Images

Resist Anti-Aging Super Antioxidant Concentrate Serum Full size
46 reviews

Resist Anti-Aging Antioxidant Serum

Antioxidantserum gaat tekenen van huidveroudering veroorzaakt door de zon tegen.

Normale huid, Droge huid
Wat is mijn huidtype?
Anti-aging, Pigmentvlekken, Gevoelige huid

Variations

  • Kies grootte
€ 39,00

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Vitamine C
Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

Vitamine E
Uitstekend antioxidant voor lichaam en huid. Ondersteunt de huid bij de bescherming tegen schade veroorzaakt door UV-straling.

Co-enzym Q10
Vitamine-achtige stof die van nature in het lichaam voorkomt. Heeft antioxiderende en kalmerende eigenschappen.

Ingrediënten:
Cyclopentasiloxane (hydration/suspending agent), Dimethicone (hydration/suspending agent), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin c/antioxidant), Palmitoyl Tripeptide-5 (skin-restoring ingredient), Ceramide NP (hydration/skin replenishing0, Tocotrienols (vitamin E/antioxidant), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Ubiquinone (coenzyme Q10/antioxidant), Thioctic Acid (Alpha Lipoic Acid, antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Magnesium Ascorbyl Phosphate (stabilized vitamin C/antioxidant), Ferulic Acid (antioxidant), Beta-Glucan (skin-soothing), Superoxide Dismutase (antioxidant), Epigallocatechin Gallate (antioxidant), Ergothioneine (antioxidant), Glutathione (antioxidant), Xanthophylls (antioxidant), Glycine Soja (Soybean) Seed Extract (antioxidant), Glycerin (hydration/skin replenishing), Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract (skin-soothing), Lupinus Albus Seed Oil (antioxidant), Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract (antioxidant), Elaeis Guineensis (Palm) Oil (emollient), Phenoxyethanol (preservative).

Veelgestelde vragen

Waarom bevat dit Resist serum geen retinol tegen huidveroudering?

Resist Super Antioxidant Concentrate Serum is één van de twee Paula’s Choice serums dat geen retinol bevat. Het is een goed alternatief voor mensen met een huid die retinol niet verdraagt. (of tijdens zwangerschap). Retinol is een fantastisch ingrediënt, maar is niet het enige ingrediënt dat werkt tegen huidveroudering. Dit Resist serum bevat een uitgebalanceerde mix van antioxidanten, die de normale tot droge huid bescherming biedt tegen zonneschade en huidirritatie, en vitamine C, dat de huid een mooie, jongere uitstraling geeft.

Gebruik dagelijks antioxidanten, vrije radicalen slapen niet!

Van het aanbrengen van antioxidanten op de huid is bewezen dat je huid ze nodig heeft om er jonger uit te zien. Ze ondersteunen de huidbarrière en bescherming van de huid tegen zonneschade en milieuvervuiling. Daarnaast bevat het serum vitamine C dat de huid helpt steviger en stralender te worden.

Belangrijkste kenmerken

Laat de huid comfortabel aanvoelen

Vermindert tekenen van huidveroudering

Geschikt voor de gevoelige huid

Toepassing

Breng na het reinigen, tonen en exfoliëren van je huid een paar druppels aan op je gezicht, hals en rond je ogen. Gebruik daarna eventueel een nachtcrème en bij gebruik overdag een product met een SPF van minimaal 30.

Gebruik dagelijks antioxidanten, vrije radicalen slapen nooit

Het aanbrengen van antioxidanten helpt je huid er jonger uitzien en schade te beperken

Samen sterker

Eén product geeft je huid niet alles wat die nodig heeft. Bekijk deze aanbevelingen die elkaar versterken en breng je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau

Tap for info