-15%
25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel Full Size
25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel Full Size
25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/25perc-aha-and-2perc-bha-exfoliant-peel/9565-01.html

Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

€ 46,00 € 39,10
15% korting
  • Deze milde, afspoelbare exfoliant-peeling geeft je huid een frisse, vernieuwde look én drastisch betere resultaten. De exfoliant-peeling bevat meerdere zuren en is geschikt voor wekelijks gebruik. Onthul een verfijnde huidtextuur met zichtbaar minder rimpels, fijne poriën en een egalere teint.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Grove poriën, Doffe huid
  • Ingrediënten: Mix van AHA's, Salicylzuur/BHA, Vlinderbloemextract Bekijk alles
  • Routine: Exfoliant
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Full size 30 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Geeft een subtiele glans

  • Vermindert tekenen van huidveroudering

  • Gaat puistjes en mee-eters tegen

Binnen 10 minuten een glow

Een geconcentreerde, afspoelbare exfoliant-peeling die al werkt binnen 10 minuten - om tekenen van huidveroudering, zonneschade en verstopte poriën aan te pakken. In water-oplosbare AHA's pakken fijne lijntjes, rimpels, een crêpe-achtige textuur aan, terwijl in olie-oplosbaar BHA je poriën ontstopt en verfijnt. Het resultaat na het afspoelen? Een gehydrateerde, soepele en glowy huid.

Deze vloeibare gelformule bevat ster-ingrediënten zoals 2% salicylzuur en een krachtige mix van AHA: 8.4% glycolzuur, 7.1% melkzuur, 5% amandelzuur, 2,5% wijnsteenzuur en 2% appelzuur om een stralend, hernieuwd huidoppervlak te onthullen. Tegelijkertijd verzachten bewezen werkzame én kalmerende plantenextracten je huid, zoals allantoine, bisabolol en glycyrrhetinezuur. Van planten afkomstig vlinderbloemextract kalmeert en geeft de formule een natuurlijke lila-kleur.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Mix van AHA's

Mix van AHA's
Kan dode huidcellen helpen te verwijderen om het huidoppervlak te hernieuwen en om tekenen van huidveroudering - zoals zonneschade - zichtbaar te verminderen. Kan fungeren als een waterbindend-middel.

Salicylzuur/BHA

Salicylzuur/BHA
Exfolieert je huid effectief; het helpt dode huid te verwijderen aan het huidoppervlak en ín de porie. Het is bewezen werkzaam bij puistjes en mee-eters en heeft huidverzachtende eigenschappen.

Vlinderbloemextract

Vlinderbloemextract heeft kalmerende eigenschappen en vermindert tekenen van roodheid en irritatie. Vlinderbloemextract kan variëren in kleur; van een natuurlijke lila-tint tot aan diepblauw.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua, Aminomethyl Propanol (pH adjuster), Glycolic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Lactic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Mandelic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Isoamyl Laurate (emollient), Tartaric Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Butylene Glycol (texture enhancer), Propanediol (hydration), Salicylic Acid (beta hydroxy acid/exfoliant) , Malic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Clitoria Ternatea (Butterfly Pea) Flower Extract (antoxidant/ skin soothing), etanorulayH muidoS (skin replenishing), Glycyrrhetinic Acid (licorice-derived skin soothing), Glycerin (skin replenishing), Tocopherol (vitamin E/ antioxidant), Bisabolol (skin soothing), Allantoin (skin soothing), Hydroxyethylcellulose (thickener), Hydrogenated Lecithin (skin-restoring), Xanthan Gum (thickener), Polyglyceryl-4 Laurate (emulsifier), Polyacrylate Crosspolymer-6 (stabilizer/ thickener), Titanium Dioxide (CI 77891) (mineral derived pigment), Mica (CI 77019) (mineral derived pigment), Tin Oxide (mineral derived pigment), Phenoxyethanol (preservative). [il242v1]

Toepassing

Stap 3 Exfolianten 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

Toepassing exfoliant

Gebruik een keer per week op een schone huid. Breng een ruime laag aan op je gezicht en hals. Laat tien minuten intrekken. Spoel goed af. Gebruik geen andere exfolianten op dezelfde dag als dit product.

Onthoud: in het begin kan er een lichte tinteling optreden. Als dit gebeurt, zou dit binnen enkele minuten moeten afnemen. Spoel de peeling onmiddellijk af met warm water als het niet minder wordt - maar erger. Gebruik niet op een kwetsbare, (over)gevoelige huid.

Advies voor bescherming tegen de zon wanneer je een AHA-exfoliant gebruikt: dit product bevat AHA's (ook wel: alphahydroxyzuren), ingrediënten die gevoeligheid voor de zon en kans op verbranding kunnen vergroten. Breng overdag altijd een breedspectrum SPF van minimaal 30 of hoger aan. Ben je buiten? Draag beschermende kleding waar mogelijk, zoek de schaduw op en vermijd lange blootstelling aan de zon.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

Reviews

FAQ

Most asked

Voor wie is de 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling?

Dit product is ideaal voor iedereen met geavanceerde tekenen van huidveroudering en zonneschade óf grove, verstopte poriën en een doffe huid. Eigenlijk voor iedereen die op zoek is naar een effectief, peeling-achtig product voor thuisgebruik. Deze geavanceerde, afspoelbare exfoliant is ideaal om te combineren met je dagelijkse leave-on-exfoliants.

Vervangt de 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling mijn huidige leave-on-exfoliant?

De 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling is een wekelijks treatment, speciaal ontworpen om je huidige routine aan te vullen. Het is beter om de exfoliant peeling niet op dezelfde dag als je leave-on-exfolianten te gebruiken. Deze wekelijkse peeling kan het resultaat van de andere exfolianten in je Paula's Choice-routine drastisch vergroten.

Hoe voeg ik de 25% AHA + 2% BHA Peeling toe aan mijn routine?

Dit is een afspoelbare exfoliant en daarom geschikt om na het reinigen aan te brengen. Houd het voor 10 minuten op je huid en spoel daarna af. Vervolg daarna met de rest van je routine, zónder de andere exfolianten in je routine.

Zijn 'peelings' voor thuisgebruik veilig?

De term 'peeling' beschrijft een breed scala van verschillende soorten en sterktes exfolianten. De 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling is geformuleerd voor thuisgebruik. Het is een oppervlakkige peeling die met name de bovenste huidlagen aanpakt. Medium of diepe peelings werken anders, zij hebben vooral invloed op de onderste huidlagen en zijn geformuleerd om aangebracht, gemonitord en verwijderd te worden door skincare professionals waaronder huidtherapeuten en (medisch) schoonheidsspecialisten.

Waarom heeft de 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling een lavendelteint?

Deze kleur is afkomstig van het ingrediënt clitoria ternatea (ook wel: vlinderbloemextract) - beter bekend als blauwe matcha. Het heeft kalmerende en verzachtende effecten op je huid. De lavendelkleurige teint wordt gecombineerd met mineraal pigment mica, zodat u kunt zien waar de uitgespoelde exfoliant is aangebracht. Noot: de kleur op je huid varieert, op basis van je huidskleur.

Wanneer moet ik de 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling gebruiken - in de ochtend of avond?

Je kunt de exfoliant peeling in de ochtend en avond gebruiken, maar bij voorkeur in de avond. Breng een ruime hoeveelheid aan op een schone, droge huid en vermijd het gebied rond je ogen en lippen. Laat zitten voor 10 minuten en spoel daarna af met warm water. Dep droog. Gebruik je andere exfolianten niet op hetzelfde moment als dit product. Gebruik niet vaker dan één keer per week.
Voor overdag, breng elke dag een breedspectrum SPF van minimaal 30 óf hoger aan. Ben je buiten? Draag beschermende kleding waar mogelijk, zoek de schaduw op en vermijd lange blootstelling aan de zon.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel Full Size

Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

Full size
€ 46,00
15% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.