Het beste dieet voor je huid

Dat gezond eten je huid zichtbaar kan veranderen, staat vast. Onderzoek heeft onomstotelijk bewezen dat voedsel dat rijk is aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamines, belangrijke mineralen, omega-vetzuren, visolie, eiwitten en antioxidanten ervoor zorgt dat je huid er langer jonger uit blijft zien.

Onderzoek toont ook aan dat het minstens zo belangrijk is om ervoor te zorgen dat je je huid goed voedt. Dat doe je door middel van goed geformuleerde huidverzorgingsproducten, die vol zitten met voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, met name antioxidanten en omega-vetzuren. Goed geformuleerde huidverzorgingsproducten gaan rimpels en huidveroudering tegen en beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf.

Met behulp van deze kennis ontwikkelen we onze producten. We gebruiken alleen antioxidanten en omega-vetzuren met een bewezen werkzaamheid en onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om een wereld van verschil te kunnen maken voor je huid. Deze onmisbare voedingsstoffen mag je je huid niet ontzeggen!

Als je je huid dagelijks voedt met goede ingrediënten zul je hier op korte en langere termijn de resultaten van zien en voelen. Dit zijn ingrediënten die wij aanbevelen:

 

Deze ingrediënten heb je nodig om de beste huid van je leven te bereiken en te behouden. Deze verschillende essentiële ingrediënten zijn al bijna 25 jaar de basis van Paula’s Choice huidverzorgingsproducten. Ook in de toekomst zullen we onderzoek blijven doen naar de werkzaamheid van ingrediënten die zorgen voor een gezondere, jonger uitziende huid.

  • Antioxidanten (vitamine C, groene thee-extract, beta-glucan, kelp , druivenpitextract)
  • Huidherstellende/huideigen ingrediënten (ceramiden, hyaluronzuur, omega-rijke plantenoliën)
  • Celcommunicerende ingrediënten (retinol, niacinamide, peptiden)
  • Kalmerende ingrediënten (zoethoutwortelextract, haver-extract, wilgenbast-extract)
  • Huidverhelderende ingrediënten (beredruifblad-extract, moerbei-extract, arbutin)
  • Omega-rijke ingrediënten voor hydratatie (chiazaad, kariteboter, olijfolie, pruimenolie)
  • Ingrediënten tegen puistjes en mee-eters (BHA (salicylzuur)
  • Breedspectrum zonnefilter (SPF 30 of hoger). Je hebt daarnaast andere ingrediënten nodig om je huid te voeden, maar een zonnefilter is wel het belangrijkste ingrediënt tegen huidveroudering.
Newsletter

Wil je meer huidverzorgingsadvies, tips en exclusieve aanbiedingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word Paula's Choice Member.
Jouw voordelen:
+ Welkomstcadeau
+ Exclusieve deals
+ Huidverzorgingsadvies
+ Verjaardagscadeau

E-mailadres:*:


*Alleen geldig voor nieuwe aanmeldingen. Geldig op bestellingen vanaf € 25.

Aanbevolen producten

Alle huidtypen
-15%
Gecombineerde huid, Vette huid
Gecombineerde huid, Vette huid
Alle huidtypen

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.