https://www.paulaschoice.nl/nl/boost-pro-collagen-multi-peptide-booster-travel-size/3027.html

Pro-Collagen Multi-Peptide Booster - Mini

€ 21,00
  • Versterkt, verstevigt & vernieuwt je huid op een dieper niveau met het laatste onderzoek rondom peptiden, gebundeld in één effectieve formule. Deze booster ondersteunt meerdere lagen in de huid en geeft betere resultaten op de korte en lange termijn.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Fijne lijntjes & rimpels
  • Ingrediënten: Pro-collageen peptiden, Aminozuren, Hyaluronzuur Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Peptide-mix voor ondersteuning op meerdere lagen.

  • Vervaagt fijne lijntjes binnen 15 minuten.

  • Klinisch bewezen om je huid te verstevigen, te versterken en om rimpels te verminderen binnen 4 weken.

Ga rimpels tegen door je op diepere huidlagen te richten met de kracht van peptiden

De krachtige peptiden-mix in onze nieuwe booster is gebaseerd op het laatste onderzoek en dringt door tot in de diepere huidlagen. Binnen 15 minuten zie je al resultaat; rimpels en fijne lijntjes worden vervaagd en de formule geeft blijvende resultaten na 4 weken gebruik.

+ Korte termijn resultaten: vervaagt fijne lijntjes.
+ Lange termijn resultaten: zorgt voor een zichtbaar jonger uitziende huid, met drastische vermindering van diepe rimpels en vervaagde kraaienpootjes binnen 28 dagen.
+ Resultaten na verloop van tijd: benadrukt de gezichtscontouren, geeft je huid een lift en maakt je huid veerkrachtig en sterk.

*Korte termijn effect om de huidteint te verbeteren.

KLINISCH BEWEZEN: geeft zichtbaar resultaat

Nieuw: vervaag fijne lijntjes binnen 15 minuten

*Een korte termijn effect om de huidteint te verbeteren, gebaseerd op een klinische studie met 34 deelnemers na 15 minuten
Multi Peptide BoosterMulti Peptide Booster
Multi Peptide BoosterMulti Peptide Booster

Klinisch bewezen: direct & langdurig resultaat

Bewezen werkzaam in het verstevigen & versterken van je huid, om rimpels te verminderen binnen 4 weken.

*Gebaseerd op een klinische studie met 31 deelnemers na 4 weken
Multi Peptide BoosterMulti Peptide Booster
Multi Peptide BoosterMulti Peptide Booster
WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Pro-collageen peptiden

Pro-collageen peptiden
Ondersteun je huid op meerdere huidlagen & leer je huid hoe die zich jeugdiger moet gedragen.

Aminozuren

Aminozuren
Komen van nature voor in de huid en zijn de bouwstenen voor peptiden en eiwitten. Iedere aminozuur heeft een eigen rol in huidverzorging, bijvoorbeeld betere hydratatie, veerkracht en structuur van de huid.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur
Komt van nature voor in de huid. Het is een uitstekende vochtbinder, kalmeert de huid en gaat vochtverlies tegen.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Glycerin (Humectant), Pentylene Glycol (Solvent), Hydrolyzed Yeast Extract (Skin conditioning agent), Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract (Skin conditioning agent), Dimethicone (Occlusive skin consitioning agent), Propanediol (Viscosity increasing agent), 1,2-Hexanediol (Emolient), Glyceryl Glucoside (Humectant), Palmitoyl Tetrapeptide-72 Amide (Miscellaneous skin conditioning agent), Sh-Polypeptide-121 (Skin conditioning agent), Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxytheonine (Miscellaneous skin conditioning agent), Palmitoyl Tripeptide-5 (Miscellaneous skin conditioning agent), Tridecapeptide-1 (Miscellaneous skin conditioning agent), Polyglucuronic Acid (Skin conditioning agent), Sodium Hyaluronate (Miscellaneous skin conditioning agent), C9-12 Alkane (Emolient), Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate (Viscosity increasing agent), Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate (Miscellaneous skin conditioning agent), Polygonum Bistorta Root Extract (Miscellaneous skin conditioning agent), Bacillus Ferment (Skin conditioning agent), Lecithin (Emulsion stabilizer), Sodium Phytate (Chelating agent), Coco-Caprylate/Caprate (Skin conditionig agent), Hexylene Glycol (Solvent), Cetyl Hydroxyethylcellulose (Viscosity increasing agent), Xanthan Gum (Miscellaneous skin conditioning agent), Ethylhexylglycerin (Miscellaneous skin conditioning agent), Caprylyl Glycol (Emolient), Magnesium Chloride (Viscosity increasing agent), Potassium Sorbate (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative).

Toepassing

Stap 4 Treatments Pro-Collagen Multi-Peptide Booster - Mini

Toepassing treatment

Breng één of twee keer per dag aan in je gezicht en hals, na je reiniger, toner en exfoliant. Doe een hoeveelheid ter grootte van een parel op je hand en voeg het toe aan je favoriete serum of dagcrème zonder SPF. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Pro-Collagen Multi-Peptide Booster - Mini

Reviews

FAQ

Most asked

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn kleine ketens van aminozuren die een verbinding bouwen tussen eiwitten zoals collageen, elastine en keratine. Elke peptide speelt een cruciale rol in de textuur en de stevigheid van de huid.

Hoe werkt de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster?

In hun natuurlijke vorm, zijn peptiden niet stabiel. Dat is waarom we zijn gegaan voor enorm stabiele - in het lab ontwikkelde - peptiden in onze Pro-Collagen Multi-Peptide Booster.  De synthetische peptiden dringen door tot diep in de bovenste huidlagen en activeren gebieden die de teint, hydratatie, de elasticiteit en een gladder oppervlak zichtbaar helpen te verbeteren.

Wist je dat?

Synthetische peptiden zijn exacte kopieën van de eiwitfragmenten in de huid. Ze blijven stabiel op en ín de huid en komen zo op gerichte plekken.

Wat is het verschil tussen de nieuwe Pro-Collagen Multi-Peptide Booster en de Peptide Booster?

De Peptide Booster is een slimme formule met effectieve voordelen. De Pro-Collagen Multi-Peptide Booster bevat - recent onderzochte - gespecialiseerde peptiden die een gerichte invloed hebben op rimpels, de basisarchitectuur van de huid, verlies van stevigheid en verminderde veerkracht - wat zorgt voor nog meer resultaat. Beide formules hebben een lichte geltextuur.

Hoe vermindert de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster fijne lijntjes en rimpels zichtbaar binnen 15 minuten?

De krachtige, innovatieve tridecapeptide-1 zorgt ervoor dat het proces waardoor fijne lijntjes ontstaan wordt onderbroken. Door dit proces te doorbreken, beginnen fijne lijntjes en rimpels te vervagen waardoor de huid er jeugdiger en minder vermoeid uitziet.,/p>

Vervangt de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster andere anti-aging-formules of ingrediënten die huidveroudering tegengaan?

Nee, deze doelgerichte formule is een aanvulling op andere (anti-aging)-formules in je routine. De gespecialiseerde peptiden verstevigen & hernieuwen het huidoppervlak en hebben een positieve invloed op je dermale-epidermale verbinding. Dit is niet mogelijk met ingrediënten als vitamine C, niacinamide en retinol; elk van deze ingrediënten heeft eigen, unieke voordelen en kan naast peptiden worden gebruikt.

Kan ik de Peptide Booster gebruiken als ik een (rosacea-)gevoelige huid heb?

Het is geen probleem om de Peptide Booster te gebruiken als je een (rosacea-)gevoelige huid hebt. In feite, de parfumvrije formule bevat krachtige huidverzachtende en huidherstellende antioxidanten die je huid kalmeren.

Hoe lang duurt het voor ik resultaat ga zien na gebruik van de Pro-Collagen Multi-Peptide?

Bij gebruik van de Pro-Collagen Peptide-Booster worden fijne lijntjes en rimpels binnen 15 minuten vervaagd. Het resultaat houdt tot wel 4 uur aan. Na 4 weken regelmatig gebruik vermindert de zichtbaarheid en het volume van fijne lijntjes & diepe rimpels.

Wanneer moet ik de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster in mijn routine gebruiken?

Je kan de Pro-Collage Multi-Peptide Booster twee keer per dag gebruiken. Na je reiniger, toner & een exfoliant, breng daarna je serum, treatment & booster aan van dunste naar dikste textuur. Eindig je routine met een nachtcrème als laatste stap in de avond en eindig overdag met een dagcrème met SPF.

Wat is het verschil tussen de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster en vergelijkbare producten in de beauty-schappen?

De Pro-Collagen Multi-Peptide Booster bevat een mix van gespecialiseerde, bewezen effectieve peptiden en dringt door in verschillende huidlagen. In combinatie met ondersteunende ingrediënten die gezonde celdeling bevorderen en de belangrijkste eiwitten en ondersteunen collagenen in de huid. Zo krijg je een jeugdige uitstraling. Zoals alle Paula's Choice-producten, is deze booster vrij van natuurlijke & synthetische geuren en andere irriterende stoffen en het is zo verpakt dat de ingrediënten werkzaam en effectief blijven. Onze formule werkt herstellen & onderhouden de dermo-epidermale verbinding.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Boost Pro-Collagen Multi-Peptide Booster Travel size

Pro-Collagen Multi-Peptide Booster - Mini

Mini
€ 21,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.