De CALM-collectie voor een gevoelige huid

Calm-collectieEen huid die gevoelig is voor roodheid heeft speciale verzorging nodig in de vorm van milde huidverzorgingsproducten. Precies daarom heeft Paula's Choice de CALM-collectie ontwikkeld, speciaal voor een gevoelige huid en de problemen die daarbij horen. Denk aan: roodheid, irritatie en een droge huid.

De complete CALM-collectie vult aan wat de huid nodig heeft, verzacht roodheid, vernieuwt en verfijnt. Ook zit de collectie vol met wetenschappelijk bewezen, niet-irriterende anti-aging-ingrediënten. Hieronder zetten we uiteen hoe deze collectie voor een gevoelige huid werkt, hoe die verschilt van onze andere kalmerende producten en hoe je CALM gebruikt.

Wat is een goede huidverzorgingsroutine voor een gevoelige huid?

Je vraagt je misschien af waarom je huid gevoelig aanvoelt? Een gevoelige of overgevoelige huid kan droog of strak aanvoelen en rood of vlekkerig worden na het gebruik van een irriterend huidverzorgingsproduct. Dit is precies waarom het zo belangrijk is om milde, niet-irriterende ingrediënten te gebruiken die vrij zijn van parfum, zoals de producten in deze nieuwe CALM-collectie. Ook als je last hebt van rosacea of eczeem kun je deze collectie gebruiken.

Hoe werkt de CALM-collectie van Paula's Choice?

De nieuwe CALM-collectie van Paula's Choice biedt directe verlichting van een gevoelige huid en helpt bij het voorkomen van toekomstige gevoeligheid. Elk milde CALM-product pakt de onderliggende oorzaken van gevoeligheid aan. In plaats van alleen de symptomen van een gevoelige huid te verzachten, kunnen ze toekomstige tekenen van gevoeligheid verminderen en tegelijkertijd de tekenen van veroudering tegengaan. 

Elk voedende product in de CALM-collectie bevat een speciale mix van milde, maar effectieve ingrediënten die helpen bij het kalmeren van gevoeligheid, zelfs bij een huid die gevoelig is voor rosacea en eczeem.

Wat je in alle CALM-producten terugvindt zijn huidaanvullende en -herstellende ingrediënten, zoals prebiotica en voedende ster-ingrediënten. Je huid houdt van prebiotica, ze versterken namelijk het huidoppervlak en houden 'm in balans. Ook helpen ze bij het verminderen van zichtbare tekenen van huidveroudering.

We hebben in CALM ook verzachtende middelen verwerkt die bij het aanbrengen zowel samen als onafhankelijk werken om tekenen van irritatie en gevoeligheid te kalmeren. Dit zijn enkele van de huidkalmerende ingrediënten die je terugvindt in de collectie:

  • Allantoïne: Een bijproduct van urinezuur dat niet alleen helpt om te kalmeren en te hydrateren, maar ook de reactie van de huid op meer actieve ingrediënten helpt verzachten.
  • Betaglucaan: Dit plantenextract vermindert de roodheid die je vaak ziet bij een gevoelige huid.
  • Noordelijke truffel: Werkt tegen roodheid en schilferige huid.
  • Glycogeen: Een hydraterend en balancerend ingrediënt dat een droge huid helpt herstellen.

Wat is het verschil tussen CALM en andere Paula's Choice-producten?

Wie bekend is met Paula's Choice weet dat alle producten geschikt zijn voor een gevoelige huid. Dus wat maakt de CALM-producten dan anders?

De CALM-producten zijn speciaal ontwikkeld voor wie een reactieve huid heeft die snel rood wordt - eigenlijk het soort huid dat doorgaans veel producten niet kan tolereren.

Een ander verschil is dat de CALM-collectie meer ingrediënten van hoge kwaliteit bevat - ingrediënten waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het een aangetaste en oncomfortabele huid kan verlichten en kalmeren.

Wat als je ook anti-aging-ingrediënten wil? Geen zorgen, ook die zitten in onze CALM-producten, dus je ziet al snel een meer gehydrateerde, stralende, stevigere huid met minder lijntjes en rimpels.

Een huidverzorgingsroutine met de CALM-collectie

Ochtend
Stap 1: CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger
Stap 2: CALM Nourishing Milky Toner
Stap 3: CALM 1% BHA Sensitive Skin Exfoliant
Stap 4: CALM Repairing Serum (breng ook aan rondom de ogen en op de hals)
Stap 5: CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème voor een normale/droge huid of CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème voor een gecombineerde/vette huid (breng ook aan rondom de ogen en op de hals)
Stap 6: Gebruik een product met

Avond
Stap 1: CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger
Stap 2: CALM Nourishing Milky Toner
Stap 3: CALM 1% BHA Sensitive Skin Exfoliant
Stap 4: CALM Repairing Serum (breng ook aan rondom de ogen en op de hals)
Stap 5: CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème voor een normale/droge huid of CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème voor een gecombineerde/vette huid (breng ook aan rondom de ogen en op de hals). Als de huid rondom je ogen droger is dan de rest van je gezicht, gebruik dan de RESIST Anti-Aging-Oogcrème.

Je hoeft niet te wachten tussen het aanbrengen van de verschillende producten. Je kan ook een booster toevoegen of producten die helpen bij het tegengaan van vlekjes of ongelijkmatig pigment (bruine vlekjes).

Houd er rekening mee dat twee keer per dag exfoliëren met de BHA-exfoliant te veel kan zijn voor een zeer gevoelige huid. Als dat het geval is, dan is één keer per dag genoeg - ofwel 's ochtends of 's avonds. Wanneer je een exfoliant voor het eerst gebruikt, raden we altijd aan het gebruik rustig op te bouwen. Ook is het belangrijk om altijd je huid te beschermen met een breedspectrum SPF.

Newsletter

Wil je meer huidverzorgingsadvies, tips en exclusieve aanbiedingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word Paula's Choice Member.
Jouw voordelen:
+ Welkomstcadeau
+ Exclusieve deals
+ Huidverzorgingsadvies
+ Verjaardagscadeau

E-mailadres:*:


*Alleen geldig voor nieuwe aanmeldingen. Geldig op bestellingen vanaf € 25.

Aanbevolen producten

Alle huidtypen
Alle huidtypen
Alle huidtypen
Normale huid, Droge huid
Gecombineerde huid, Vette huid

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.