Ik gebruikte een grove scrub.
Nu exfolieer ik.

Jarenlang gebruikte Paula een grove scrub tegen haar vette t-zone en grove poriën. Ze scrubde soms wel twee keer (!) per dag. Totdat ze de 2% BHA Exfoliant van Paula's Choice ontdekte. Ontdek hier alles over haar ervaring en de complimenten die ze nu krijgt over haar glow - zelfs als ze geen make-up op heeft.

Minder foundation en minder poeder
"De hoge verwachtingen die ik had (door alles wat ik zag op het internet), zijn waargemaakt. Mijn poriën leken verdwenen. Ineens realiseerde ik me hoe goéd mijn huid eigenlijk kon zijn, echt een eye-opener!"

au naturel
"Het is fijn om een compliment te krijgen wanneer je mooie make-up draagt, maar nóg fijner wanneer je geen make-up draagt."

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
Krachtige vloeistof verwijdert dode huidcellen en gaat puistjes & mee-eters tegen.

wereldwijde bestseller!
✓ Gaat puistjes en mee-eters tegen
✓ Vloeibare textuur, wordt snel opgenomen
✓ Verwijdert dode huidcellen

€ 34,00  € 29,00

Een vette t-zone en grove poriën
"Ik voelde me altijd heel zelfbewust wanneer ik geen make-up droeg. Ik had altijd het gevoel dat mensen de hele tijd naar mijn huid keken."

Beginnersfouten
"Ik had een YouTube-video gezien waardoor ik geïnspireerd raakte om mijn huid te scrubben. Toen ging ik overdreven veel scrubben. Soms wel twee keer per dag. Veel te veel."

De perfecte basis
"Tegenwoordig kan ik makkelijk zonder make-up de deur uit, maar dat doe ik zelden. Ik vind make-up gewoon leuk en het blijft voor mij een creatieve manier om mezelf te uiten. Nu ik de exfoliant gebruik en mijn huid zo verbeterd is, zit het trouwens wel veel mooier!"