Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20% NIEUW
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/advanced-sun-protection-daily-moisturizer-full-size/2390.html

Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++

€ 44,00 € 35,20
20% korting
  • Een innovatieve mix van vijf uv-filters voor ultieme bescherming tegen schadelijke UVA- & UVB-stralen, om rimpels, verlies van stevigheid & huidverkleuringen te verminderen - alles zonder een witte waas achter te laten.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Normale huid,
    Droge huid
  • Huidtype: + Normale huid,
    + Droge huid
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Doffe huid
  • Ingrediënten: Mix van UV-filters, Hydraterende ingrediënten; emolliënten, Antioxidanten Bekijk alles
  • Routine: Dagcrème
  • When to use: AM
Huidtype: When to use:
+ Normale huid,
+ Droge huid
AM
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Beschermt je huid tegen schadelijke UVA- & UVB-stralen.

  • Voorkomt vroegtijdige tekenen van huidveroudering.

  • Hydrateert je huid en geeft je huid een gezonde, dewy glow.

De SPF die je wilt dragen - comfort & bescherming in één

Deze synthetische SPF bevat niet één, maar een mix van vijf innovatieve zonnefilters met sterrenstatus voor ultieme zonbescherming tegen schadelijke uv-stralen. Voorkom rimpels, verlies van stevigheid en huidverkleuringen met deze dagcrème met SPF voor geavanceerde zonbescherming. Door de moleculaire grootte van de uv-filters blijft de formule op het huidoppervlak en dringt 't niet door tot in je poriën, dit maakt de SPF ook geschikt voor een gevoelige huid. De formule voelt prettig aan op je huid, heeft een transparante finish & laat geen witte waas achter op de huid. De dagcrème bevat emolliënten - ook wel hydraterende ingrediënten - voor een fris gevoel (de perfecte voorbereiding voor make-up). Bij het aanbrengen voelt dit product meer aan als een dagcrème dan als een zonnebrandcrème.

+ Laat geen witte waas achter
+ Voelt meer aan als een hydraterende crème dan als een SPF

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Mix van UV-filters

Mix van UV-filters

Een mix van vijf moderne, synthetische UVA- & UVB-filters van hoge kwaliteit. Ze zijn bestendig tegen licht en wordt zelfs door mensen met een gevoelige huid goed getolereerd.

Hydraterende ingrediënten; emolliënten

Hydraterende ingrediënten; emolliënten

Emolliënten zijn hydraterende ingrediënten die de vochtbalans van je huid verbeteren, je huid verzachten en gezond te houden.

Antioxidanten

Antioxidanten
Helpen de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen, die wordt veroorzaakt door zonlicht en (lucht)vervuiling. Ze gaan huidveroudering tegen en kalmeren je huid.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Dibutyl Adipate (Skin Conditioning Agent), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Sunscreen Agent), Propylheptyl Caprylate (Skin Conditioning Agent), Dicaprylyl Carbonate (Emolient), Ethylhexyl Salicylate (Sunscreen Agent), Ethylhexyl Triazone (Sunscreen Agent), Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano) (Sunscreen Agent), Undecane (Skin Conditioning Agent), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Sunscreen Agent), Glycerin (Skin Protectant), Isononyl Isononanoate (Emolient), Propanediol (Solvent), Tridecane (Skin Conditioning Agent), Potassium Cetyl Phosphate (Emulsifier), Saccharomyces Ferment (Skin Conditioning Agent), Sodium Polyacrylate (Emulsion Stabilizer), Decyl Glucoside (Cleansing Agent), Caprylyl Glyceryl Ether (Surfactant), Sodium Phytate (Chelating Agent), Caprylhydroxyamic Acid (Chelating Agent), Lauroyl Lysine (Skin Conditioning Agent), Propylenen Glycol (Humectant), Xantham Gum (Miscellaneous skin conditioning agent), Tocopherol (Antioxidant), Naringenin (Skin Conditoning Agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Solvent).

Toepassing

Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++

Toepassing crème

Gebruik als laatste stap in je ochtendroutine en breng je SPF royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uit gaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen, nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.


Bereid je huid voor op make-up, houdt je huid fris en gehydrateerd onder je foundation en concealer. Deze geavanceerde SPF maakt het makkelijk voor make-up om zich te hechten aan het huidoppervlak - waardoor het minder snel uitloopt na een lange dag.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++

Reviews

FAQ

Most asked

Welke uv-filters zitten er in de zonnefilter mix?

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat (9,5%); Ethylhexyl Salicylaat (4,5%); Ethylhexyltriazone (4%); Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (3,5%); Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (2,5%).

Is de Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA ++++ een hybride met zowel synthetische en minerale actieve ingrediënten?

Nee, het is een dagcrème met een synthetische basis die een mix van vijf uv-filters bevat die samenwerken voor breedspectrum bescherming tegen UVA- & UVB-stralen.

Is de Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++ bestendig tegen water?

Nee, de formule is niet bestendig tegen water. Als je zweet of zwemt is het belangrijk om zonnebrandcrème te gebruiken die bestendig is tegen water. Volg de aanwijzingen om 'm opnieuw aan te brengen nauwkeurig.

Geeft de Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++ breedspectrum bescherming?

Ja, deze SPF dagcrème bevat een combinatie van stabiele uv-filters voor betrouwbare bescherming tegen UVA & UVB. We kunnen met trots zeggen dat alle Paula's Choice dagcrèmes met SPF de test van de European Union Cosmetic Regulations test hebben doorstaan, voor breedspectrum zonbescherming.

Wat is het voornaamste verschil tussen de Advanced Sunprotection Daily Dagcrème SPF 50 | PA+++ en andere zonnebrandcrèmes van Paula's Choice?

Het verschil is dat deze dagcrème een mix van uv-filters bevat, die onderdeel zijn van een groter geheel. De meeste van de uv-filters uit deze reeks hebben een grotere moleculaire omvang dan de standaard uv-filters die voor wereldwijd gebruik zijn goedgekeurd. Door dit grotere formaat blijven ze op het huidoppervlak, waardoor ze minder snel overgevoeligheid veroorzaken. Sommige mensen ervaren dit bij het gebruik van niet-minerale zonnefilters.

Waar staat het PA-beoordelingssysteem voor en is dit systeem beter dan het SPF-beoordelingssysteem?

PA (staat voor: bescherming tegen UVA) is een beoordelingssysteem dat door heel Europa en Azië wordt gebruikt, om te meten hoe goed een formule beschermt tegen UVA-bescherming. Hoe meer plusjes, hoe beter een formule beschermt. Hieronder hebben we de verschillende classificaties opgesomd:

PA+ Voor gedeeltelijke bescherming tegen UVA
PA++ Voor hoge bescherming tegen UVA
PA+++ Voor erg hoge bescherming tegen UVA
PA++++ Voor extreem hoge bescherming tegen UVA

Waarom wordt de PA-beoordeling op de Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 genoemd en niet op de andere dagcrèmes van Paula’s Choice?

Op verzoek van Paula’s Choice Europa hebben we de PA-beoordeling toegevoegd, dit zien we namelijk ook bij vergelijkbare producten in de markt. Op dit moment zijn we niet van plan om PA-beoordelingen toe te voegen aan onze dagcrèmes met SPF omdat het PA-systeem nog niet op wereldniveau wordt gebruikt. We vinden het fijn dat het PA+-systeem consumenten extra geruststelling kan geven, maar het SPF-systeem (dat aantoont of een product breedspectrum beschermt of niet) is ook al voldoende en is bovendien wereldwijd geaccepteerd.
SPF (staat voor: Sun Protection Factor) meet hoeveel UVB-bescherming je product bevat. Alle filters op een rij:

SPF 15 beschermt je huid tegen 93% van de uv-B-stralen
SPF 30 blokkeert bijna 97%
SPF 50 blokkeert 98%
SPF 100 blokkeert 99%

De één is niet beter dan de ander. Elk van deze factoren bevat specifieke informatie over hoe effectief een product is. Of je nu een PA-beoordelingssysteem gebruikt of niet, een goed geformuleerde SPF van minimaal 30 met breedspectrum bescherming is je beste vriend (of vriendin).

Is de Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++ geschikt voor een acne-gevoelige huid?

Het is onmogelijk om met zekerheid te kunnen stellen dat iemand géén huiduitslag zal krijgen van een product, maar deze dagcrème bevat actieve ingrediënten op synthetische basis. Dit maakt dat deze lichte, hydraterende formule - naar alle waarschijnlijkheid - geen aanleiding geeft voor overgevoeligheid.

Is het Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++ geschikt voor een rosacea-gevoelige huid?

SPF's met synthetische, actieve ingrediënten kunnen voor mensen met een gevoelige huid niet altijd even prettig zijn. Daarom moedigen we altijd aan om te uit te testen wat werkt voor jouw huid, elke huid is namelijk uniek. Je kunt dit doen door je product te testen op een klein stukje huid, om te zien hoe je huid reageert. Als je last krijgt van overgevoeligheid, stap dan over naar een minerale SPF.

Kun je de Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++ gebruiken voor de huid rondom je ogen?

Ja! Dit product kun je gebruiken op je wangen en rondom je ogen. In het algemeen raden we het niet aan om dit product aan te brengen op je ooglid of dichtbij je wimperlijn.

Hoe vaak moet ik mijn Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 opnieuw aanbrengen?

Breng het product royaal aan voor maximale bescherming. Als je huid wordt blootgesteld aan direct zonlicht raden we aan om de crème elke twee uur opnieuw aan te brengen. Aangezien deze dagcrème met SPF niet waterbestendig is, wordt het niet aanbevolen om deze te gebruiken als je gaat zwemmen of wanneer je veel zweet (bijvoorbeeld tijdens het sporten).

Is het echt oké om make-up over mijn SPF aan te brengen? Ik wil er zeker van zijn dat ik mijn huid maximaal bescherm.

Ja. Normaal gesproken adviseren we om overdag je SPF als laatste stap van je routine aan te brengen, maar het is helemaal prima om make-up aan te brengen na deze geavanceerde dagcrème:

Wacht eerst 3 tot 5 minuten, zodat je SPF goed kan intrekken voordat je je foundation aanbrengt.
Breng foundation voorzichtig aan in een vloeiende, neerwaartse beweging zonder heen en weer te wrijven.
Gebruik niet te veel druk en mix niet te veel.
Het is nog beter om voor een foundation, BB-crème of getinte dagcrème met SPF te kiezen - het in laagjes aanbrengen van je producten is de manier om maximale bescherming te garanderen.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size

Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50 | PA++++

Full size
€ 44,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.