Rosacea-gevoelige huid

Kalmeer je rosacea-gevoelige huid in 3 stappen

Met milde gezichtsverzorging verklein je de kans dat je rosacea-gevoelige huid verergert. De juiste producten ondersteunen het herstel van je huid en helpen bij het tegengaan van roodheid en ontstekingen. Het is mogelijk om de zuivere en egalere huid te krijgen die je zo graag wilt.

Ga direct naar alle producten

Stap 1: Gezichtsreinigers voor een rosacea-gevoelige huid

Een rosacea-gevoelige huid is al vervelend genoeg. Wees lief voor je huid en gebruik uitsluitend milde, kalmerende producten. De eerste stap in je basisroutine is je huid schoonhouden met de juiste reiniger.

Bekijk alle reinigers voor een rosacea-gevoelige huid

Stap 2: Exfoliant voor een rosacea-gevoelige huid

Een BHA-exfoliant reinigt je poriën, kalmeert je huid en werkt ontstekingsremmend. Het ideale hulpmiddel om de symptomen van een rosacea-gevoelige huid, zoals roodheid en puistjes, zoveel mogelijk tegen te gaan.

Stap 3: Crèmes voor een rosacea-gevoelige huid

Bij een rosacea-gevoelige huid is het extra belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon, want uv-straling kan ontstekingsreacties verergeren. Een minerale zonnefilter is de beste keuze voor een rosacea-gevoelige huid.

Bekijk alle crèmes voor een rosacea-gevoelige huid

Alle producten voor een rosacea-gevoelige huid

De meeste klachten die voorkomen bij rosacea zijn roodheid, rode bultjes en puistjes. Vind hier de producten die een rosacea-gevoelige huid verzorgen en kalmeren. Ervaar de rustige, egale huid die je altijd al wilde.

Bekijk alle producten voor een rosacea-gevoelige huid

SPF is onmisbaar voor een rosacea-gevoelige huid

Een dagcrème met SPF helpt zonneschade tegen te gaan en ontstekingsreacties te verminderen.

Het gebruik van een dagcrème met SPF is onmisbaar voor een rosacea-gevoelige huid. Het helpt ontstekingsreacties en huidschade door de zon tegengaan. Gebruik een crème met de zonnefilters titaniumdioxide en/of zinkoxide (min. SPF 30). Dit is de beste keuze voor een gevoelige huid en bieden direct bescherming tegen uv-straling.