Rosacea-gevoelige huid

Kalmeer je rosacea-gevoelige huid in 3 stappen

Met milde gezichtsverzorging verklein je de kans dat je rosacea-gevoelige huid verergert. De juiste producten ondersteunen het herstel van je huid en helpen bij het tegengaan van roodheid en ontstekingen. Het is mogelijk om de zuivere en egalere huid te krijgen die je zo graag wilt.

Ga direct naar alle producten

Stap 1: Gezichtsreinigers voor een rosacea-gevoelige huid

Een rosacea-gevoelige huid is al vervelend genoeg. Wees lief voor je huid en gebruik uitsluitend milde, kalmerende producten. De eerste stap in je basisroutine is je huid schoonhouden met de juiste reiniger.

Bekijk alle reinigers voor een rosacea-gevoelige huid

Stap 2: Exfolianten voor een rosacea-gevoelige huid

Een BHA-exfoliant reinigt je poriën, kalmeert je huid en werkt ontstekingsremmend. Het ideale hulpmiddel om de symptomen van een rosacea-gevoelige huid, zoals roodheid en puistjes, zoveel mogelijk tegen te gaan.

Bekijk alle exfolianten voor een rosacea-gevoelige huid

Stap 3: Crèmes voor een rosacea-gevoelige huid

Bij een rosacea-gevoelige huid is het extra belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon, want uv-straling kan ontstekingsreacties verergeren. Een minerale zonnefilter is de beste keuze voor een rosacea-gevoelige huid.

Bekijk alle crèmes voor een rosacea-gevoelige huid

Alle producten voor een rosacea-gevoelige huid

De meeste klachten die voorkomen bij rosacea zijn roodheid, rode bultjes en puistjes. Vind hier de producten die een rosacea-gevoelige huid verzorgen en kalmeren. Ervaar de rustige, egale huid die je altijd al wilde.

Bekijk alle producten voor een rosacea-gevoelige huid

Aanbevolen bij een rosacea-gevoelige huid: de Calm-collectie

Wat is mijn huidtype?

De Calm-collectie is speciaal ontwikkeld voor de rosacea-gevoelige huid, met een lijn voor zowel de droge als de vette huid. Deze producten verzorgen je huid op milde wijze zodat roodheid vermindert en je huid heerlijk zacht aanvoelt.

Bekijk Calm