• Gladde, stralende huid op gezicht en lichaam
 • Gladde, stralende huid op gezicht en lichaam
-15%
Gladde, stralende huid op gezicht en lichaam
-15%
Gladde, stralende huid op gezicht en lichaam
-15%
Gladde, stralende huid op gezicht en lichaam
-15%
Gladde, stralende huid op gezicht en lichaam
https://www.paulaschoice.nl/nl/gladde-stralende-huid-op-gezicht-en-lichaam/powerduo34.html

Gladde, stralende huid op gezicht en lichaam

 • Een zachtere huid van top tot teen met een AHA-exfoliant voor gezicht én lichaam.

 • Huidtype: Normale huid,
  Droge huid
 • Huidtype: + Normale huid,
  + Droge huid
 • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken, Doffe huid
 • Ingrediënten: Glycolzuur/AHA, Peptiden, Kariteboter Bekijk alles
Huidtype:
+ Normale huid,
+ Droge huid
€ 79,00 € 67,15
15% setkorting
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
 • Deze set bestaat uit

 • Wat doet dit product?

  Krijg een zachtere en gladdere huid van top tot teen met dit krachtige duo van AHA-exfolianten.

  AHA's (alphahydroxyzuren) verwijderen op milde wijze de opgebouwde laag dode huidcellen en onthullen de onderliggende zachte, gladde en stralende huidlaag.

  Het Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA is een unieke formule met een mix van vier AHA's (glycol-, melk-, appel- en wijnsteenzuur) en 0,5% kalmerende BHA (salicylzuur) voor het verwijderen van dode huidccellen en het zichtbaar verbeteren van een droge, doffe en oneffen huidtint. De zijdezachte lotion zorgt voor directe en langdurige hydratatie, waardoor de huid zacht en glad aanvoelt.

  De Skin Revealing Body Lotion 10% AHA is een romige, lichtgewicht leave-on-exfoliant die dode huidcellen verwijdert van de huid van je lichaam om ook daar voor een zachtere, stralende huid te zorgen. Daarnaast verbetert deze bodylotion je huid zichtbaar als het gaat om een ruwe huid en bultjes op je armen en benen door je huid te hydrateren en te verzachten. Lees de FAQ's op deze pagina om meer te weten te komen over hoe je het gebruik van een exfoliant opbouwt.

 • Belangrijkste kenmerken

  Vermindert tekenen van huidveroudering

  Verbetert huidteint & -structuur

  Maakt de huid zachter en gladder

 • Toepassing

  Breng de Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA dagelijks of wekelijks aan na reinigen en tonen. Verdeel 2 - 3 druppels op de huid van gezicht en hals. Vermijd hierbij de oogleden en het gebied onder de ogen. Spoel het gezicht hierna niet af. Gebruik overdag altijd een dagcrème met minimaal SPF 30 als laatste stap in je huidverzorgingsroutine.

  Masseer de Skin Revealing Body Lotion 10% AHA zachtjes in op de huid van je lichaam met zachte, draaiende bewegingen. Je kunt dit product dagelijks gebruiken of zo vaak als je zelf prettig vindt. Je kunt het aanbrengen op de huid van je hele lichaam of alleen op de drogere delen. Als je nog een andere bodylotion gebruikt, breng dan eerst de Skin Revealing Body Lotion 10% AHA aan en daarna je andere product. Gebruik van beide producten zo veel of zo weinig als je zelf prettig vindt. Gebruik overdag altijd een zonnebrandproduct met minimaal SPF 30. Deze breng je als laatste stap aan.

 • Reviews

 • Ingrediënten

  Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

  Glycolzuur/AHA
  Kan helpen om dode huidcellen te verwijderen en het huidoppervlak te hernieuwen. Vermindert tekenen van huidveroudering zichtbaar, zoals bijvoorbeeld zonneschade. Kan fungeren als een waterbindend-middel.

  Peptiden
  Delen van aminozuren (eiwit is hieruit opgebouwd). Sommige hebben kalmerende eigenschappen, terwijl anderen fijne lijntjes verzachten en verlies van stevigheid tegengaan.

  Shea-boter
  Plantaardige vetstof, gewonnen uit de kariteboom. Werkt verzachtend voor de droge huid, maakt een crème rijker en is een goede bron van antioxidanten.

  Kijk voor de ingrediënten bij de afzonderlijke producten.

 • FAQ

  Goed om te weten voor je met een exfoliant begint.

  Je kunt het gebruik van een AHA-product het best rustig opbouwen. Begin met om de dag en verhoog dit – afhankelijk van hoe je huid reageert – naar 1 à 2 keer per dag. Het is een kwestie van experimenten om te zien wat het best past bij jouw huid. Voor overdag geldt: gebruik erna altijd een dagcrème met een breedspectrum zonnefilter met ten minste SPF 30. Je huid is iets gevoeliger voor zonlicht na het gebruik van een exfoliant, dus de kans op zonverbranding en zonneschade is iets groter.

  Waarom is er gekozen voor een mix van AHA’s?

  De combinatie van verschillende AHA’s met ieder een eigen kwaliteit zorgt voor een nog efficiënter product. De alphahydroxyzuren verschillen in molecuulgrootte en hebben allemaal net een ander effect op je huid:

  • Glycolzuur – trekt snel in de huid en stimuleert collageenproductie
  • Melkzuur – een exfoliant die ook helpt bij het hydrateren van je huid
  • Appelzuur – verbetert exfoliatie aan het huidoppervlak en werkt als een antioxidant.
  • Wijnsteenzuur – ondersteunt het exfoliëren en helpt om de juiste pH-waarde te behouden.