Welke product voor je ogen is het beste voor jou?

Paula Begoun heeft altijd gezegd dat goed geformuleerde producten, zoals je dag- en nachtcrème, ook geschikt zijn voor de huid rond je ogen. Wil je de tere huid in dit gebied graag iets extra’s geven, dan hebben we daar bij Paula’s Choice Skincare meerdere opties voor: de Resist Anti-Aging Eye Gel, de Resist Anti-Aging Eye Cream, de Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème en de Omega+ Complex Oogcrème.

.

Beide producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid rond je ogen te voeden en hydrateren. Daarnaast bevatten beide producten krachtige ingrediënten om tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes, tegen te gaan en de huidteint rond je ogen egaler te maken. Maar ze verschillen ook op een aantal punten. Met onderstaande uitleg kun je bepalen welk product het beste bij jou past.

Resist Anti-Aging Eye Gel

Dit product is op gelbasis, waardoor je makkelijker een dun laagje kunt aanbrengen. Dit maakt de ooggel het meest geschikt om overdag, eventueel onder je make-up, te gebruiken. De full-size van dit product bevat een metalen applicator, die een verkoelend effect heeft en waarmee je gemakkelijk een kleine hoeveelheid ooggel rond je ogen aanbrengt.

De gel met hyaluronzuur zorgt voor directe en intensieve hydratatie van je huid, vermindert een vermoeide blik en kalmeert de kwetsbare huid rond je ogen. Fosfolipiden herstellen je huidbarrière, zodat deze beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf en niacinamide heeft een verhelderend effect op de huid en zorgt op die manier voor een egalere huidteint.

Resist Anti-Aging Eye Cream

De Eye Cream heeft een rijke crèmetextuur. Dit maakt het product ideaal om te gebruiken als ‘masker’ voor ’s nachts. De crème is de volgende ochtend nog steeds voelbaar op je huid. Voordat je de oogcrème aanbrengt, kun je de rijke textuur het beste een beetje zacht maken tussen twee vingers en zachtjes in de huid kloppen.

De voedende crème op basis van kariteboter (shea butter) zorg voor langdurige hydratatie en verzorgt de huid rond de ogen intensief. Betaglucan kalmeert de kwetsbare huid en beredruifbladextract heeft een verhelderend effect en zorgt voor een egalere huidteint.

Je hoeft natuurlijk niet te kiezen. Beide producten kunnen zowel overdag als ’s avonds gebruikt worden. Ze zijn ook goed met elkaar te combineren, bijvoorbeeld de lichte Eye Gel overdag en de rijke Eye Cream voor ’s nachts.

Aanbevolen producten

Alle huidtypen
Alle huidtypen

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.