Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Calm Rescue Repair Weightless Moisturiser Travel Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/calm-rescue-repair-weightless-moisturiser-travel-size/9227.html

Calm Rescue &Repair Weightless Nachtcrème - Mini

€ 13,00 € 10,40
20% korting
  • Een lichtgewicht nachtcrème voor een gevoelige, gecombineerde tot vette huid. Kalmeert roodheid zichtbaar, verzacht en werkt tegen rimpels en andere tekenen van huidveroudering.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Gecombineerde huid,
    Vette huid
  • Huidtype: + Gecombineerde huid,
    + Vette huid
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Roodheid, Gevoelige huid
  • Ingrediënten: Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract), Prebiotische Suikers, Squalane Bekijk alles
  • Routine: Nachtcrème
Huidtype:
+ Gecombineerde huid,
+ Vette huid
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Verstevigt zichtbaar

  • Kalmeert een aangetaste huidbarrière

  • Gewichtloze lotiontextuur

Verfrissende hydratatie voor een gevoelige, vette huid

De nieuwe & verbeterde formule van de CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème bevat belangrijke ingrediënten om gevoeligheid en roodheid aan te pakken. De crème verzacht en hydrateert direct en laat de huid er helder en opgefrist uitzien. Antioxidanten en huidherstellende ingrediënten helpen om een vette huid er glad en gezond uit te laten zien.


Het flesje van dit full-size-product is gemaakt van 9,97% gerecycled materiaal (exclusief de dop).

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract)

Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract)

Deze wilde paddenstoel, ook bekend als noordelijke truffel, blijkt zeer nuttig te zijn voor het kalmeren van een rode, overgevoelige huid.

Prebiotische Suikers

Prebiotische Suikers

Helpen het microbioom van de huid opnieuw op te bouwen en te herstellen, zodat de huid meer beschermende stoffen kan aanmaken die nodig zijn om zo gezond mogelijk te blijven.

Squalane

Squalane
Komt van nature voor in talg (huidvet). Het is een geweldig hydraterend ingrediënt en is een bron van huidherstellende vetzuren en antioxidanten..

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Glycerin (Humectant), Caprylic/ Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), Stearic Acid (Emulsion Stabilizer), Triheptanoin (Emollient), C13-16 Isoalkane (Solvent), Butylene Glycol (Skin conditioning agent), Propanediol (Solvent ), Inulin (Humectant), Glyceryl Stearate (Skin conditioning agent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Emulsion Stabilizer), Squalane (Skin conditioning agent), Ethylhexyl Stearate (Solvent), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Caprylyl Glycol (Skin conditioning agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Hexylene Glycol (Emulsifying agent), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Glycogen (Humectant), Laminaria Digitata Extract (Humectant), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (Skin conditioning agent), Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (Skin conditioning agent), Galactoarabinan (Film former), Citric Acid (pH adjuster), Maltodextrin (Absorbent), Schizophyllan (Humectant), Acetyl Hexapeptide-8 (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative).

Toepassing

Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes Rescue &Repair Weightless Nachtcrème - Mini

Toepassing crème

Ideaal voor het verzachten en gladder maken van het gezicht, de hals en de ogen. Voor in de avond: gebruik als laatste stap in je routine. Voor overdag: gebruik daarna een dagcrème met SPF 30 of hoger.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème - Mini

Reviews

FAQ

Most asked

Wat is het verschil tussen de originele CALM Lightweight Restoring Nachtcrème voor een gecombineerde tot vette huid en de nieuwe CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème?

De CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème voor een gecombineerde/vette huid heeft een verbeterde textuur en bevat een mix van bioactieve ingrediënten die beter past bij de behoeften van mensen met een gevoelige, vette huid. De op water gebaseerde, siliconenvrije lotion bevat huidkalmerende en microbioom-ondersteunende ingrediënten en verzachtende middelen die gevoeligheid kalmeren en ook toekomstige gevoeligheid helpen voorkomen. De toevoeging van acetyl hexapeptide-8 helpt bij het vervagen van fijne lijntjes en verbetert de stevigheid van de huid.

Is de CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème geschikt voor een huid die gevoelig is voor couperose of roodheid?

Ja, de CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème is zelfs geschikt voor wie gevoelig is voor couperose of roodheid.

Kan ik de CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème rondom mijn ogen gebruiken?

De CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème kan rondom de ogen gebruikt worden, maar als de huid rond je ogen droog is, raden we je aan een specifieke oogcrème of ooggel van Paula's Choice te gebruiken.

Waarom heb ik een (nacht)crème nodig voor mijn vette huid?

Alle huidtypen, inclusief een vette huid, hebben bepaalde ingrediënten nodig om gezond te blijven, bijvoorbeeld antioxidanten en huidherstellende ingrediënten. Voor een vette huid, of vette delen, is het van belang een lichtgewicht textuur te kiezen die de poriën niet verstopt maar wel de nodige hydratatie biedt.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Calm Rescue Repair Weightless Moisturiser Travel Size

CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème - Mini

Mini
€ 13,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.