Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
The UnScrub Travel Size
The UnScrub Travel Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/the-unscrub-travel-size/7407.html

The UnScrub - Mini

€ 6,00 € 4,80
20% korting
  • Zachte, oplosbare jojoba-bolletjes zorgen voor een diepe reiniging van je huid. The UnScrub verwijdert vuil en onzuiverheden en zorgt dat huid superschoon en zacht aanvoelt en er gezond uitziet.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Gevoelige huid
  • Ingrediënten: Jojoba-bolletjes, Glycerine, Kamillebloesemextract Bekijk alles
  • Routine: Reiniger
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Oplosbare bolletjes voor zachte reiniging

  • Egaliseert het huidoppervlak

  • Verwijdert overtollig talg

Eindelijk! Een scrub, op de goede manier.

Maak kennis met The UnScrub:

  • Geen irritatie
  • Superzachte en schone huid
  • Milde, oplosbare jojoba-bolletjes

De UnScrub is een gezichtsreiniger met flexibele jojoba-bolletjes die vanzelf oplossen terwijl je 'm gebruikt. Hierdoor is het onmogelijk om te hard te scrubben. Daardoor beschadigt het de huid niet (wat andere scrubs wel doen). Dus geen rode, geïrriteerde of strakke, droge huid! Integendeel: de UnScrub verwijdert zware make-up en onzuiverheden met als resultaat een superschone huid met een ongeëvenaard zacht gevoel.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Jojoba-bolletjes

Jojoba-bolletjes
Flexibele, oplosbare bolletjes die de huid reinigen zonder te beschadigen.

Glycerine

Glycerine
Huidherstellend ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en helpt een gezonde uitstraling te behouden.

Kamillebloesemextract

Kamillebloesemextract
Gewonnen uit de plantensoort Matricaria recutita. Heeft een redelijke antioxidantwerking en sterk kalmerende eigenschappen.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua, Jojoba Esters (cleansing beads), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing), Glycerin (skin replenishing), PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate (cleansing agent), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Decyl Glucoside (cleansing agent), Methyl Gluceth-20 (skin replenishing), PPG-20 Methyl Glucose Ether (cleansing agent), Glyceryl Stearate (texture enhancer), Stearyl Alcohol (texture enhancer), Polyacrylamide (suspending agent), Methyl Glucose Sesquistearate (texture enhancer), Sapindus Mukorossi (Soapberry) Peel Extract (cleansing agent/antioxidant), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (skin-soothing antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Xanthan Gum (texture enhancer), C13-14 Isoparaffin (texture enhancer), Caprylyl Glycol (preservative), Citric Acid (pH adjuster), Disodium EDTA (chelating agent), Laureth-7 (texture enhancer), Tocopherol (preservative), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative).

Toepassing

Stap 1 Gezichtsreinigers The UnScrub - Mini

Toepassing reiniger

Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid van de UnScrub met een zachte, draaiende beweging aan op de huid van je gezicht. Spoel goed af met lauwwarm water. Voor het verwijderen van zware make-up kun je dit nog eens herhalen of een schone, zachte, vochtige washand gebruiken.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
The UnScrub - Mini

Reviews

FAQ

Most asked

Wat maakt The UnScrub anders dan andere scrubs?

The UnScrub is een milde gezichtreiniger met een melkachtige textuur. Het bevat flexibele, milieuvriendelijke jojoba-bolletjes die oplossen terwijl je je gezicht reinigt. Het is de eerste (un)scrub op de markt met zo'n supermilde formule en zonder milieubelastende plasticdeeltjes.

Paula heeft toch altijd gezegd dat je niet mag scrubben? Waarom dan toch The UnScrub?

Dat klopt. Paula is erg anti-scrubben. Dat komt doordat gewone scrubs grove deeltjes bevatten die je huid beschadigen. En iets op je huid aanbrengen dat zorgt voor beschadiging en irritatie, dat wil je niet. In plaats van grove deeltjes bevat The UnScrub zachte, flexibele, oplosbare jojoba-bolletjes. Die irriteren of beschadigen je huid niet, maar zorgen voor een schone, gezond uitziende huid met een superzacht gevoel en dat is wél precies wat je wilt.

Kan ik dit product recyclen?

De verpakking van dit product bestaat uit twee componenten. De tube is gemaakt van EVOH-plastic en de dop van PP-plastic. Raadpleeg de website van je eigen gemeente voor de lokale regels omtrent afvalscheiding en hoe dit product te recyclen.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

The UnScrub Travel Size

The UnScrub - Mini

Mini
€ 6,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.