Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
Breakout-Fighting Bestsellers
Breakout-Fighting Bestsellers
Breakout-Fighting Bestsellers
https://www.paulaschoice.nl/nl/breakout-fighting-bestsellers/77023.html

Mini-Kit Eerste Hulp Bij Puistjes

€ 29,00 € 24,00
17% korting (niet geldig in combinatie met andere kortingen)
  • De Mini-Kit Eerste Hulp Bij Puistjes bestaat uit drie essentiële bestsellers die helpen tegen puistjes, mee-eters en littekens na puistjes.

  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Puistjes, Mee-eters, Grove poriën
  • Ingrediënten: Salicylzuur/BHA, Azelaïnezuur, Glycerine Bekijk alles
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Mini
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Gaat puistjes en mee-eters tegen

  • Ontstopt en verkleint poriën zichtbaar

  • Vermindert huidverkleuringen na puistjes

Drie bestsellers die puistjes bestrijden

Reken maar op een gladdere huid met een glow dankzij deze mini-bestsellers tegen puistjes. De Clear-reiniger verwijdert make-up, vuil en talg van je huid. En wat dacht je van dé bestseller die poriën ontstopt, waardoor puistjes en mee-eters geen kans hebben zich te nestelen. Maak kennis met de 2% BHA Liquid Exfoliant. De 10% Azelaic Acid Booster is een krachtpatser tegen verkleuringen, zoals pigmentvlekjes of vlekjes na puistjes.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Salicylzuur/BHA

Salicylzuur/BHA
Exfolieert je huid effectief; het helpt dode huid te verwijderen aan het huidoppervlak en ín de porie. Het is bewezen werkzaam bij puistjes en mee-eters en heeft huidverzachtende eigenschappen.

Azelaïnezuur

RUUZENÏALEZA
Ingrediënt met drievoudige werking: werkt antioxiderend, kalmerend en is effectief tegen huidverkleuringen.

Glycerine

Glycerine
Huidherstellend ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en helpt een gezonde uitstraling te behouden.

De complete ingrediëntenlijst:

Toepassing

Mini-Kit Eerste Hulp Bij Puistjes

Zo gebruik je elk product:

  • Gezichtsreiniger: Gebruik 's ochtends en 's avonds. Maak je gezicht vochtig met lauw water. Doe een kleine hoeveelheid (ongeveer een theelepel) op je vingertoppen en breng voorzichtig met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en rond je ogen. Goed afspoelen. Herhaal of gebruik een washandje om zware make-up te verwijderen.
  • Exfoliant: Breng de exfoliant met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden) na het reinigen en tonen. Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng de exfoliant in het begin om de dag aan. Verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30. Voor 's avonds: breng na je exfoliant de rest van je routine aan.
  • Booster: Breng één of twee keer per dag aan, op je gezicht en hals. Meng met je serum of nachtcrème, of gebruik puur. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30.
Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Mini-Kit Eerste Hulp Bij Puistjes

Reviews

FAQ

Most asked

Goed om te weten voor je begint met een exfoliant.

Het is het best om het gebruik van een BHA-product op te bouwen. Breng de exfoliant in het begin om de dag aan en verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Het is een kwestie van experimenteren om te kijken wat het best werkt voor jouw huid. Voor overdag geldt: gebruik altijd een breedspectrum dagcrème met ten minste SPF 30. Je huid wordt namelijk iets gevoeliger voor zonlicht door het gebruik van een exfoliant, dus de kans op verbranding en zonneschade neemt iets toe.

Kan de Azelaic Acid Booster gebruikt worden als alternatief voor producten tegen acne die benzoylperoxide bevatten?

Deze booster is een goed alternatief voor producten die benzoylperoxide bevatten. Dit product bevat een hoge concentratie azelaïnezuur: een ingrediënt dat een antibacterieel effect heeft op de bacteriën die acne veroorzaken. Azelaïnezuur is tevens sterk ontstekingsremmend, waardoor het ingrediënt de zwelling en roodheid - die vaak met acne gepaard gaan - helpt te verminderen. Azelaïnezuur kan een geweldig alternatief zijn voor mensen die last hebben van puistjes, maar overgevoelig zijn voor benzoylperoxide.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Breakout-Fighting Bestsellers

Mini-Kit Eerste Hulp Bij Puistjes

Mini
€ 29,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.