Ontmoet ons onderzoeksteam

Paula Begoun - Founder
“Mijn gehele carrière heb ik geleund op gepubliceerde onderzoeken over de huid, huidverzorging en productformules om de juiste beslissingen te maken over de meest effectieve én veilige ingrediënten om te gebruiken, want: beauty begins with truth! Deze toewijding aan onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van al mijn producten.”

Francesca Cambuli - Manager of Education and Applied Research
“Soms zijn onderzoeken over een ingrediënt zo overtuigend, dat het onmogelijk voor ons is om dit te negeren. Peptiden zijn hier een geweldig voorbeeld van. Onderzoek laat zien dat de in het lab ontwikkelde peptiden, geprogrammeerd kunnen worden om interactie te hebben met verscheidene paden gelinkt aan de ouder wordende huid. Gebaseerd op ons onderzoek, heeft het ontwikkelingsteam de Peptide Booster gecreëerd, een elegante mix van 8 peptiden, die zich ieder richten op een ander huidprobleem. Kortom: peptiden zijn een geweldig ingrediënt!”

Bryan Barron - Director of Skincare Research
“Ik hou ervan dat ik mij ook buiten de beauty-industrie mag wagen, om onderzoeken uit gerelateerde gebieden zoals psychologie, biologie en omgevingswetenschappen en gezondheid onder de loep te nemen. Zo werden we geïnspireerd voor onze Defense-collectie: we waren gefascineerd door het onderzoek dat liet zien dat blootstelling aan blauw licht en vuile deeltjes in de lucht bijna net zo slecht kan zijn voor je huid als zonlicht. Jaren daarvoor ontdekten we dat zonnebrand effectiever wordt wanneer je antioxidanten toevoegt. Je laten leiden door wetenschappelijk onderzoek maakt het mogelijk om geweldige producten te ontwikkelen. Producten die je huid zullen veranderen - zoals ons vaak gezegd wordt - voor het leven.”

Desiree Stordahl - Senior Research and Education Manager
“In mijn jeugd probeerde ik van alles en nog wat om mijn huidproblemen te verhelpen. Het advies kwam overal vandaan, maar eigenlijk maakte het mijn huidproblemen bijna altijd erger. Het volgen van publieke onderzoeken werd steeds belangrijker voor me, omdat ik wist dat dát iets was waar ik op kon rekenen. Ik zal nooit vergeten dat ik las over BHA in één van Paula’s eerste boeken en in de onderzoeken over dit onderwerp. De wetenschap achter hoe de olie-gebaseerde formule werkt voor de acne-gevoelige huid bleef mij bij. Dat was een lichtpunt voor mij en een enorme game changer voor mijn huid. Dat is waarom ik ervan houd om te werken voor Paula’s Choice, wij komen met feiten en huidverzorging waar je op kunt vertrouwen.”

Deborah Kilgore - Director of Skincare Knowledge Development Programs
“Onze consumenten kijken naar ons om uitleg te krijgen over hoe onze producten en ingrediënten werken. Ze willen specifieke, feitelijke details begrijpen. Als een team proberen wij op de hoogte te blijven van de laatste onderzoeken over huidverzorgingsingrediënten. Als een nieuw ingrediënt een trend is, zoeken we uit of er onderzoek is die deze populariteit kan onderschrijven. Dit betekent dat ik altijd het laatste onderzoek bij de hand heb, zodat ik onze klanten kan voorzien van diepgaande informatie over elk van onze producten.”