• Powerduo verstevig + verjong
 • Powerduo verstevig + verjong
-15%
Powerduo verstevig + verjong
-15%
Powerduo verstevig + verjong
-15%
Powerduo verstevig + verjong
-15%
Powerduo verstevig + verjong
https://www.paulaschoice.nl/nl/powerduo-verstevig-verjong/powerduo15.html

Verstevig + verjong

 • Ga de strijd aan met fijne lijntjes en rimpels, bruine vlekjes en een doffe, vochtarme huid met dit geavanceerde anti-aging powerduo.

 • Huidtype: Alle huidtypen
 • Huidtype: + Alle huidtypen
 • Huidprobleem: Huidveroudering, Doffe huid
 • Ingrediënten: Ceramiden, Retinol (Vitamine A), Vitamine C Bekijk alles
Huidtype:
+ Alle huidtypen
€ 134,00 € 113,90
15% setkorting
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
 • Deze set bestaat uit

 • Wat doet dit product?

  Vergevorderde tekenen van huidveroudering pak je aan met een cocktail van krachtige, klinisch bewezen ingrediënten. Pure retinol helpt fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen, terwijl de hoge dosis vitamine C een doffe huid weer laat stralen en helpt bij het vervagen van bruine vlekjes. Ons unieke CollagenSupport Complex met hydraterende ceramiden versterkt de natuurlijke barrière van de huid. Het resultaat: een herstelde, stevige huid die soepeler aanvoelt.

 • Belangrijkste kenmerken

  Versterkt de huidbarrière

  Laat de huid zich jonger gedragen

  Verzacht fijne lijntjes en rimpels

 • Toepassing

  Niet eerder retinol gebruikt? Geef je huid de tijd om te wennen door het gebruik van de Clinical 1% Retinol Treatment geleidelijk op te bouwen. Begin met drie keer per week, dan om de avond en uiteindelijk iedere avond - mits je huid het tolereert. De Clinical Ceramide-Enriched Nachtcrème kan iedere avond gebruikt worden, omdat het percentage retinol vrij laag is.

  Breng 's avonds een kleine hoeveelheid van de Clinical 1% Retinol Treatment aan na het reinigen, tonen en exfoliëren. Volg met de Clinical Ceramide-Enriched Nachtcrème. Gebruik overdag altijd een crème met tenminste SPF 30.

 • Reviews

 • Ingrediënten

  Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

  Ceramiden
  Komen van nature voor in de buitenste huidlagen en spelen een belangrijke rol vanwege de vochtbindende en huidherstellende eigenschappen.

  Retinol (Vitamine A)
  Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.

  Vitamine C
  Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

  Kijk voor de ingrediënten bij de afzonderlijke producten.

 • FAQ

  Kan ik Clinical 1% Retinol Treatment gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

  Het percentage retinol in dit product is vergelijkbaar met de sterkte van sommige voorgeschreven retinoïden (die niet gebruikt mogen worden tijdens zwangerschap of borstvoeding). Vanwege de relatie tussen retinol (de cosmetische variant van vitamine A) en retinoïden adviseren we om dit product niet te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, tenzij je arts daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Hoewel er geen direct bewijs is dat cosmetische retinol schadelijk zou kunnen zijn, raden we toch aan om het zekere voor het onzekere te nemen en het product niet te gebruiken zo lang je zwanger bent of borstvoeding geeft.

  Wat moet ik doen als mijn huid te sterk reageert op Clinical 1% Retinol Treatment?

  Als je huid te sterk reageert (rode, schilferige of droge huid) gebruik Clinical 1% Retinol Treatment dan minder vaak of meng één pompje Clinical 1% Retinol Treatment met je favoriete Paula’s Choice serum, de Resist Moisture Renewal Oil Booster of nachtcrème. Als de huid te sterk blijft reageren, stop dan met het product. Bescherm de huid hoe dan ook dagelijks met een product met zonnefilter met een SPF van minimaal 30.

  Wat is het CollagenSupport Complex?

  Voor het CollagenSupport Complex hebben we de eigenschappen van huidherstellende ceramiden gecombineerd met retinol en verschillende vormen van vitamine C om je huid te verstevigen en te beschermen tegen stressfactoren van buitenaf. Deze ingrediënten samen voorzien je huid van de essentiële bouwstenen die je huid nodig heeft om zich te vernieuwen en je natuurlijke huidbarrière te herstellen.

  Hoe verschillen Clinical-producten van Resist-producten of andere Paula’s Choice-productcategorieën?

  Clinical-producten zijn bedoeld om meer gerichte formuleringen aan te bieden voor specifieke huidproblemen zoals tekenen van huidveroudering, een vochtarme huid of zonneschade. Uiteindelijk is het een kwestie van wat het beste bij de behoeften van je huid past. Je kunt prima een routine samenstellen die Resist-, Clinical- en andere Paula’s Choice-producten combineert om zo te passen bij jouw huidtype en eventuele huidproblemen.

  Wat zijn ceramiden?

  Je huid bestaat voor meer dan 50% uit ceramiden. Ceramiden zijn natuurlijke en essentiële stoffen in je huid die het vochtgehalte op peil houden, waardoor je huid zacht en egaal blijft. Ze zijn belangrijk voor het bindweefsel in je huid (denk aan bakstenen en cement) en beschermen zo je huid tegen uitdroging, overgevoeligheid en schade van buitenaf die afbreuk doen aan de natuurlijke beschermlaag.

  Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid ceramiden in onze huid af. Hierdoor beschadigt de huidbarrière en kan het leiden tot irritatie, droge huid en roodheid. Huidverzorgingsproducten die ceramiden bevatten kunnen (samen met andere goede ingrediënten) helpen om deze symptomen te verminderen.

 • Expert advies