Gezichts­verzorging op maat

Heb je huidproblemen zoals rimpels, puistjes, zonneschade, pigmentvlekken, of wil je optimaal resultaat bereiken? Stel dan hier jouw persoonlijke huidverzorgingsroutine samen. Voeg naast de basisverzorgingsproducten aanvullende producten toe aan je dagelijkse routine zoals toners, serums of doelgerichte behandelingen. Hiermee pak je bepaalde huidproblemen nog eens extra aan of “boost” je de resultaten van je huidverzorging.

Toners

Gebruik na het reinigen een toner als tweede stap in je huidverzorgingsroutine. Hiermee verwijder je de laatste restjes van de reiniger. Bovendien vult een toner je huid weer aan met huidherstellende stoffen die van nature voorkomen in je huid. Zo voorkom je vochtverlies en kalmeer je je huid.

Bekijk Toners

Antioxidant serums

Antioxidanten zijn er in vele soorten en hebben een bewezen werking op de huid in de strijd tegen huidveroudering. Door dagelijkse toevoeging van antioxidanten aan je huidverzorgingsroutine wordt de weerstand van je huid verbeterd en ze helpen om je huid nóg beter te beschermen tegen zonneschade. Een serum gebruik je in de routine ná je exfoliant.

Bekijk Antioxidant serums

Maskers

Verwen je huid eens met een gezichtsmasker of een andere gezichtsbehandeling. Deze doelgerichte producten kun je naar wens toevoegen aan je gezichtsverzorgingsroutine. Welk product het meest geschikt is hangt af van je huidtype en welk resultaat je wilt behalen.

Bekijk Maskers

Boosters

Soms kan je huid wel wat extra's gebruiken. De boosters van Paula's Choice hebben elk een specifiek doel en kunnen gemakkelijk toegevoegd worden aan je huidverzorgingsroutine. Meng een paar druppels met je serum of moisturizer.

Bekijk Boosters

Je uitgebreide routine komt er dan als volgt uit te zien:

  1. Gezichtsreiniger
  2. Toner
  3. Exfoliant(AHA of BHA)
  4. Booster
  5. Antioxidant serum en/of targeted treatment
  6. Dag: Moisturizer met SPF / Nacht: Moisturizer (zonder SPF)

Uiteraard is de bovengenoemde routine bedoeld als richtlijn. Probeer uit wat voor jouw huidtype en persoonlijke situatie het beste werkt. Blijf altijd kijken naar hoe je huid reageert op een bepaalde routine of producten. Soms vergt het enig experimenteren (m.n. met exfolianten) om de juiste frequentie van gebruik te vinden voor jouw huid.
Wil je aanvullend advies over jouw persoonlijke huidverzorgingsroutine of heb je vragen naar aanleiding van het gebruik van de producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag bij het vinden van de beste producten voor jouw huid.

Newsletter

Wil je meer huidverzorgingsadvies, tips en exclusieve aanbiedingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word Paula's Choice Member.
Jouw voordelen:
+ Welkomstcadeau
+ Exclusieve deals
+ Huidverzorgingsadvies
+ Verjaardagscadeau

E-mailadres:*:


*Alleen geldig voor nieuwe aanmeldingen. Geldig op bestellingen vanaf € 25.

Aanbevolen producten

Gecombineerde huid, Vette huid
-15%
Normale huid, Droge huid
-15%
Alle huidtypen
Normale huid, Droge huid
-15%
Alle huidtypen

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.