iets gevoeliger voor zonlicht na het gebruik van een exfoliant, dus de kans op zonverbranding en zonneschade is iets groter.

Kan ik een AHA-exfoliant tegelijkertijd met een BHA-exfoliant gebruiken?

We raden het af om andere exfolianten, inclusief de Paula's Choice BHA-exfolianten, tegelijkertijd met een AHA-exfoliant te gebruiken. Dit verhoogt de kans op huidirritatie. Je kunt wel BHA-producten gebruiken in de ochtend of avond wanneer je de Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA of Resist Anti-Aging Daily Smoothing Treatment 5% AHA niet gebruikt.

Wat als ik een tintelende of prikkelende sensatie ervaar na het gebruik van Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA of Resist Anti-Aging Daily Smoothing Treatment 5% AHA?

Sommige mensen kunnen tintelingen of een prikkelend gevoel ervaren na het aanbrengen van Resist Anti-Aging Daily Smoothing Treatment 5% AHA of Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA. Dit is volkomen normaal en zou snel moeten verdwijnen en stoppen met voortdurend gebruik. Als het tintelende of prikkelende gevoel niet stopt of verergert, of als de huid rood of branderig wordt, spoel de exfoliant dan onmiddellijk af met gewoon water en dep zachtjes droog. Als dit gebeurt, raden we af om verder te gaan met het gebruik. Misschien werkt een andere exfoliant van Paula's Choice beter. Ons customer care team helpt graag bij het selecteren van een alternatieve optie.

Ik gebruik een vitamine A product op recept (retinoïde). Kan ik Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA en Resist Anti-Aging Daily Smoothing Treatment 5% AHA?

Ja, maar houd er rekening mee dat het vitamine A product de gevoeligheid van de huid voor de Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA kan verhogen. We raden aan om voorzichtig te werk te gaan en slechts eenmaal per week de Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA te gebruiken. Gebruik de Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA vóór het vitamine A-recept en spoel na tien minuten af of wacht totdat het ingetrokken is voor het gebruik van het vitamine A product.

Op welk punt na mijn laser- en / of peeling-behandeling kan ik weer beginnen met het gebruik van AHA-exfolianten?

Allereerst raden we aan om de instructies na de procedure te volgen die door de arts of verpleegkundige zijn verstrekt. Als er niets is vermeld over wanneer je het gebruik van een AHA-exfoliant weer kan hervatten, neem dan contact op met het kantoor van de dokter of de salon waar de behandeling heeft plaatsgevonden. Anders is ons algemene advies om te wachten tot de huid is teruggekeerd naar zijn normale textuur en kleur. Afhankelijk van de laser- en / of peeling-behandeling kan dit variëren van een paar dagen tot een paar weken. Zowel peelings als laserprocedures kunnen de huid tijdelijk extra gevoelig maken, dus in geval van twijfel is het het beste om te wachten in plaats van te haasten. Als je weer begint met het gebruik van AHA-exfolianten, houd dan goed in de gaten hoe de huid reageert en pas de frequentie van het gebruik daarop aan. Beëindig het gebruik bij irritatie.

Dit product is niet op voorraad.

Powerduo verzacht + verjong

Verzacht + verjong

€ 86,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.