Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Skin Revealing Body Lotion 10% AHA Full size
Skin Revealing Body Lotion 10% AHA Full size
https://www.paulaschoice.nl/nl/skin-revealing-body-lotion-aha/5900.html

Skin Revealing Body Lotion 10% AHA

€ 37,00 € 29,60
20% korting
  • Exfoliërende bodylotion verzacht de huid en gaat rode, ruwe bultjes tegen.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Keratosis Pilaris, Pigmentvlekken, Zeer droge huid
  • Ingrediënten: Kariteboter, Groene thee extract, Glycolzuur/AHA Bekijk alles
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Full size 210 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Maakt de huid zachter en gladder

  • Geeft een natuurlijk resultaat.

  • Gaat huidveroudering tegen

De huid van je lichaam kan ook een boost gebruiken.

Romige, maar toch verrassend lichte lichaamsexfoliant met AHA is een milde manier om je huid te ontdoen van opgebouwde dode huidcellen. Zo krijg je ongelooflijke gladde, jonger uitziende huid over je hele lichaam. Perfect voor een hardnekkig droge huid. Helpt ook bij hardere, rode bultjes die soms voorkomen op je bovenarmen en -benen.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Kariteboter

Shea-boter
Plantaardige vetstof, gewonnen uit de kariteboom. Werkt verzachtend voor de droge huid, maakt een crème rijker en is een goede bron van antioxidanten.

Groene thee extract

Groene thee extract
Een krachtige antioxidant en werkt sterk kalmerend op de huid. Heeft overtuigend bewijs dat het vele voordelen heeft voor de huid, waaronder de werking tegen huidveroudering.

Glycolzuur/AHA

Glycolzuur/AHA
Kan helpen om dode huidcellen te verwijderen en het huidoppervlak te hernieuwen. Vermindert tekenen van huidveroudering zichtbaar, zoals bijvoorbeeld zonneschade. Kan fungeren als een waterbindend-middel.

De complete ingrediëntenlijst:

Let op zonnebrandgevaar: Dit product bevat een Alpha Hydroxy Acid (AHA), die ervoor zorgt dat je huid gevoeliger is voor de zon en dus ook sneller kan verbranden. Gebruik een zonnebrandcrème, draag beschermende kleding en beperk blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit product en tot een week daarna. Vermijd, zoals met alle cosmeticaproducten, direct contact met de ogen.

Ingrediënten:
Aqua, Glycolic Acid (Alpha Hydroxy Acid, exfoliant), Cyclopentasiloxane (hydration), Dimethicone (hydration), Glycerin (hydration/skin replenishing), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Cetyl Alcohol (texture-enhancing), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient/antioxidant), Stearic Acid (texture-enhancing), Sodium Hydroxide (pH adjuster), PEG-100 Stearate (texture-enhancing), Xanthan Gum (texture-enhancing), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Disodium EDTA (stabilizer), Butylene Glycol (hydration), Allantoin (skin-soothing), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (skin-soothing), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (non-fragrant oil/emollient/antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract (skin-soothing), Methylparaben (preservative), Butylparaben (preservative), Ethylparaben (preservative), Propylparaben (preservative), Phenoxyethanol (preservative), Sodium Benzoate (preservative).

Toepassing

Gebruik je een AHA-exfoliant voor het eerst? Bouw het gebruik rustig op, begin met om de dag en verhoog dit – afhankelijk van hoe je huid reageert – naar 1 à 2 keer per dag.

Breng het product met zacht ronddraaiende bewegingen aan op een schone huid. Geschikt voor dagelijks gebruik, om je gehele lichaam te verzorgen en te exfoliëren of alleen droge plekjes te behandelen. Let op: dit product maakt je huid iets gevoeliger voor de zon. Gebruik daarom overdag altijd een product met SPF.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Skin Revealing Body Lotion 10% AHA

Reviews

FAQ

Most asked

Goed om te weten voor je met een exfoliant begint.

Je kunt het gebruik van een AHA-product het best rustig opbouwen. Begin met om de dag en verhoog dit – afhankelijk van hoe je huid reageert – naar 1 à 2 keer per dag. Het is een kwestie van experimenten om te zien wat het best past bij jouw huid. Voor overdag geldt: gebruik erna altijd een dagcrème met een breedspectrum zonnefilter met ten minste SPF 30. Je huid is iets gevoeliger voor zonlicht na het gebruik van een exfoliant, dus de kans op zonverbranding en zonneschade is iets groter.

Kan ik Resist Skin Revealing Body Lotion 10% AHA op mijn gezicht gebruiken?

Hoewel de formule is ontwikkeld voor de lichaamshuid, is het mogelijk om het ook op je gezicht te gebruiken. Vanwege het hogere percentage glycolzuur (10%) adviseren we om dat niet vaker dan eens per week te doen, en dan ‘s avonds in plaats van je gezichtsexfoliant. Breng hierna je serum en of nachtcrème aan. Breng het niet dicht rond de ogen aan.

Kan ik dit product recyclen?

De verpakking van dit product bestaat uit twee componenten. De tube is gemaakt van EVOH-plastic en de dop van PP-plastic. Raadpleeg de website van je eigen gemeente voor de lokale regels omtrent afvalscheiding en hoe dit product te recyclen.

Maak je routine compleet

Onderzoek

Archives of Dermatology , August 2000, volume 136, issue 8, pages 989-94 Molecular Medicine Reports, November 2010, volume 3, issue 6, pages 895–901 International Journal of Cosmetic Science, February 2000, volume 22, issue 1, pages 21-52 Clinical Dermatology, September-October 2009, volume 27, issue 5, pages 495-501 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2010, volume 3, pages 135-142 Cosmetics, 2015, volume 2, issue 3, pages 259-276

Dit product is niet op voorraad.

Skin Revealing Body Lotion 10% AHA Full size

Skin Revealing Body Lotion 10% AHA

Full size
€ 37,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.