Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Trial Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/clear-regular-strength-anti-redness-exfoliating-solution-salicylic-acid-trial-size/16206.html

Clear Regular Strength 2% BHA Exfoliant - Mini

€ 12,00 € 9,60
20% korting
  • Zeer luchtige, milde vloeistof die dode huidcellen verwijdert, en roodheid en puistjes vermindert.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Normale huid,
    Gecombineerde huid
  • Huidtype: + Normale huid,
    + Gecombineerde huid
  • Huidprobleem: Puistjes, Mee-eters, Grove poriën, Roodheid
  • Ingrediënten: Panthenol (Vitamine B5), Salicylzuur/BHA, Hyaluronzuur Bekijk alles
  • Routine: Exfoliant
Huidtype:
+ Normale huid,
+ Gecombineerde huid
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Gaat puistjes en mee-eters tegen

  • Kalmeert de rode huid

  • Ontstopt en verkleint poriën zichtbaar

Zeg maar dag tegen je puistjes!

Heb je regelmatig last van vervelende puistjes en wil je graag een luchtig product gebruiken, dan is deze exfoliant echt wat voor jou. 2% salicylzuur (BHA) zorgt ervoor dat je poriën van binnen worden gereinigd en daardoor worden puistjes minder. Het is vloeibaar en je spoelt het niet af, lekker snel in gebruik dus.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Panthenol (Vitamine B5)

Panthenol (Vitamine B5)
Houdt vocht in de huid langer vast, waardoor de huid er beter uitziet en zachter aanvoelt.

Salicylzuur/BHA

Salicylzuur/BHA
Exfolieert je huid effectief; het helpt dode huid te verwijderen aan het huidoppervlak en ín de porie. Het is bewezen werkzaam bij puistjes en mee-eters en heeft huidverzachtende eigenschappen.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur
Komt van nature voor in de huid. Het is een uitstekende vochtbinder, kalmeert de huid en gaat vochtverlies tegen.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua, Dipropylene Glycol (hydration), Pentylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Butylene Glycol (hydration), Glycerin (skin replenishing), etanorulayH muidoS (hydration/skin replenishing), Dipotassium Glycyrrhizate (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), Panthenol (hydration), PEG/PPG-17/6 Copolymer (texture-enhancing), Methyl Gluceth-20 (hydration), Glycereth-26 (texture-enhancing), Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane (hydration), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Metabisulfite (stabilizer).

Toepassing

Stap 3 Exfolianten Regular Strength 2% BHA Exfoliant - Mini

Toepassing exfoliant

Breng de exfoliant met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden) na het reinigen en tonen. Spoel niet af.

Bouw het langzaam op: Breng de exfoliant in het begin om de dag aan en verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30 of hoger. Voor 's avonds: breng na je exfoliant de rest van je routine aan.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Clear Regular Strength 2% BHA Exfoliant - Mini

Reviews

FAQ

Most asked

Goed om te weten voor je met een exfoliant begint.

Je kunt het gebruik van een BHA-product het best rustig opbouwen. Begin met om de dag en verhoog dit – afhankelijk van hoe je huid reageert – naar 1 à 2 keer per dag. Het is een kwestie van experimenten om te zien wat het best past bij jouw huid. Voor overdag geldt: gebruik erna altijd een dagcrème met een breedspectrum zonnefilter met ten minste SPF 30. Je huid is iets gevoeliger voor zonlicht na het gebruik van een exfoliant, dus de kans op zonverbranding en zonneschade is iets groter.

Wat is het verschil tussen de Clear Regular Strength en Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution? In allebei zit 2% salicylzuur (BHA). Wat maakt de ene sterker dan de andere?

Het verschil tussen de Clear Regular Strength en de Extra Strength exfoliant zit vooral in de textuur en welke van de twee het beste wordt opgenomen door je huid. Hoewel beide producten 2% salicylzuur bevatten, heeft de Regular Strength een luchtigere, waterige samenstelling en is een klein beetje milder door een iets hogere pH-waarde dan de Extra Strength. De Extra Strength dringt wat sneller door in de porie en is door een iets lagere pH-waarde wat effectiever bij hardnekkige puistjes. Kortom, deze producten werken allebei goed tegen puistjes; het kan nodig zijn om beide te proberen om erachter te komen welke beter en prettiger is voor jouw huid. Zie hiervoor ook onze probeerverpakkingen.

Ik ga binnenkort naar een zonnige bestemming, moet ik stoppen met het gebruik van een exfoliant?

Als je op reis gaat naar een zonnige bestemming raden we je aan om tijdelijk te stoppen met het gebruik van een exfoliant. Omdat je huid door een exfoliant wat gevoeliger wordt voor zonlicht is de kans op verbranding en zonneschade iets groter. We raden je aan om ongeveer 10 dagen van tevoren te stoppen en je kunt het een exfoliant weer gaan gebruiken zodra je terug bent. Sowieso raden we je het hele jaar door aan om blootstelling aan de zon zoveel mogelijk te beperken en overdag altijd een product met zonnefilter te gebruiken dat beschermt tegen uv-A- en uv-B- straling.

Kan ik dit product recyclen?

De verpakking van dit product bestaat uit twee componenten. De fles is gemaakt van HDPE-plastic en de dop van PP-plastic. Raadpleeg de website van je eigen gemeente voor de lokale regels omtrent afvalscheiding en hoe dit product te recyclen.

Maak je routine compleet

Onderzoek

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 Phytotherapy Research, August 2015, issue 8, pages 1117-22 Evidence Based Complementary Alternative Medicine, 2013, volume 2013, article 827248 International Journal of Cosmetic Science, February 2000, issue 1, pages 21-52 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, September 2008, issue 3, pages 170-6 Dermato-Endocrinology, July 2012, issue 3, pages 253-8

Dit product is niet op voorraad.

Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Trial Size

Clear Regular Strength 2% BHA Exfoliant - Mini

Mini
€ 12,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.