Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Calm Rescue Repair Intensive Moisturiser Full Size
Calm Rescue Repair Intensive Moisturiser Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/calm-rescue-repair-intensive-moisturiser-full-size/9250-01.html

Calm Rescue &Repair Intensive Nachtcrème

€ 39,00 € 31,20
20% korting
  • Deze ultra-hydraterende nachtcrème verzacht een droge huid en kalmeert roodheid en gevoeligheid direct. De formule van antioxidanten en verzachtende ingrediënten helpt de barrière van de huid te beschermen.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Normale huid,
    Droge huid
  • Huidtype: + Normale huid,
    + Droge huid
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Roodheid, Gevoelige huid
  • Ingrediënten: Hexapeptide-8, Prebiotische Suikers, Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract) Bekijk alles
  • Routine: Nachtcrème
Huidtype:
+ Normale huid,
+ Droge huid
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Hydrateert een droge, reactieve huid intensief

  • Kalmeert een aangetaste huidbarrière

  • Verstevigt zichtbaar

Verzachtende hydratatie voor een droge, gevoelige huid

De nieuwe & verbeterde formule van de CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème helpt een reactieve huid naar een meer comfortabele, gezond uitziende staat door onmiddellijke verlichting van een droge, gevoelige huid. Tegelijkertijd ondersteunt deze crème het microbioom van de huid voor extra weerbaarheid en is het mild genoeg voor een huid die gevoelig is voor couperose. De unieke mix van antioxidanten, verzachtende en huidherstellende ingrediënten maakt de huid soepel en stralend. Een multifunctionele peptide verstevigt zichtbaar, terwijl glycogeen de onderliggende oorzaken van gevoeligheid aanpakt.

Het flesje van dit full-size-product is gemaakt van 9,97% gerecycled materiaal (exclusief de dop).

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Hexapeptide-8

Hexapeptide-8

Een van de verschillende peptiden die in huidverzorging worden gebruikt. Dit ingrediënt heeft huidherstellende en waterbindende eigenschappen, waardoor het zowel het uiterlijk als het gevoel van de huid verbetert.

Prebiotische Suikers

Prebiotische Suikers

Helpen het microbioom van de huid opnieuw op te bouwen en te herstellen, zodat de huid meer beschermende stoffen kan aanmaken die nodig zijn om zo gezond mogelijk te blijven.

Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract)

Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract)

Deze wilde paddenstoel, ook bekend als noordelijke truffel, blijkt zeer nuttig te zijn voor het kalmeren van een rode, overgevoelige huid.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), C13-15 Alkane (Solvent), Glycerin (Skin conditioning agent), Propanediol (Solvent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Skin conditioning agent), Cetearyl Alcohol (Emulsion stabilizer), Arachidyl Alcohol (Emolient), Stearic Acid (Emulsion Stabilizer), Inulin (Humectant), Behenyl Alcohol (Texture enhancer), Cetyl Alcohol (Cleansing Agent), Butylene Glycol (Skin conditioning agent), Hydrogenated Lecithin (Skin conditioning agent), Myristyl Myristate (Skin conditioning agent), Arachidyl Glucoside (Emulsifying agent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Emusifying agent), Caprylyl Glycol (Skin conditioning agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Tocopherol (Antioxidant), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Hexylene Glycol (Emulsifying agent), Xanthan Gum (Emulsion Stabilizer), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Glycogen (Humectant), Yeast Extract (Skin protectant), Laminaria Digitata Extract (Humectant), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (Skin conditioning agent), Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (Skin conditioning agent), Galactoarabinan (Film former), Schizophyllan (Humectant), Citric Acid (pH adjuster), Maltodextrin (Humectant), Acetyl Hexapeptide-8 (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative).

Toepassing

Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes Rescue &Repair Intensive Nachtcrème

Toepassing crème

Ideaal voor het verzachten en gladder maken van het gezicht, de hals en de ogen. Voor in de avond: gebruik als laatste stap in je routine. Voor overdag: gebruik daarna een dagcrème met SPF 30 of hoger.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème

Reviews

FAQ

Most asked

Wat is het verschil tussen de originele CALM Restoring Nachtcrème voor een normale tot droge huid en de nieuwe CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème?

Naast een andere textuur bevat de CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème voor een normale tot droge huid een andere mix van ingrediënten die beter past bij de behoeften van mensen met een droge, gevoelige huid. De siliconenvrije crème op waterbasis bevat verzachtende, vochtvasthoudende en barrièreversterkende ingrediënten die gevoeligheid, een droge huid en vochtverlies tegengaan. Deze formule bevat ook acetyl hexapeptide-8, een ingrediënt dat helpt bij het vervagen van fijne lijntjes en de stevigheid van de huid zichtbaar verbetert.

Kan ik de CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème ook gebruiken als ik last heb van couperose of eczeem?

Ja, de CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème is geliefd door mensen met een droge, gevoelige huid en is zowel mild als effectief voor wie gevoelig is voor couperose of eczeem.

Kan ik de CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème combineren met serums of boosters van Paula's Choice?

Ja, onze serums, boosters en treatments zijn juist bedoeld als extra toevoeging aan je huidverzorgingsroutine om deze meer toe te spitsen op jouw persoonlijke huidproblemen. Zoals altijd geldt: blijf in de gaten houden hoe je huid reageert op een product en pas aan waar nodig.

Kan ik de CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème gebruiken als ik een gecombineerde, droge huid heb?

De CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème is speciaal ontwikkeld voor een droge tot zeer droge huid, dus de kans bestaat dat de crème te rijk is voor de vettere delen van je gezicht. Als je huidtype neigt naar vet/gecombineerd is de CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème misschien een betere, lichtere optie voor je.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Calm Rescue Repair Intensive Moisturiser Full Size

CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème

Full size
€ 39,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.