Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Calm Ultra-Gentle Cleanser Full Size
Calm Ultra-Gentle Cleanser Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/calm-ultra-gentle-cleanser-full-size/9191.html

Calm Ultra-Gentle Gezichtsreiniger

€ 28,00 € 22,40
20% korting
  • Een fluweelzachte reiniger die make-up en vuiligheid verwijdert en tegelijkertijd de huidbarrière beschermt. De kalmerende formule heeft een zijdezachte finish en helpt roodheid te verminderen.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Roodheid, Gevoelige huid
  • Ingrediënten: Glycerine, Prebiotische Suikers, Caprylic/Capric Triglyceride Bekijk alles
  • Routine: Reiniger
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Geschikt voor de gevoelige huid

  • Reinigt zachtjes zonder de huidbarrière te verstoren

  • Laat de huid zacht & gehydrateerd aanvoelen.

Verlicht zowel gevoeligheid als roodheid met één gezichtsreiniger

De nieuwe & verbeterde mix van extra milde oppervlakte-actieve stoffen van de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger smelt vuiligheid weg met een verzachtend schuim dat de huidbarrière beschermt. Kalmerende triglyceriden en hydraterende glycerine zorgen voor een zijdezachte finish, terwijl prebiotische suikers het microbioom van de huid ondersteunen om ook toekomstige gevoeligheid tegen te gaan.


Het flesje van dit full-size-product is gemaakt van 96% gerecycled materiaal (exclusief de dop).

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Glycerine

Glycerine
Huidherstellend ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en helpt een gezonde uitstraling te behouden.

Prebiotische Suikers

Prebiotische Suikers

Helpen het microbioom van de huid opnieuw op te bouwen en te herstellen, zodat de huid meer beschermende stoffen kan aanmaken die nodig zijn om zo gezond mogelijk te blijven.

Caprylic/Capric Triglyceride

Caprylic/Capric Triglyceride
Gewonnen uit kokosnoot. Is een uitstekend hydraterend en verzachtend ingrediënt.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Sodium Cocoyl Glutamate (Cleansing Agent), Glycerin (Skin conditioning agent), Caprylic/Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), Cocamidopropyl Betaine (Skin conditioning agent), Sodium Laurylglucosides Hydroxypropulsulfonate (Surfactant), Cellulose Gum (Viscosity increasing agent), Coco-Caprylate/Caprate (Emolient), Hydroxyacetophenone (Antioxidant), Inulin (Viscosity increasing agent), Xanthan Gum (Viscosity increasing agent), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Cellulose (Viscosity increasing agent), Fructose (Humectant), Glucose (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative).

Toepassing

Stap 1 Gezichtsreinigers Ultra-Gentle Gezichtsreiniger

Toepassing reiniger

Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid van de reiniger aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal of gebruik met een schoon, nat washandje om zware makeup te verwijderen

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger

Reviews

FAQ

Most asked

Wat is het verschil tussen de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger en andere Paula's Choice-gezichtsreinigers?

Alle gezichtsreinigers van Paula's Choice zijn zo geformuleerd dat ze mild zijn voor je huid, maar de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger is echt speciaal geformuleerd voor gevoelige, reactieve en beschadigde huidtypen. Deze zijdeachtige gel-lotion bevat kalmerende triglyceriden, hydraterend glycerine en prebiotische suikers die helpen de delicate barrière van de huid te beschermen. Het is de perfecte eerste stap voor iedere huidverzorgingsroutine voor een gevoelige huid.

Wat is het verschil tussen de originele CALM Nourishing Cream Gezichtsreiniger voor normale/droge huid & de CALM Nourishing Gel Gezichtsreiniger voor gecombineerde/vette huid en deze nieuwe CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger voor alle huidtypen?

Hoewel de originele CALM Gezichtsreinigers voor normale/droge huid en gecombineerde/vette huid een goede mix van kalmerende ingrediënten bevatten, is de CALM Ultra-Gentle Cleanser een meer gerichte optie voor alle huidtypen. Deze zijdeachtige gel-reiniger is zelfs beter geschikt voor de specifieke behoeften van extra-gevoelige huid die snel rood wordt. De extra milde oppervlakteactieve stoffen in de nieuwe formule produceren een huidverzachtend schuim dat zachtjes reinigt, terwijl de prebiotische suikers en hydraterende glycerine de huidbarrière ondersteunen, zodat deze gekalmeerd, gehydrateerd en comfortabel aanvoelt.

Hoe verschilt de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger van de SKIN RECOVERY Gezichtsreiniger?

De CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger is een milde gel-lotion geformuleerd voor alle huidtypen die tekenen van gevoeligheid laten zien. De verzachtende textuur verwijdert vuiligheid op milde wijze. Humectants (bevochtigingsmiddelen) helpen het vocht in de huid te houden en prebiotica ondersteunen een gezond microbioom. De SKIN RECOVERY Gezichtsreiniger is de beste keuze voor wie een droge tot zeer droge en/of schilferige huid het voornaamste huidprobleem is. Het heeft een rijke, crème-achtige textuur die op milde wijze vuiligheid verwijdert en een droge huid verlicht, verzacht en comfortabel maakt.

Is de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger geschikt voor een huid met couperose of eczeem?

Ja, de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger bevat meerdere barrièreversterkende en kalmerende ingrediënten en is zelfs geschikt voor een huid die gevoelig is voor couperose en eczeem.

Laat de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger een (vettig) laagje achter op mijn huid?

Nee, de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger spoel je er volledig af. Dit geldt voor alle Paula's Choice-gezichtsreinigers.

Moet ik een speciale (oog)make-up-verwijderaar gebruiken voordat ik de CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger gebruik?

Deze milde gezichtsreiniger verwijdert op effectieve wijze de meeste soorten make-up van je gezicht. Als je waterproof-mascara, langhoudende make-up of andere moeilijk te verwijderen make-up gebruikt, overweeg dan te beginnen met onze OMEGA+ Complex Reinigingsbalsem.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Calm Ultra-Gentle Cleanser Full Size

CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger

Full size
€ 28,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.