De beste booster-combinaties voor jouw huidprobleem

Boosters zijn huidverzorgingsproducten die een hogere concentratie van een specifiek ingrediënt bevatten, zoals bijvoorbeeld vitamine C of een mix van plantaardige oliën. Hieraan zijn ondersteunende ingrediënten toegevoegd, die ervoor zorgen dat het hoofdingrediënt nog effectiever is. Met het toevoegen van een of twee boosters kun je je huidverzorgingsroutine nog beter aanpassen op de behoeften van jouw huid en nog betere resultaten behalen.

Boosters van Paula’s Choice zijn zo geformuleerd dat ze goed samenwerken en gemakkelijk te combineren zijn met andere leave-on-producten in je huidverzorgingsroutine.

We leren je graag meer over hoe je onze boosters kunt combineren voor nog betere resultaten bij de specifieke behoeften van jouw huid. Daarom hebben we een aantal combinaties voor je op een rijtje gezet.

Huidprobleem: verminderde stevigheid en elasticiteit + fijne lijntjes en een gedehydrateerde huid
De beste combinatie voor jou: Peptide Booster + 1% Retinol Booster
Zo gebruik je het: Na het reinigen, tonen en exfoliëren van je huid breng je 2 á 3 druppels van de Retinol Booster aan in je handpalm. Hieraan voeg je een ongeveer gelijke hoeveelheid van de Peptide Booster toe. Meng dit met je vingertop en breng het aan op de huid van je gezicht en hals. Hierna kun je een serum, dag- of nachtcrème en oogcrème aanbrengen.
Voor nog betere resultaten: Voor voelbaar stevigere huid rond de ogen en het zichtbaar verminderen van fijne lijntjes en rimpels breng je als laatste stap in je huidverzorgingsroutine een ruime hoeveelheid Resist Anti-Aging Eye Cream aan.

Huidprobleem: rimpels + een minder stevige huid + een doffe, oneffen huidteint
De beste combinatie voor jou: 1% Retinol Booster + C15 Super Booster
Zo gebruik je het: Na het reinigen, tonen en exfoliëren van je huid breng je 2 á 3 druppels van de Retinol Booster aan in je handpalm. Hieraan voeg je 3 á 5 druppels van de C15 Booster toe. Meng dit met je vingertop en breng het aan op de huid van je gezicht en hals. Hierna kun je een serum, dag- of nachtcrème en oogcrème aanbrengen.
Voor nog betere resultaten: Een ruime hoeveelheid Peptide Booster maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zorgt tegelijkertijd voor een zichtbaar meer hydratatie en veerkracht.

Huidprobleem: vergrote poriën + ruwe huid + fijne lijntjes en rimpels
De beste combinatie voor jou: 10% Niacinamide Booster + 1% Retinol Booster
Zo gebruik je het: Na het reinigen, tonen en exfoliëren van je huid breng je 2 á 3 druppels van de Niacinamide Booster aan in je handpalm. Hieraan voeg je een gelijke hoeveelheid Retinol Booster toe. Meng dit met je vingertop en breng het aan op de huid van je gezicht, met extra aandacht voor de delen waar lijntjes en vergrote poriën het meest zichtbaar zijn.
Voor nog betere resultaten: als je last hebt van een droge of gedehydrateerde huid, breng dan 2 á 3 druppels Moisture Renewal Oil Booster aan op de droge delen van je huid, inclusief de huid rond de ogen. Droge huid, maar niet zó droog? Gebruik dan een paar druppels Peptide Booster voor een gladde huid en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels.

Huidprobleem: droge, gedehydrateerde, gevoelige huid
De beste combinatie voor jou: Moisture Renewal Oil Booster + 10% Niacinamide Booster Zo gebruik je het: Na het reinigen, tonen en exfoliëren van je huid breng je 2 á 3 druppels Niacinamide Booster aan op de huid van je gezicht en hals. Breng daarna 2 á 3 druppels Moisture Renewal Oil Booster aan op de droge delen van je huid, inclusief de huid rond de ogen. Je kunt de Oil Booster ook mengen met je nachtcrème en daarna aanbrengen op de huid van je gezicht en nek.
Voor nog betere resultaten: Mix een klein beetje van de Hyaluronic Acid Booster met de Niacinamide Booster en breng daarna een paar druppels van de Oil Booster aan op de huid, inclusief de huid rondom je ogen.

References for this information

  • The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, July 2017, pages 14-17
  • Journal of Cosmetic Dermatology, March 2016, pages 49–57
  • Clinical, Cosmetic, and Investigational Dermatology, September 2015, pages 463–470; and July 2015, pages 405–412
  • BioMed Research International, July 2015, ePublication
  • Clinical Interventions in Aging, January 2015, pages 339–349
  • Dermatology, May 2014, pages 314–325
  • Biochemical and Biophysical Research Communications, January 2013, pages 579–584
Newsletter

Wil je meer huidverzorgingsadvies, tips en exclusieve aanbiedingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word Paula's Choice Member.
Jouw voordelen:
+ Welkomstcadeau
+ Exclusieve deals
+ Huidverzorgingsadvies
+ Verjaardagscadeau

E-mailadres:*:


*Alleen geldig voor nieuwe aanmeldingen. Geldig op bestellingen vanaf € 25.

Aanbevolen producten

-15%
Alle huidtypen
-15%
Alle huidtypen
-15%
Alle huidtypen
-15%
Alle huidtypen

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.