Anti-pollution voor beginners

  1. Wist je dat vervuiling schadelijk is voor je huid?
  2. Hoe bescherm je je huid tegen vervuiling?
  3. Beschermt je huidige routine je voldoende tegen vervuiling?
  4. Zijn producten uit de Defense-lijn beter dan andere producten?
  5. Kun je producten uit de Defense-lijn toevoegen aan je huidige routine?

Wist je dat vervuiling schadelijk is voor je huid?

Luchtvervuiling (uitlaatgassen en smog), fijnstof, sigarettenrook en blauw licht van elektronische apparaten dragen allemaal bij aan vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Gelukkig kun je hier iets tegen doen.

De laatste tijd hoor en lees je hier vaker over. Toch is het geen hype. Vervuiling is een groeiend probleem, maar niet nieuw. Daarom bevatten producten van Paula’s Choice al jarenlang krachtige antioxidanten en andere ingrediënten die je beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Hoe bescherm je je huid tegen vervuiling?

Je kunt je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van vervuiling door te kiezen voor producten met een APF™. APF™ staat voor Anti-Pollution Factor. Dit geeft aan dat een product een mix bevat van antioxidanten en huidaanvullende ingrediënten die helpen de zichtbare effecten van vervuiling te beperken en tegen te gaan.

APF
Routine

Beschermt je huidige routine je voldoende tegen vervuiling?

Als je verzorgingsroutine producten van Paula’s Choice bevat, zit je op de goede weg. Veel producten van Paula’s Choice bevatten namelijk een krachtige mix van verschillende antioxidanten die je huid beschermen en herstellen. Wil je graag iets extra’s doen tegen invloeden van vervuiling? Dan kun je overwegen om een antioxidantserum toe te voegen aan je routine.

Defense:

Alle huidtypen
Alle huidtypen
Alle huidtypen
Alle huidtypen
MINI­SET
-15%

Zijn producten uit de Defense-lijn beter dan andere producten?

De producten in onze Defense-lijn zijn primair gericht op het tegengaan van huidschade door vervuiling. Zoals hierboven gezegd, zijn ook de andere producten van Paula’s Choice uitermate geschikt om je huid hiertegen te beschermen. Gebruik je nog geen producten van Paula’s Choice, maar wil je je huid wel beschermen tegen vervuiling? Dan is ons Defense-systeem een goed startpunt.

Exfoliate
skin-care routine

Kun je producten uit de Defense-lijn toevoegen aan je huidige routine?

Als je een product uit de Defense-lijn wil toevoegen aan je bestaande (Paula’s Choice-)routine, dan kan dat natuurlijk. Wil je iets extra’s doen om de invloeden van vervuiling tegen te gaan? Dan kun je bijvoorbeeld de Pore Purifier toevoegen aan je bestaande huidverzorgingsroutine. Deze gebruik je dan na het reinigen en exfoliëren van je huid en voor het aanbrengen van eventuele treatments en je dag- of nachtcrème.

Gerelateerde artikelen

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.