Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/healthy-glow-invisible-sunscreen-oil-spf-30-full-size/8541.html

Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30

€ 29,00 € 23,20
20% korting
  • Sunscreen SPF Oil 30: een transparante olie die bewezen werkt om je te beschermen tegen blauw licht & schade door vrije radicalen - voor een stralende huid zónder witte waas.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Doffe huid
  • Ingrediënten: Breedspectrum SPF 30, Barrière-ondersteunende antioxidanten-mix, Zonnebloemolie Bekijk alles
  • Routine: Dagcrème
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Full size 30 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Beschermt je huid tegen schadelijke UVA- & UVB-stralen.

  • Snel absorberende olie-formule

  • Hydrateert je huid en geeft je huid een gezonde, dewy glow.

Slimme zonbescherming & barrière-ondersteuning gebundeld in één olie

Een bewezen werkzame mix van zonnefilters die breedspectrum bescherming biedt tegen UVA- & UVB-stralen om vroegtijdige tekenen van huidveroudering te voorkomen en een gezonde en jonge huid te onthullen. De barrière-ondersteunende antioxidanten-mix vult aan, versterkt & verzacht je huidbarrière. Plus: geeft extra bescherming tegen (lucht)vervuiling. Zonnebloem-zaadolie bevat vetzuren die je huid helpen bij de synthese (ook wel: het ontstaan van nieuwe huidcellen) van huideigen lipiden (vetten) zoals ceramiden. Repareert je huidbarriere zichtbaar, voor een zachtere, gezonde huid. Dat alles met een (bijna) gewichtloze finish & een frisse, stralende glow.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Breedspectrum SPF 30

Breedspectrum SPF 30

Een - met wetenschap ondersteunde - mix van zonnefilters tegen UVA- & UVB-stralen voor breedspectrum bescherming om vroegtijdige tekenen van huidveroudering te voorkomen én voor een gezonde huidteint.

Barrière-ondersteunende antioxidanten-mix

Barrière-ondersteunende antioxidanten-mix

Antioxidantenmix inclusief rozemarijnblad-extract & ethylferulaat om lipiden te helpen beschermen en de huidbarrière te ondersteunen.

Zonnebloemolie

Zonnebloemolie
Geurstofvrije, plantaardige olie die de huidbarrière helpt herstellen en de huid kalmeert.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Octyldodecanol (Emolient), Isohexadecane (Solvent), Carprylic/ Capric Triglyceride (Skin conditioning agent/hydration), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Sunscreen Agent), C12-15 Alkyl Benzoate (Skin conditioning agent), Dimethicone (Silicone/emolient), Butyloctyl Salicylate (Skin conditioning agent), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Sunscreen Agent), Ethylcellulose (Viscosity controling agent), Butyloctanol (Solvent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Solvent), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Antioxidant), Ethyl Ferulate (Antioxidant), Tocopherol (Antioxidant), BHT (Antioxidant).

Toepassing

Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30

Toepassing crème

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30

Reviews

FAQ

Most asked

Welke ingrediënten zitten er in de barrière-ondersteunende antioxida

Zonnebloemzaadolie; Capryl/Caprine Triglyceriden; Ethylferulaat; Rozemarijnbladextract.

Hoe verschilt de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 van andere dagcrèmes van Paula's Choice?

Deze limited edition SPF met olie-textuur biedt breedspectrum bescherming met een transparante finish die geschikt is voor alle huidkleuren. Deze SPF bevat ook een barrière-ondersteunende antioxidantenmix die je huid aanvullen, versterken en verzachten.

Bevat de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 een minerale of synthetische SPF?

De Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 bevat een mix van synthetische, actieve ingrediënten zoals avobenzone en octinoxate.

Laat de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 een witte waas achter?

De Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 laat geen witte waas achter. Deze SPF kan worden gebruikt door iedereen, op elke teint. Het heeft een transparante finish die je huid een mooie glow geeft.

Bevat de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 een minerale of synthetische SPF?

De Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 heeft een mooie stralende, glowy finish maar bevat géén glitter of mica. De glow na het aanbrengen ziet er natuurlijk uit zonder te glitteren of te sprankelen.

Kan ik de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 op het gezicht en lichaam gebruiken?

Ja, de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 kan op het gezicht en lichaam worden gebruikt. De grootte van de SPF is het meest geschikt voor dagelijks gebruik op je gezicht, hals en nek, maar niet op kleinere gebieden.

Is de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 geschikt voor een huid die gevoelig is voor roodheid of extra gevoelig is?

Ja. Niet alleen is de formule met SPF vrij van geurstoffen, bevat het ook een mix van kalmerende antioxidanten die helpen om roodheid te verminderen & de huidbarrière aan te vullen, die zwakker is dan mensen bij een gevoelige huid. Als je gevoelig bent voor synthetische zonnefilters, overweeg dan een minerale optie.

Is de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 geschikt voor een acne-gevoelige huid?

De Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 heeft een frisse, transparante finish, maar is niet geschikt voor mensen met een hele vette huid. Vaak gebruiken mensen met een vette huid niet per se een SPF-olie, maar kiezen ze liever voor een lichte formule met een matte finish. Denk bijvoorbeeld aan onze SKIN BALANCING Dagcrème SPFof onze RESIST Anti-Ageing Dagcrème SPF 30. Heb je snel onzuiverheden? We kunnen met zekerheid zeggen dat je van deze SPF geen puistjes krijgt. De textuur en finish van de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 zullen waarschijnlijk geen probleem voor je vormen. Vaak ontstaan puistjes door zonnefilters door de 'occlusieve actieve ingrediënten' of de verdikkingsmiddelen die worden gebruikt om deze ingrediënten te binden en de textuur van een formule te creëren. De Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 bevat geen verdikkingsmiddelen en de actieve ingrediënten triggeren over het algemeen geen uitbraak.

Kan ik de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 aanbrengen met andere producten zoals een SPF 50?

Ja, door je SPF-producten in laagjes aan te brengen ben je er zeker van dat je genoeg SPF hebt aangebracht. Door je SPF in laagjes aan te brengen, is het goed om vast te houden aan een formule met soortgelijke uv-filters. Het is bijvoorbeeld het beste om een SPF die volledig is samengesteld uit synthetische zonnefilters te combineren met een andere SPF die ook alleen synthetische filters bevat. Om de stabiliteit van je formule én om ervoor te zorgen dat je het best beschermd blijft, is dit je beste optie. Als je twee SPF-formules aanbrengt, zorg er dan voor dat je de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 als eerste aanbrengt en volg daarna met een Zonnebrand creme SPF 50

De kosten van de Healthy Glow Sunscreen Oil SPF 30 lijken me wat hoog. Kun je de prijs van het product onderbouwen?

Gezien de verpakking en de samenstelling van de Healthy Glow Sunscreen Oil SPF 30 is de formule vergelijkbaar met onze andere dagcrèmes. De grootte van de SPF is met name ontworpen voor je gezicht en hals, maar kan ook worden aangebracht op je hele lijf. Verschillende factoren spelen mee in onze prijsbepaling, zoals de stabiele en effectieve verpakking, de mix en concentratie van de ingrediënten & het ontbreken van geurstoffen - of andere irriterende ingrediënten - in onze formules. We streven er altijd naar om slimme, veilige & effectieve formules aan te bieden tegen betaalbare prijzen.

Heb je nog tips bij het aanbrengen? Hoe zorg ik ervoor dat de Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 gelijkmatig aanbrengt om dat de SPF een transparante kleur heeft?

Zoals bij elke SPF, breng een laagje aan op alle plekjes die in contact komen met de zon en vermijd de huid rondom je ogen. Je kunt goed zien waar je SPF is aangebracht, omdat je een glans op je huid ziet voordat de formule in de huid trekt. Het is natuurlijk helemaal prima om een laagje van je SPF aan te brengen & daarover een laagje aan te brengen van een andere, soortgelijke uv-filter.

Is het echt oké om make-up over mijn SPF aan te brengen? Ik wil er zeker van zijn dat ik mijn huid maximaal bescherm.

Ja. Normaal gesproken adviseren we om overdag je SPF als laatste stap van je routine aan te brengen, maar het is helemaal prima om make-up aan te brengen na deze geavanceerde dagcrème:

  • Wacht eerst 3 tot 5 minuten, zodat je SPF goed kan intrekken voordat je je foundation aanbrengt.
  • Breng foundation voorzichtig aan in een vloeiende, neerwaartse beweging zonder heen en weer te wrijven.
  • Gebruik niet te veel druk en mix niet te veel.
  • Het is nog beter om voor een foundation, BB-crème of getinte dagcrème met SPF te kiezen - het in laagjes aanbrengen van je producten is de manier om maximale bescherming te garanderen.

Dit product is niet op voorraad.

Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size

Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30

Full size
€ 29,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.