Anti-aging­verzorging stopt niet bij je gezicht

Anti-aging­verzorging stopt niet bij je gezicht

Vergeet je hals en decolleté niet!

Van onbeschermd of onvoldoende beschermd zonnen krijgt je huid pigmentvlekken, rimpels en een ruw oppervlak. Dit zie je vooral in je hals en op je decolleté; ze krijgen vaak net wat minder aandacht dan je gezicht, maar worden vaak wel aan de zon blootgesteld. Neem deze gebieden daarom mee in je huidverzorgingsroutine.

Geen speciale crèmes nodig

Huid die regelmatig (onbeschermd) aan de zon wordt blootgesteld, is kwetsbaar. Zorg daarom dat ook je hals en decolleté goed zijn beschermd. Deze huiddelen hebben dezelfde antioxidanten en huidherstellende ingrediënten nodig als je gezicht; je hoeft dus geen speciale (lees: dure) hals- of decolletécrèmes aan te schaffen. Als je hier speciale huidproblemen wilt behandelen, zoals puistjes, rosacea-gevoelige of een (zeer) droge huid, dan kun je overwegen om meer doelgerichte producten toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine.

Om blijvend resultaat te zien, volg je je huidverzorgingsroutine van je gezicht ook voor je hals en decolleté. Wil je dit niet? Gebruik dan in elk geval een aparte zonnebrandcrème met een breedspectrum zonnefilter en breng die ruim aan op je hals en decolleté.

Zonneschade?

Heb je schade door de zon op je hals of decolleté, bijvoorbeeld bruine pigmentvlekjes? Gebruik overdag altijd een crème met een breedspectrum zonnefilter (min. SPF 30) om verdere schade te voorkomen. Gebruik daarnaast ’s nachts een goede crème tegen huidveroudering op je hals en decolleté, bijvoorbeeld Resist Retinol Smoothing Body Treatment of het Radiance Renewal Mask.

Newsletter

Wil je meer huidverzorgingsadvies, tips en exclusieve aanbiedingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word Paula's Choice Member.
Jouw voordelen:
+ Welkomstcadeau
+ Exclusieve deals
+ Huidverzorgingsadvies
+ Verjaardagscadeau

E-mailadres:*:


*Alleen geldig voor nieuwe aanmeldingen. Geldig op bestellingen vanaf € 25.

Aanbevolen producten

Alle huidtypen
-15%
Alle huidtypen
-15%
Alle huidtypen

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.