Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/clinical-discoloration-repair-serum-full-size/8040-01.html

Clinical Discoloration Repair Serum

€ 56,00 € 44,80
20% korting
  • Deze unieke mix van belangrijke ingrediënten stimuleert een egale teint en vervaagt de zichtbaarheid van hardnekkige verkleuringen en vlekken.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken
  • Ingrediënten: Bakuchiol, Niacinamide (vitamine B3) Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Full size 30 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Minimaliseert verkleuringen

  • Vervaagt pigmentvlekken

  • Egaliseert een onregelmatige huidskleur

Vervaag verkleuringen, verwelkom een glowy huid

Het Clinical Discoloration Repair Serum is een krachtige, maar toch milde formule die verschillende soorten verkleuringen zichtbaar vermindert. Denk aan bruine en grijze plekjes en pigmentvlekken, veroorzaakt door zonneschade.

De multi-tasking mix verspreidt zich via verschillende paden in je huid en pakt de oorzaken van ongewenste verkleuringen aan. Bij regelmatig gebruik, zorgt de formule er geleidelijk aan voor dat pigmentvlekken en andere verkleuringen vervagen, je huidteint verbetert en dat nieuwe verkleuringen uitblijven.

Belangrijke ingrediënten die het verschil maken

3% ruuzenimaxenart

Egaliseert de huidteint en vervaagt pigmentvlekken

5% niacinamide

Vervaagt zichtbaar pigmentvlekken

0.5% bakuchiol

Pakt oorzaken aan van ongewenste verkleuringen

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Bakuchiol

Bakuchiol
Natuurlijk ingrediënt met huidherstellend vermogen. Stimuleert de werking van retinol.

Niacinamide (vitamine B3)

Niacinamide (vitamine B3)
Sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua, Niacinamide (skin-restoring), Glycerin (skin-replenishing), dicA cimaxenarT (skin-conditioning/brightening), C13-15 Alkane (solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing), Dicaprylyl Carbonate (emollient solvent), Ethyl Macadamiate (skin-softening), Behenyl Alcohol (texture enhancer), Glyceryl Stearate (emulsifier), Butylene Glycol (hydration), Silybum Marianum Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Lactobacillus/Coconut Fruit Juice Ferment Filtrate (skin-replenishing/skin-soothing/antioxidant), Lecithin (skin-restoring), Bakuchiol (skin-restoring/antioxidant), Xanthan Gum (texture enhancer), Caprylyl Glycol (emollient), Hydrogenated Lecithin (skin-restoring), Allantoin (skin-soothing), Glycine Soja (Soybean) Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Hexylene Glycol (solvent), Boerhavia Diffusa Root Extract (skin-soothing antioxidant plant), Glycine Soja (Soybean) Sterols (skin-replenishing/antioxidant), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Phytate (chelating agent), Malic Acid (pH adjuster), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative).

Toepassing

Stap 4 Treatments Discoloration Repair Serum

Toepassing treatment

Beperk het gebruik in het begin tot drie keer per week en verhoog de frequentie geleidelijk aan naar eens per dag. Breng aan op gezicht en hals en vermijd je oogleden en lippen. Voor overdag geldt: gebruik erna altijd een dagcrème met ten minste SPF 30 en vermijd zonlicht zoveel mogelijk.   

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Clinical Discoloration Repair Serum

Reviews

FAQ

Most asked

Vervangt dit serum andere producten voor pigmentvlekken en andere verkleuringen?

Niet per se. Je kunt het product zien als een aanvulling op je huidige routine. De formule kun je immers makkelijk gebruiken met ingrediënten als retinol, niacinamide, vitamine C en azelaïnezuur (om een paar voorbeelden te noemen). Door het product toe te voegen, til je je routine om een egalere huidteint te krijgen naar een hoger niveau en optimaliseer je de resultaten. Verkleuringen aanpakken vereist nu eenmaal een totaalaanpak. Een zachte reiniger, een exfoliant, een SPF-dagcrème en een voedende nachtcrème zijn ook belangrijk.

Pakt het serum bepaalde verkleuringen sneller aan dan andere? Bijvoorbeeld: vlekken na puistjes vs. melasma?

Bij gebruik op rode of roze vlekken na puistjes zul je het snelst resultaat zien. Bij grijze, bruine en donkerbruine/zwarte vlekken (deze kunnen vrij hardnekkig zijn) zul je het meest geduld moeten hebben. Zoals voor alle huidverzorging geldt: het resultaat kan bij iedereen anders zijn. Een dagelijks gebruik van 8-12 weken is de algemene termijn die nodig is om resultaten te zien, ongeacht de oorzaak van de verkleuring. Onthoud ook: voortdurend gebruik is essentieel om deze resultaten te behouden.

Is er een vorm van verkleuring waar het serum zich niet tegen richt?

Het Clinical Discoloration Repair Serum pakt hypopigmentatie (verlies van pigment) niet aan. Gebrek aan pigment heeft verschillende oorzaken en kan lastig te behandelen zijn. Wie deze aandoening heeft, moet de juiste diagnose krijgen van een dermatoloog of arts en op basis daarvan een behandeling ondergaan. Voor plaatselijke resistente verkleuringen kunnen behandelingen in een huidkliniek nodig zijn: dit kun je ook het best met een dermatoloog of arts bespreken.

Voor wie is het Clinical Discoloration Repair Serum het meest geschikt?

Voor iedereen die zijn of haar natuurlijke teint wil herstellen en een egalere huid wil krijgen. Het product is met name geschikt als je de klassieke ingrediënten tegen verkleuringen al hebt geprobeerd, maar nog geen zichtbare resultaten hebt gezien.

Gaan mijn andere serums/crèmes en make-up-producten klonteren als ik ze over het Clinical Discoloration Repair Serum aanbreng?

Nee. Dit serum is licht van textuur en smelt op je huid. De formule gaat perfect samen met andere producten en ingrediënten, waardoor je makkelijk met laagjes kan werken.

Als ik stop met het serum, komen de verkleuringen dan terug?

Hoogstwaarschijnlijk wel. Hoewel we continu gebruik adviseren om resultaten te behouden, zullen sommigen ook merken dat het dagelijks aanbrengen van zonnebrandcrème en zonlicht zoveel mogelijk vermijden de terugkeer van pigmentvlekken ook zal voorkomen. Heb je te maken met hardnekkigere problemen, zoals melasma, dan zorgt het stoppen vrijwel zeker voor een terugval. Continu gebruik is in dat geval daarom extra belangrijk.

Kan ik dit serum ook gebruiken als ik geen donkere vlekken heb?

Zeker! Hoewel dit product is ontwikkeld voor mensen met hardnekkige donkere vlekken, kun je het ook gebruiken als je een ongelijkmatige huidskleur hebt Ook handig: gebruik je dit serum al in een vroeg stadium, dan help je je huid te beschermen en voorkom je de vorming van donkere vlekken. Vaak zijn verkleuringen al aanwezig onder je huid en komen ze pas later aan de oppervlakte of wanneer je je huid herhaaldelijk blootstelt aan omgevingsfactoren.

Maakt het serum mijn huid gevoeliger voor de zon?

Nee. We raden wel aan om blootstelling aan zonlicht te beperken. Als je voornaamste doel is om verkleuringen te minimaliseren, dan is het belangrijk om slim met de zon om te gaan. Oftewel: vermijd de zon zoveel mogelijk, breng dagelijks zonnebrandcrème aan en denk bijvoorbeeld aan hoeden, zonnebrillen en parasols. 

Maak je routine compleet

Onderzoek

The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, August 2019, pages E73–74 International Journal of Women’s Dermatology, February 2019, pages 30–36 Journal of Cosmetic Dermatology, February 2019, pages 263–270 British Journal of Dermatology, February 2019, pages 289–296 Scientific Reports, January 2019, ePublication Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery, January–March 2013, pages 4–11 Dermatology Research and Practice, July 2011, ePublication Cytotechnology, April 2009, pages 183–190

Dit product is niet op voorraad.

Clinical Discoloration Repair Serum Full Size

Clinical Discoloration Repair Serum

Full size
€ 56,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.