Huid­veroudering

Ga huid­veroudering tegen met min. SPF 30

Zonneschade leidt tot de afbraak van collageen en elastine in je huid en veroorzaakt DNA-schade. Beschadigde huidcellen kunnen niet goed functioneren. Met de juiste anti-aging verzorging stimuleer je je huid om zich jonger te gedragen met als resultaat een mooiere huid.

Ga direct naar alle anti-aging producten

Clinical Ceramide-Enriched Nachtcrème

Deze crème is een huidverouderingsheld. Het bevat ons uniek CollagenSupport Complex met hydraterende ceramiden om fijne lijntjes en rimpels aan te pakken, huidherstellende retinol voor eens stevigere huid en het antioxidant vitamine C om je huid te laten stralen.

Clinical 1% Retinol Treatment

Dit anti-aging serum is een mix van een hoge concentratie retinol met antioxidanten en kalmerende en huidherstellende ingrediënten. Er is overtuigend bewijs dat retinol een groot verschil kan maken in de strijd tegen huidveroudering. Het stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid egaler.

Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster

Deze booster bevat een krachtig percentage retinol en is door de luchtige, lichte textuur geschikt voor alle huidtypen. Het herstelt schade veroorzaakt door de zon, gaat fijne lijntjes tegen, vermindert rimpels zichtbaar en zorgt voor een egalere, zachtere huid.

Resist Anti-Aging Dagcrème SPF 50

Een SPF is misschien wel het belangrijkste ingrediënt in de strijd tegen huidveroudering. Deze lichte lotion beschermt je tegen schadelijke uv-stralen. Dit helpt fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken te verminderen.

Resist Anti Aging 10% AHA Exfoliant

Deze vloeibare exfoliant kun je wekelijks gebruiken om de anti-aging resultaten van je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen. Het bevat 10% glycolzuur (AHA), waardoor een ruwe huid zachter wordt en tekenen van huidveroudering zichtbaar worden verminderd.

Resist Anti-Aging Retinol Serum

Verminder fijne lijntjes en rimpels en krijg een stevigere, gladdere, stralend uitziende huid met dit krachtige serum. Het bevat vitamine C, vitamine E, kalmerende ingrediënten en een dosis retinol die ook geschikt is voor de beginnende retinolgebruiker.

Lees meer over huidveroudering

Reken af met een verouderde en beschadigde huid

Paula's Choice heeft drie tips tegen een doffe teint, bruine/rode vlekjes, rimpels en puistjes op volwassen leeftijd. Lees meer

Hoe vitamine C je huid helpt

Sommige ingrediënten hebben zo’n opmerkelijke, positieve invloed op onze huid, dat ze wat extra aandacht verdienen. Vitamine C is één van deze ingrediënten. Lees meer