De website van Paula's Choice maakt gebruik van cookies - Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Paula's Choice Europe!

Puistjes, jullie dagen zijn geteld

Word jij ook wanhopig van al die producten tegen puistjes die niet werken? Lees hier eenvoudige tips en de feiten over wijdverbreide mythes over puistjes die je kunnen helpen in je zoektocht naar een zuivere huid.

4 belangrijke tips voor een egalere huid + kleinere poriën voor als het weer zomer wordt

Een stralende gezichtshuid krijg je niet vanzelf, daarom geven we je graag wat schoonheidstips die jou helpen je vergrote poriën , ongelijkmatige teint en hardnekkige puistjes aan te pakken (en dat alles nog voor de zomer).

Cystische acne

Cystische acne is een vorm van acne die misschien wel de moeilijkste vorm van acne is om te behandelen. Hoewel deze aandoening waarschijnlijk wordt veroorzaakt door dezelfde bacterie (p. acnes) als gewone acne, zijn de wondjes pijnlijker en is de kans op littekens van puistjes veel groter dan bij een milde tot matige vorm van acne.

Grove poriën verkleinen

Denk je dat je alles al hebt geprobeerd om je poriën te verkleinen en je mee-eters te laten verdwijnen, maar heb je het gevoel dat het allemaal niet voldoende helpt? Er is een oplossing! Met onderstaand, wetenschappelijk bewezen advies krijg je de huid die je graag wilt!

Hoe behandel je puistjes én rimpels

Velen van ons die last hebben van puistjes zijn verbaasd dat ze daar nog steeds last van hebben als ze rimpels beginnen te krijgen. Helaas komt het probleem van Puistjes in combinatie met rimpels heel vaak voor. Wij kunnen je helpen rimpels en puistjes tegelijkertijd aan te pakken, zodat je huid er weer stralend, gezond en glad uitziet in zeer korte tijd—echt waar!

Veilig betalen

Betaalmethoden
Voor verzending onder rembours (€ 20,00, alleen binnen NL)

Verzenden

Je bestelling wordt geleverd door:

PostNL

Overzicht verzendkosten »
Geen verzendkosten in België en Nederland boven de €40

100% Garantie

30 dagen: niet goed, geld terug.
E-mail of bel ons: Vanuit Nederland 020 - 345 84 26, vanuit België 03 - 808 29 24.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Astir award

Trotse winnaar van een Beauty Astir Award

Astir Award

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.