-15%
Powerduo verzacht + verjong
https://www.paulaschoice.nl/nl/powerduo-verzacht-verjong-bundleresistaha.html

Verzacht + verjong

 • Dit krachtige, exfoliërende duo verwijdert op milde wijze dode huidcellen en laat een stralende, zachtere en jonger uitziende huid tevoorschijn komen.

 • Huidtype: Normale huid, Droge huid
 • Huidprobleem: Huidveroudering , Pigmentvlekken , Doffe huid
 • Ingrediënten: Groene thee extract , Glycolzuur/AHA , Zoethoutwortelextract Bekijk alles
15% setkorting
€ 80,00 € 68,00
+ Kies een gratis mini-nachtcrème bij je bestelling vanaf € 75
+ Gratis verzending vanaf € 40
 • Op werkdagen vóór 22:00 besteld en betaald, morgen in huis
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • Veilig betalen
 • Deze set bestaat uit

 • Wat doet dit product?

  Creeër in twee simpele stappen een geavanceerde anti-aging routine met dit exfoliërende duo. Op basis van glycolzuur (AHA) verwijderen beide exfolianten op milde wijze dode huidcellen waardoor er een stralende, jonger uitziende huid tevoorschijn komt. Na een paar weken zal je huid zachter en gladder aanvoelen en zullen bruine vlekjes, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd zijn.

 • Belangrijkste kenmerken

  Verbetert huidteint & -structuur

  Verwijdert dode huidcellen

  Vermindert tekenen van huidveroudering

 • Toepassing

  Breng de Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant aan na het reinigen en tonen. Volg met een serum en eindig met een dag- of nachtcrème. Vervang deze treatment een keer per week met de Resist Anti-Aging 10% AHA Weekly Exfoliant als onderdeel van de avondroutine.

 • Reviews

  Bekend met dit product? Log in om een review te schrijven

  Bedankt voor je review! Na controle wordt deze op de site geplaatst.

 • Ingrediënten

  Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

  Groene thee extract
  Een krachtige antioxidant en werkt sterk kalmerend op de huid. Heeft overtuigend bewijs dat het vele voordelen heeft voor de huid, waaronder de werking tegen huidveroudering.

  Glycolzuur/AHA
  Verwijdert dode huidcellen en helpt de huid bij celvernieuwing. Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering, met name zonneschade. Werkt daarnaast vochtbindend.

  Zoethoutwortelextract
  Plantenextract met sterke antioxiderende en kalmerende eigenschappen. Kan bijdragen aan de verbetering van een oneffen teint.

  Kijk voor de ingrediënten bij de afzonderlijke producten.

 • Faq

  Voor je begint:

  Je huid moet even wennen aan het gebruik van een exfoliant. Bouw het gebruik daarom in enkele weken voorzichtig op tot een à twee keer per dag. Het kan in het begin even zoeken zijn naar wat de beste frequentie is voor jouw huid. Gebruik overdag altijd een dagcrème met tenminste SPF 30 als laatste stap in je huidverzorgingsroutine. Je huid wordt namelijk iets gevoeliger voor zonlicht door het gebruik van een exfoliant, dus de kans op verbranding en zonneschade neemt iets toe.

  Kan ik een AHA-exfoliant tegelijkertijd met een BHA-exfoliant gebruiken?

  We raden het af om andere exfolianten, inclusief de Paula's Choice BHA-exfolianten, tegelijkertijd met een AHA-exfoliant te gebruiken. Dit verhoogt de kans op huidirritatie. Je kunt wel BHA-producten gebruiken in de ochtend of avond wanneer je de Resist Anti-Aging 10% AHA Weekly Exfoliant of Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant niet gebruikt.

  Wat als ik een tintelende of prikkelende sensatie ervaar na het gebruik van Resist Anti-Aging 10% AHA Weekly Exfoliant of Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant?

  Sommige mensen kunnen tintelingen of een prikkelend gevoel ervaren na het aanbrengen van Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant of Resist Anti-Aging 10% AHA Weekly Exfoliant. Dit is volkomen normaal en zou snel moeten verdwijnen en stoppen met voortdurend gebruik. Als het tintelende of prikkelende gevoel niet stopt of verergert, of als de huid rood of branderig wordt, spoel de exfoliant dan onmiddellijk af met gewoon water en dep zachtjes droog. Als dit gebeurt, raden we af om verder te gaan met het gebruik. Misschien werkt een andere exfoliant van Paula's Choice beter. Ons customer care team helpt graag bij het selecteren van een alternatieve optie.

  Ik gebruik een vitamine A product op recept (retinoïde). Kan ik Resist Anti-Aging 10% AHA Weekly Exfoliant en Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant gebruiken?

  Ja, maar houd er rekening mee dat het vitamine A product de gevoeligheid van de huid voor de Resist Anti-Aging 10% AHA Weekly Exfoliant kan verhogen. We raden aan om voorzichtig te werk te gaan en slechts eenmaal per week de Resist Anti-Aging 10% AHA Weekly Exfoliant te gebruiken. Gebruik de Resist Anti-Aging 10% AHA Weekly Exfoliant vóór het vitamine A recept en spoel na tien minuten af of wacht totdat het ingetrokken is voor het gebruik van het vitamine A product.

  Op welk punt na mijn laser- en / of peeling-behandeling kan ik weer beginnen met het gebruik van AHA-exfolianten?

  Allereerst raden we aan om de instructies na de procedure te volgen die door de arts of verpleegkundige zijn verstrekt. Als er niets is vermeld over wanneer je het gebruik van een AHA-exfoliant weer kan hervatten, neem dan contact op met het kantoor van de dokter of de salon waar de behandeling heeft plaatsgevonden. Anders is ons algemene advies om te wachten tot de huid is teruggekeerd naar zijn normale textuur en kleur. Afhankelijk van de laser- en / of peeling-behandeling kan dit variëren van een paar dagen tot een paar weken. Zowel peelings als laserprocedures kunnen de huid tijdelijk extra gevoelig maken, dus in geval van twijfel is het het beste om te wachten in plaats van te haasten. Als je weer begint met het gebruik van AHA-exfolianten, houd dan goed in de gaten hoe de huid reageert en pas de frequentie van het gebruik daarop aan. Beëindig het gebruik bij irritatie.

 • Expert advies

Maak je routine compleet

Routinefinder