Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/omega-complex-cleansing-balm-full-size/3380-01.html

Omega+ Complex Reinigingsbalsem

€ 31,00
  • Een reinigingsbalsem met drievoudige werking, geformuleerd met de omega′s 3, 6 en 9 die reiningen, voeden en hydrateren. De formule reinigt grondig en spoelt makkelijk af, zonder restjes achter te laten.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Zeer droge huid, Rosacea-gevoelig, Gevoelige huid
  • Ingrediënten: Caprylic/Capric Triglyceride, Moerasbloemzaadolie, Jojoba olie Bekijk alles
  • Routine: Reiniger
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Full size 103 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Hydrateert de huid

  • Verwijdert make-up

  • Laat een doffe huid weer stralen

Eén reiniger. Driedubbele werking.

Deze omegarijke gezichtsreinigingsbalsem heeft een volle, fluweelzachte textuur die effectief make-up, zonnebrandcrème en onzuiverheden verwijdert. De verzachtende formule spoelt makkelijk af en maakt je huid zacht, gehydrateerd en fris, zonder restjes achter te laten en vet aan te voelen. Je kunt rekenen op een grondige, maar zachte reiniging.

Omega-vetzuren staan bekend om hun huidherstellende en huidversterkende eigenschappen. De omega’s 3, 6 en 9 uit jojoba- en moerasbloemzaadolie verzachten en verzorgen je huid en helpen vochtverlies tijdens het reinigen voorkomen, zodat je huid gereinigd én gevoed wordt.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Caprylic/Capric Triglyceride

Caprylic/Capric Triglyceride
Gewonnen uit kokosnoot. Is een uitstekend hydraterend en verzachtend ingrediënt.

Moerasbloemzaadolie

Moerasbloemzaadolie
Een uiterst stabiele plantaardige olie, bestaande uit lange-keten omega-9-vetzuren die in huidverzorging verzachtend werken en vochtverlies tijdens het reinigen voorkomen. De olie is rijk, maar niet vettig en speelt een grote rol bij het fluweelzachte gevoel tijdens het afspoelen.

Jojoba olie

Jojoba olie
Ondersteunt de herstellende eigenschappen van de huid en werkt verzachtend.

De complete ingrediëntenlijst:

INGREDIËNTEN:
Ethylhexyl Palmitate (emollient solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing), PEG-20 Glyceryl Triisostearate (emollient cleansing agent), Diisooctyl Succinate (emollient), Olive Oil PEG-7 Esters (emollient cleansing agent/emulsifier), Trihydroxystearin (texture enhancer), Glyceryl Stearate (emulsifier), Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil (non-fragrant antioxidant/skin-softening omega fatty acid), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (non-fragrant antioxidant/skin-softening omega fatty acid), Hydrogenated Rapeseed Oil (non-fragrant antioxidant/skin-softening omega fatty acid), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant).

Toepassing

Stap 1 Gezichtsreinigers Reinigingsbalsem

Toepassing reiniger

Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid op een natte of droge huid. Goed afspoelen met lauwwarm water. Voor een grondige reiniging, 60 seconden laten inwerken en vervolgens verwijderen met een zacht washandje.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Omega+ Complex Reinigingsbalsem

Reviews

FAQ

Most asked

Waarom heeft Paula's Choice de Omega+ Complex Reinigingsbalsem ontwikkeld?

Reinigingsbalsems zijn een goede optie voor als je wil multitasken, maar de meeste op de markt bevatten geurstoffen, essentiële oliën, kleurstoffen en zijn nog steeds verpakt in potjes, dus hoog tijd voor onze variant. Wil je je reinigingsroutine simpel houden met een formule die moeiteloos hardnekkige make-up en zonnebrandcrème verwijdert én tegelijkertijd je huid zacht en gehydrateerd maakt? Dan is de balsem de perfecte optie. Je kunt ‘m alleen gebruiken of als onderdeel van een dubbele reiniging.

Voor welk huidtype is de Omega+ Complex Reinigingsbalsem het meest geschikt?

De reinigingsbalsem is in principe samengesteld voor alle huidtypen. Vanwege de soepele, rijke structuur is de balsem een goede optie voor een gevoelige en droge huid. Als je de balsem aanbrengt, warmt hij op en komt er een zijdezachte textuur voor in de plaats die je huid na het afspoelen zacht, kalm en gehydrateerd achterlaat.

Kun je de Omega+ Complex Reinigingsbalsem alleen gebruiken of is de balsem onderdeel van een dubbele reiniging?

Je kunt 'm alleen gebruiken óf in combinatie met één van je andere favoriete Paula's Choice-reinigers. Kies je voor een dubbele reiniging, gebruik dan eerst de Omega+ Complex Reinigingsbalsem, gevolgd door je andere reiniger.

Welke voordelen bieden omega-vetzuren als ze slechts kort in contact komen met je huid en je ze weer afspoelt?

Het voornaamste voordeel van omega-vetzuren? Ze beschermen en versterken je kwetsbare huidbarrière tijdens het reinigingsproces. Na het afspoelen blijven er wel sporen achter, maar omdat ze samenwerken met de verzachtende ingrediënten, zorgen ze na gebruik voor een fluweelzacht gevoel en blijft er geen vettig restje achter.

Hoe zit het bij warmere temperaturen: vanaf welk punt begint het product te smelten en heeft dit invloed op de werking?

Uit onze uitgebreide tests blijkt dat de formule van de reinigingsbalsem zachter wordt bij langdurige blootstelling aan hoge temperaturen (ver boven kamertemperatuur, zoals 38 graden), maar niet ontmengt. Deze tijdelijke verzachting van de balsem heeft geen invloed op de werking, maar bij gebruik kun je merken dat de textuur dunner is dan normaal. De balsem krijgt vanzelf z'n natuurlijk vorm weer terug bij een koelere temperatuur.

Waarom bevat de Omega+ Complex Reinigingsbalsem olijfolie?

Het product bevat de PEG-7 esters van olijfolie en werken als een verzachtend middel, emulgator en mild reinigingsmiddel. Het ingrediënt is gemaakt van pure olijfolie, gecombineerd met PEG-7: een synthetisch bevochtigings- en oplosmiddel. Het mengsel vormt een nieuwe verbinding die oplosbaar is in water. Olijfolie PEG-7 esters werken samen met andere belangrijke ingrediënten in deze reinigingsbalsem zodat ze moeiteloos overtollig talg, vuil, zonnebrandcrème en make-up wegvegen. Bang dat olijfolie je poriën verstopt? Wees gerust: zelfs als de formule pure olijfolie zou bevatten, is de moleculaire grootte te groot om door te dringen in de poriën. Bovendien hebben we gekozen voor de in water oplosbare versie, zodat je alleen de huidverzachtende en omega-voordelen van olijfolie hebt, zonder dat er restjes achterblijven.

Wat zijn de verschillen tussen de Omega+ Complex Reinigingsbalsem en The UnScrub?

De producten zijn beide romig en hydraterend, maar The UnScrub is bedoeld om een zacht exfoliërend/polijstend gevoel te geven en verwijdert wel vuil en zonnebrandcrème, maar is niet per se een make-up remover. Vanwege de oplosbare korreltjes, kun je The Unscrub niet aanbrengen rond je oogleden, onder je wenkbrauwen en lippen (de plekken waar je meestal make-up draagt).

De Omega Reinigingsbalsem heeft ultrakrachtige make-up verwijderende eigenschappen waarmee je in één stap zowel je make-up verwijdert als je gezicht reinigt. De textuur is rijker en voller dan The Unscrub en het gevoel na gebruik is ook anders: je huid voelt fluweelzacht en ontspannen aan. Hierdoor is de reinigingsbalsem zeer geschikt voor een droge en gedehydrateerde huid.

Kan ik dit product recyclen?

De verpakking van dit product bestaat uit twee componenten. De tube is gemaakt van EVOH-plastic en de dop van PP-plastic. Raadpleeg de website van je eigen gemeente voor de lokale regels omtrent afvalscheiding en hoe dit product te recyclen.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size

Omega+ Complex Reinigingsbalsem

Full size
€ 31,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.