DE JUISTE GEZICHTSREINIGER VAN PAULA’S CHOICE VOOR JE HUID

Reinigen is de basis van je huidverzorgingsroutine. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat dat irritatie schadelijk is voor je huid. Een zachte reiniger is dus essentieel voor een gezonde huid. Het kan best lastig zijn om de goede reiniger voor je huid te kiezen. Daarom hebben we al onze reinigers voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij de beste keus maken voor jouw huidtype!

PAULA’S CHOICE GEZICHTSREINIGERS

Al onze reinigers zijn geurstofvrij en hebben de volgende eigenschappen:

  • Effectief en mild; je kan ze zelfs gebruiken op je ogen.
  • Geschikt voor de gevoelige huid (voor de zeer gevoelige huid is er de Calm-collectie).
  • Geschikt voor een specifiek huidtype en huidprobleem.
  • Grondig reinigend; ze verwijderen de meeste soorten make-up, behalve zeer watervaste of zware make-up.
  • Verzorgend en beschermend voor je huidoppervlak.
  • Laten na het afspoelen geen laagje achter op de huid.
  • Veroorzaken nooit een droge of doffe huid.

RESIST PERFECTLY BALANCED FOAMING CLEANSER

Huidtype: normale, gecombineerde of vette huid.
Huidproblemen: tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, vergrote poriën en fijne lijntjes.
Geschikt voor jou: als je op zoek bent naar een milde reiniger voor een vette huid die tekenen van huidveroudering vertoont en puistjes heeft. Deze reiniger heeft een lichtschuimende textuur die je huid grondig schoonmaakt en beschermt tijdens het reinigen. Verwijdert make-up, talg en oppervlakkig vuil zonder de huid droog of trekkerig te maken.

RESIST OPTIMAL RESULTS HYDRATING CLEANSER

Huidtype: droge of zeer droge huid.
Huidproblemen: tekenen van huidveroudering zoals rimpels, een doffe teint en fijne lijntjes.
Geschikt voor jou: als je een verzachtende, hydraterende reiniger zoekt in een lotiontextuur, die gemakkelijk make-up verwijdert.

SKIN BALANCING OIL-REDUCING CLEANSER

Huidtype: normale, vette of gecombineerde huid.
Huidproblemen: verstopte of vergrote poriën en overtollige talg.
Geschikt voor jou: als je een reiniger zoekt in een crèmetextuur die make-up en onzuiverheden verwijdert zonder de huid droog en trekkerig te maken.

SKIN RECOVERY SOFTENING CREAM CLEANSER

Huidtype: droge, zeer droge of gevoelige huid.
Huidproblemen: een droge huid die vochtarm en gevoelig is.
Geschikt voor jou: als je op zoek bent naar een reiniger met een romige textuur die je droge huid extra verzorgt. Deze reiniger verwijdert talg op een milde manier en maakt je huid glad en verzorgd.

PERFECT CLEANSING OIL

Huidtype: alle huidtypen.
Geschikt voor jou: als je een droge, vochtarme huid hebt, je vaak zware of waterproof make-up gebruikt of als je graag dubbel reinigt.

CALM REDNESS RELIEF GEL CLEANSER

Huidtype: normale, vette of extra gevoelige huid.
Huidproblemen: roodheid, overtollige talg en gevoeligheid.
Geschikt voor jou: als je een vette maar toch gevoelige huid hebt. Deze zeer milde reiniger met geltextuur verwijdert overtollige talg en make-up, vermindert roodheid en verzacht de huid.

CALM REDNESS RELIEF CREAM CLEANSER

Huidtype: normale, droge of extra gevoelige huid.
Huidproblemen: een vochtarme, gevoelige huid die snel rood is.
Geschikt voor jou: als je een lichtschuimende reiniger zoekt die voorzichtig je make-up verwijdert, je normale of droge, gevoelige huid kalmeert en roodheid vermindert.

CLEAR PORE NORMALIZING CLEANSER

Huidtype: alle huidtypen.
Huidproblemen: een acne-gevoelige huid, mee-eters en verstopte poriën.
Geschikt voor jou: als je op zoek bent naar een reiniger die je acne-gevoelige huid verzorgt en verzacht. De reiniger verwijdert op een milde manier overtollige talg, verstopte poriën en make-up en helpt zo puistjes te verminderen.

EARTH SOURCED PERFECTLY NATURAL CLEANSING GEL

Huidtype: alle huidtypen.
Geschikt voor jou: als je op zoek bent naar een reiniger met natuurlijke ingrediënten, die niet irriterend is en mild voor de huid is. Deze reiniger heeft een geltextuur, is licht schuimend en verwijdert make-up. Bevat, net als al onze andere producten, geen geurstoffen.

PC4MEN FACE WASH

Huidtype: alle huidtypen.
Geschikt voor: mannen van alle leeftijden en alle huidtypen die een eenvoudige reiniger zoeken die de huid niet vettig, droog of trekkerig maakt. Deze reiniger heeft een geltextuur die lichtschuimend werkt, de huid grondig reinigt, fris laat aanvoelen en klaarmaakt voor het scheren.

Voor het verwijderen van oogmake-up kun je in principe een gezichtsreiniger van Paula’s Choice gebruiken. Als je hele zware of waterproof make-up gebruikt dan wil je eerst misschien een speciale oogmake-upremover gebruiken.

GENTLE TOUCH MAKE-UPREMOVER

Deze make-upremover verwijdert make-up (zelfs zware en waterproof make-up) en laat je huid schoon achter. We raden wel aan om na je make-up remover een traditionele gezichtsreiniger te gebruiken om ieder spoortje make-up te verwijderen.

GENTE CLEANSING CLOTHS

Huidtype: alle huidtypen.
Geschikt voor: iedereen die op zoek is naar een snelle manier van reinigen. Deze reinigingsdoekjes zijn handig als je haast hebt of om mee te nemen naar de sportschool of op reis. De reinigingsdoekjes reinigen je huid grondig, verzachten deze en bevatten geen geurstoffen!

Aanbevolen producten

-20%
Alle huidtypen
Alle huidtypen
-15%
Gecombineerde huid, Vette huid
Gecombineerde huid, Vette huid

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.