• Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Sample
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant XL
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant XL
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant XL
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
https://www.paulaschoice.nl/en/skin-perfecting-bha-liquid-exfoliant-full-size-2010.html

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

(106)
 • Fast absorbing liquid removes built-up dead skin cells and fights blackheads.

  We’ve had to temporarily change the packaging of our Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, but everything else, including the formula you know and love, remains the same.

 • Skin Type: Combination skin, Oily skin
 • Concern: Breakouts , Blackheads , Enlarged pores , Redness
 • Ingredients: Salicylic Acid/BHA , Green Tea Extract , Methylpropanediol View all
 • Routine: Exfoliate
15% off
€ 34,00 € 28,90

Product out of stock

Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Full size
15% off
€ 34,00 € 28,90
This product is sold out at the moment. Fill in your email address below and we'll gladly send you an email as soon as it is back in stock!

Your email address is under protection by our GDPR standards.

 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • What does it do?

  Our No.1 bestselling exfoliant around the world.

  Reveal flawless skin with our bestselling leave-on exfoliant. This gentle, lightweight fluid quickly exfoliates dead skin cells both on the surface and deep inside pores to reveal smoother, clearer, more radiant-looking skin. BHA (salicylic acid) has anti-inflammatory properties and helps to reduce blackheads, blemishes and redness.

 • Key Features

  Fights breakouts and blackheads

  Fast-absorbing liquid formula

  Removes built-up dead skin cells

 • How to use

  Apply once or twice daily after cleansing and toning. Lightly soak a cotton pad and apply over the entire face, including the eye area (avoid the lower lash line and eyelids). Do not rinse. For daytime, follow with a moisturiser that contains a broad-spectrum sunscreen rated SPF 30 or greater.

 • Reviews

  (106)
  Already own it? Log in to write a review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Nora - Erg goed
  Dit is de vierde keer dat ik deze bestel. Je hebt niet veel nodig en werkt zo zo zo goed! Ik heb altijd wel last van puistjes (niet vreselijk maar wel vervelend) en dit heeft mijn huid binnen twee a drie dagen volledig veranderd. Veel gladdere huid. Echt heel blij met dot product. Ik gebruik het icm een dagcreme van clinique
  Ylvje - Niet tevreden
  Ik gebruik het nu 1 maand en merk echt geen verschil helaas... Ik had goede hoop, maar het doet helemaal niks.

  Customer Care: Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen dat dit product niet voldeed aan je verwachtingen. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Simone - Exfoliant geweldig!
  Ik gebruik het nu 6/7 maanden en mijn huid is na jaren onrustig geweest te zijn weer zo mooi geworden. Eerste 4 weken nog wat onrustig maar je merkte heel goed dat de exfoliant zn werk deed. En nu geen acne meer, poriën echt verkleind en mijn huid is gladder en een mooi glow. Ik gebruik het wel 2x per dag en daarna altijd een goede dag of nachtcrème van Paula.
  Merel - Huid droogt uit
  Hoi, na alle positieve reviews heb ik hiervan een mini besteld. Ik heb een gemengde huid, maar mijn huid wordt na gebruik zo droog van dit product en ik heb het idee dat mijn poriën juist groter worden. Ik heb niet het idee dat het werkt voor mij. Ik wil graag en andere exfoliant proberen, welke raden jullie aan voor een wat drogere/vochtarme huid met puistjes

  Customer Care: Het spijt ons te horen over je ervaring, ieder mens is uniek en dat betekent dat iedere huid anders kan reageren op een verzorgingsproduct. We zullen contact met je opnemen om je verder te adviseren.
  Am - Niet tevreden
  Ik gebruik het nu 4 weken. Ik ben begonnen met het om de dag te gebruiken. Na 2 weken gebruikte ik het elke dag. Helaas heeft het nog geen effect gehad. Ik heb sinds het gebruik veel nieuwe puistjes en rode plekken/bultjes ervoor terug gekregen (met name op mijn kin en voorhoofd). Erg jammer! Had na alle reviews gehoopt dat het ook bij mij goed zijn werk zou doen.. Twijfel momenteel erg om er toch nog mee door te zetten, en het nog een kans te geven. Of om toch maar te stoppen met het product.

  Customer Care: Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen dat je niet het gewenste resultaat ziet. Soms is er in de eerste maand meer sprake van puistjes i.v.m. onderhuidse onzuiverheden die omhoog komen, maar na een maand zou je een duidelijke verbetering moeten gaan zien. Als je contact opneemt met onze klantenservice, kunnen we je verder adviseren.
  Ymke - Niet tevreden
  Na veel positieve reviews was ik erg benieuwd naar dit product. Zelf heb ik een vette huid, maar relatief weinig puistjes. Na gebruik van dit product kreeg ik meer puistjes dan eerst. Ook in mijn haarlijn en kaaklijn. Helaas voor mij is dit product een no go. Jammer!

  Customer Care: Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen van het ongemak dat je hebt ervaren. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Yamina - Heb allemaal puisten gekregen.
  Ik gebruik dit al een aantal dagen en ik merk dat mijn huid heel veel puistjes heeft gekregen vooral op mijn voorhoofd.

  Customer Care: Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, als je voor het eerst een BHA exfoliant gebruikt, kan het in het begin lijken alsof de puistjes erger worden. Als je contact opneemt met onze klantenservice, kunnen we je verder adviseren.
  Puck - Niet tevreden
  Hoewel ik veel positieve reviews heb gelezen over dit product ben ik toch erg teleurgesteld. Ik heb meer puistjes dan ik had voordat ik het product gebruikte (voornamelijk langs mijn haarlijn en zelfs in mijn hals terwijl ik dat echt nog nooit heb gehad). De puistjes zijn rood en erg pijnlijk dus heb helaas niet het gevoel dat dit werkt (voor mij). 😔

  Customer care:
  Hallo, hartelijk dank dat je jouw ervaringen met ons hebt gedeeld. Wat jammer dat het product niet bevallen is. Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen voor verder advies.
  Julie - Goede exfoliant, niet voor mijn huid
  Handig in gebruik, maar laat een vette laag achter op mijn huid. Doet ook niet veel tegen mijn mee-eters.

  Customer Care: Wat jammer dat je niet tevreden bent. Als het product een wat vettig laagje achterlaat, gebruik je er misschien iets te veel van. De exfoliant bevat glycol, om te zorgen dat het door het huidoppervlak heengaat. Een alternatief is de Clear Regular Strength 2%B, die heeft een lichtere textuur. Mocht je advies willen over je routine, neem dan gerust contact op met de klantenservice.
  Bernice - Eindelijk iets wat werkt!
  Heel blij met dit product! Ik had heel veel kleine puistjes in mijn gezicht en zelfs de dokter/dermatoloog kon mij hier niet mee helpen. Toen stuitte ik op de aanbieding 10 ml voor 10 euro. Dus was het proberen waard! Na 1 week een grandioos verschil en als ik 2x per dag smeer kan ik er ruim een maand mee doen!
  Claudia - Verergert de glim
  Ik heb een best wel vettige t-zone en dacht na al die positieve reviews dat dit ideaal zou zijn voor m’n voorhoofd. Niets is minder waar. Er lijkt een laagje op m’n voorhoofd te komen, waardoor het enorm gaat glanzen. Het ziet er juist veel vetter uit! Nee, dit niet voor mij. Weer terug naar de scrub en gewoon dag- en nachtcrème.

  Customer Care: Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent. De exfoliant bevat glycol om het product in de poriën te brengen, als je wat teveel ervan gebruikt kan dit wat vettig lijken. Mocht je advies nodig hebben voor je huid, neem dan gerust contact op met ons team.
  ... - Beoordeling
  Mijn huis is rustiger geworden, maar zie geen verschil met puisten ofzo. Ook vind ik de geur niet lekker het ruikt een beetje naar nagellak remover

  Customer Care: Het spijt ons te horen dat je niet het gewenste resultaat ziet. De tijd die het duurt voordat je verbetering ziet kan per persoon variëren. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Daphne - Top! Zelfs met mijn gevoelige huid
  Ik heb een erg droge en gevoelige huid maar toch op mijn neus en rondom mijn mond last van verstopte poriën (ook wel blackheads genoemd). Ik was wel bang dat dit product misschien wat te agressief voor mijn huid zou zijn maar gelukkig niet het geval. Gebruik het product 1x per week en dat werkt tot nu toe top! Na 1x gebruiken zijn de poriën al bijna niet meer zichtbaar. Super product!

  Vind het alleen vreemd dat er op het product staat dat je dit 1 of 2x per dag moet gebruiken. Wat je huidtype ook is het is altijd beter om je huid soms rust te geven van exfoliëren.
  Cynthia - Skin perfecting 2% BHA Liquid exfoliant
  Ik had last van veel mee- eters en acne na 1 dag te gebruiken zie je al resultaat voor mij ONMISBAAR en een TOP product, mijn huid heeft al lang niet meer zo zacht aangevoeld zoals nu en is veel verbeterd!
  Henriëtte - Love it
  Na het plaatsen van mijn mirena ineens last van acne, mee-eters en vergrote poriën. Ik wilde hierdoor mijn mirena al later verwijderen maar dankzij het gebruik van dit product is mijn huid zo opgeknapt. Eerste dagen was mijn huid wel heel gevoelig maar nu ben ik echt enorm tevreden. Dubbel en dwars het geld waard.
  Danique - Top voor acnehuid!
  Mijn huid moest hier even aan wennen maar nu onmisbaar in mijn routine! Bouw het rustig op en dan kun je het daarna iedere avond gebruiken. Zeker na een dagje zonnen fijn bij een acne-gevoelige huid! De opening laat niet al teveel product eruit komen dus ook geen onnodige verspilling:)
  M - Snelle werking
  Na een dag al resultaat. Ik heb een hele onrustige huid; acne prone . Er is geen dag dat ik niet minstens een pijnlijke puist krijg, na de eerste dag van gebruik geen nieuwe puist bij. 5 dagen verder geen pijnlijke puisten meer en textuur verbeterd.
  Yasmin - Mwaa
  Het product trekt niet snel in, het blijft op mijn huid zitten en ik voel het gewoon plakken. Mijn grove poriën en mee-eters zijn er iets mee verminderd en ik krijg dankzij dit product niet meer veel puistjes. Verder krijg ik er wel een mooie glow van. Maar is niet mijn favo product.
  Jacqueline - Fantastisch
  Nooit gedacht dat ik dit over een beauty product zou zeggen, maar dit heeft echt mijn leven veranderd. Ik had last van een onrustige huid en na het eerste gebruik zag ik al verschil. Weinig last meer van puistjes en als er al een komt, is dit minimaal en snel weer weg. Ik durf ook eindelijk weer zonder make-up op de deur uit.
  Rosie - Zeer positief verrast!
  Na onwijs veel geprobeerd te hebben voor mijm acne en alle goede reviews van dit product, heb ik het toch maar gekocht. Ik had vooral last van puistjes op mijn voorhoofd. Ik was zo verbaasd hoe goed dit werkt, na een paar dagen al!! Mijn voorhoofd is weer glad, er zijn alleen nog wat littekentjes te zien. Het is echt een aanrader!

  Customer care:
  Hartelijk dank voor je feedback! Wij zijn blij te horen dat de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant zo goed bevalt.
  Bente - Beste exfoliant!
  Hele fijne exfoliant, al helemaal in combinatie met het Resist Anti-Aging Ultra-Light Antioxidant Serum. Ik gebruik beiden twee maal daags met een extreem hydraterende crème, en dit is voor mij de reden dat mn huid straalt. Ik heb last van acne en droge plekjes, maar deze producten doen wonderen.

  Customer care:
  Hartelijk dank voor je feedback. Wij zijn blij te horen dat onze bestseller je zo goed bevalt.
  Chiara - Blij
  Ik heb een 30 ml verpakking besteld om uit te proberen en ga nu een full size bestellen. Ik gebruik dit product in combinatie met een acne-crème met benyzolperoxide op doktersrecept, werkt voor mij geweldig. Bedankt Paula’s Choice voor het redden van mijn huid én daarmee mijn zelfvertrouwen ❤️
  Laury - Top product
  Sinds een periode van meer dan een maand had ik last van exceem (op mijn ogen, gezichtshuid en nek), ik kreeg het niet weg. Ik zag de reclame van dit product op Facebook en ik had er al veel van gehoord via Youtube, etc. Ik dacht ik probeer de mini versie (30 ml) die was afgeprijsd. Wat ben ik blij, nog geen 2 weken later mijn exceem was bijna weg (ontzettend verbeterd) en mijn huid is weer terug naar zijn originele staat, normaal heb ik vettige/combinatie huid en door de exceem was het zo ontzettend droog geworden. Nu dat het exceem weg is merk ik ook dat ik veel minder puistjes, roodheid, oneffenheden krijg. Mijn huid is zo ontzettend verandert dat ik nu dagelijks een BB cream op kan i.pv. foundation, echt top! Ik raad het zeker aan.
  Robin - HAPPY!!
  Al 10 jaar last van een acne gevoelige huid. Na dit gebruikt te hebben kan ik met zekerheid zeggen nog nooit zo’n mooie huid te hebben gehad. Het is zo goed als weg. Alleen af en toe nog wat verstopte poriën maar geen echte puistjes meer dus heel tevreden. Ook zijn mijn littekentjes minder geworden! Ik ga meteen weer een nieuwe fles bestellen :)
  Ray - Onmisbaar
  Verbetert echt aanzienlijk de huidtextuur. Heel wat uitgeprobeerd maar dit werkt écht. Kan ik dit product nog steeds dagelijks blijven gebruiken in de zomer i.c.m. een SPF of liever onregelmatig?
  Miquella - Perfect
  Sinds mijn 12e (momenteel 21 jaar oud) heb ik last van acne. Dit zit voornamelijk op mijn kin met soms een verdwaald puistje op mijn voorhoofd. Ik heb al zoveel producten gebruikt, maar dit was de oplossing. Sinds ik dit product gebruik heb ik helemaal geen last meer gehad van puistjes, alleen tijdens die ene vervelende week in de maand. Mijn poriën ogen kleiner en mijn huid ziet er een stuk egaler uit. Dit product droogt je huid minimaal uit, zolang je een goede dagcrème gebruikt heb je er geen last van. Smeer het daarom ook op je huid waar je het nodig hebt en niet overal, dit bespaart ook weer product.
  Christien - Gezicht glimt heel erg
  Mijn gezicht wordt hier heel glimmend van. Dan vallen de grote poriën juist meer op.
  Doe 1 keer per dag de exfoliant liquid op, voor de nacht.
  De volgende dag als ik het er af haal blijft mijn gezicht de hele dag nog erg glimmen.
  Terwijl het me juist ging om poriën minder opvallend te maken. Gebruik het nu 2 weken.
  Misschien wordt het nog beter. Het lijkt er wel op dat mijn huid egaler wordt.

  Customer Care: Bedankt voor je feedback. Het kan even duren voordat je resultaat ziet, houd vol! Het kan zijn dat je iets te veel van de exfoliant gebruikt, maar als dit zo blijft kun je eventueel overstappen op de Clear Regular Strength 2%BHA of de Resist 2%BHA, die zijn wat lichter van textuur.
  Anna - Een aanrader
  ik ben blij dat dit product mij is aangeraden! Mijn huid is niet meer zo rood en geen last meer van acne. Blije klant!
  Esther - Fantastisch product
  Ik ben hier zo blij mee. Had eerst de kleinste verpakking besteld om uit te proberen. Moet zeggen dat het wel even duurde (week of 4-5) voordat ik echt resultaat zag. In het begin leek mijn huid wel slechter te worden. Maar nu is het echt op z’n mooist dan ooit. Grote poriën zijn beduidend kleiner geworden en mijn huid is gaaf.
  Ayla - Ontzettend enthousiast!
  Ik heb altijd last gehad van acne en een heel onrustige + onegale huid met snel een ontsteking. Zo veel schoonheidsspecialisten gezien en producten geprobeerd die zij aanraadde. Dit had nooit het gewenste effect en kostte bovendien erg veel.
  Na een mini geprobeerd te hebben ben ik om!! Mijn huid werd meteen een stuk rustiger, en na 2 weken herkende ik mijn huid bijna niet meer terug: rustig, egaal, grove poriën zijn veel kleiner geworden. En het belangrijkste: amper puistjes. Natuurlijk krijg ik die nog hier en daar, maar ze ontsteken niet en zijn sneller weg dan voorheen. Mijn huid is zacht, egaler en bovendien voel ik me een stuk comfortabeler.
  Emily - Perfect om zwarte puntjes en puistjes tegen te gaan
  Heeft me echt geholpen om van zwarte puntjes op mijn wangen af te raken. Ik gebruik het elke ochtend en avond en kan niet meer zonder. Ook beginnende puistjes verdwijnen direct als ik dit erop aanbreng, veel minder ontsteking.
  Esther - Onmisbaar product
  Dit was mijn eerste PC product en is echt onmisbaar. Mijn huid is zoveel mooier geworden sinds ik dit dagelijks gebruik. Daarnaast ben ik nog meer PC producten gaan gebruiken en ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een specifiek merk.
  Hanna - Onmisbaar in mijn routine!
  Ik heb altijd al een acne-gevoelige huid gehad, voornamelijk op mijn kin. Sinds september gebruik ik de clear-lijn van Paula's choice met deze exfoliant en mijn gezicht straalt! In het begin zag ik nog niet onmiddellijk effect, maar door de vele positieve reviews te lezen, ben ik blijven volharden. En het resultaat is gewoon verbluffend. Ik heb heeeeel af en toe nog een klein puistje maar deze verdwijnt met de wind. Mijn gezicht is zacht, glowy en puist-vrij. SUPERCONTENT!!
  Marie - Foute keuze
  Gebruik het product nu drie weken 1x per dag, maar het heeft een averechts effect op mijn huid.. Het is zeer straf waardoor mijn huid trekkerig aanvoelt na het aanbrengen en meer sebum gaat aanmaken in de loop van de dag.
  Lotte - Perfect
  Ik had sinds vorig jaar opeens erg last van acne. Na een week dit te hebben gebruikt werd me huid al rustiger. Nu na een half jaar, en nog steeds elke dag in gebruik, is me huid rustig en is me acne verleden tijd.
  Evelyne - Top!
  Ik heb een droge (en snel gedehydrateerde) huid die zeer gevoelig is voor verstopte poriën, talgbultjes en pukkeltjes. Volgens beschrijvingen zou mijn huid het beter doen met een ander soort exfoliant (gel of lotion) maar tot nu toe geef ik toch de voorkeur aan de liquid, toch in ieder geval als het om de 2% BHA gaat. Bij de andere 1% en 2% BHA formules van PC die ik probeerde merkte ik eigenlijk geen verschil of verbetering in mijn huid, bij deze wel na een aantal dagen al. Ik gebruik het inmiddels bijna dagelijks zolang mijn huidbarrière ok lijkt. Wel is het zaak om een goede milde en verzorgende cleanser en moisturizer te gebruiken, zeker als je snel een droge huid hebt.
  Savannah - Zeer tevreden
  Al meteen zichtbaar resultaat! Een mooie egale, gladde, glanzende huid! Ook merk ik dat de acne minder is. Super blij mee.
  Een snelle levering en goede service.
  Naomi - Reinigt grondig en toch heel zacht
  Gebruik deze nu een week met de advanced replenishing toner en omega + complex serum en m’n huid voelt zo zacht en schoon aan. Tevens zijn m’n poriën op m’n neus en kin al een stuk minder zichtbaar. Ook geen last meer van droge plekjes of trekkerig gevoel in m’n gezicht
  Peggy - Top
  Super top product! Binnen twee weken ik zie mijn huid is helemaal verbeterd. Wordt heel zacht,glow,egaal en puistjes zijn weg.Deze zeker een aanrader!
  Annet - Niet tevreden
  Niet tevreden. Had goede hoop op het product gezien de reviews maar bij mij werkt het averechts. Nog nooit zo’n slecht uitziende huid gehad en het duurt lang voordat het weer goed komt. Mijn huid is enorm uitgedroogd en onder de onderhuidse ontstekingen. Omdat mijn huid zo droog en dun is geworden zijn er ook veel littekentjes ontstaan. Jammer!

  Customer Care: Wat spijtig om te horen. Neem gerust contact op met onze huidspecialisten van de klantenservice voor persoonlijk huidadvies.
  Liza - Betwijfeld
  Ik gebruik het product ondertussen 3 dagen. Vermindering puistjes? Ik kan niet zeggen dat ze, ze weghouden want ik heb er nog steeds. Mijn huid voelt wel zachter aan. Maar ik geef het product nog tijd, ben benieuwd.
  Vera - Heel erg fijn!
  Al jaren heb ik een vette huid, wat zorgt voor regelmatig wat pukkeltjes, grote poriën etc. Nu bijna 2 weken dit product gebruikt, geen vette huid meer, huid is gladder en pukkeltjes en grote poriën zijn zo goed als weg. Heel erg blij mee.
  Dünya - Vet vrij
  Heb al jaren lang last van een vette en onzuivere huid . Ik gebruik dit product slechts 2 dagen en normaal gesproken moet mijn huid wennen aan nieuwe producten. Zeker een aanrader!
  Nina - Ik twijfel nog
  Ik gebruik dit product nu een aantal weken. Ik heb een gecombineerde huid, wat vettere t-zone maar ook droge plekjes op wangen en langs m’n haarlijn, ook last van roodheid, lijkt rosacea-achtig. In het begin merkte ik meteen een positief effect, m’n huid werd gladder en rustiger. Maar na een aantal keer gebruik kreeg ik steeds meer last van schilfertjes en kleine rode bultjes. Kan het zijn dat ik dit product met verkeerde andere producten combineer? Wat moet ik bijvoorbeeld gebruiken om mijn gezicht te reinigen van make-up? Ik gebruikte eerst de Unscrub van Paula’s Choice, maar bij elkaar is dit te agressief voor mijn huid merk ik. Iemand advies? Veel dank vast!

  Customer Care: Het spijt me te horen dat dit product nog niet aan jouw verwachting voldoet. Mogelijk heb je de exfoliant iets te intensief gebruikt of heb je een productroutine die bijvoorbeeld teveel actieve ingrediënten bevat voor jouw huid. Als je contact opneemt met onze klantenservice dan geven we je graag een persoonlijk advies.
  Britt - Na een paar dagen al verschil
  Ik gebruik het product nog maar een paar dagen maar ik zie nu al verschil! Onderhuidse pukkels zijn weg, poriën zijn kleiner, mee eters zijn minder, mijn gezicht is zachter en ik heb een mooie glow gekregen. Ik heb ook rosacea en was bang dat de roodheid van dit product misschien erger zou worden, maar dat is absoluut niet waar! Ik heb nu de sample size besteld, maar ga zeker de full-size bestellen!
  Amy - Zo fijn product!
  Ik heb last van rosacea type 2, dus rode bultjes en vlekjes op vooral mijn wangen. Ik gebruikte eerst de exfoliant van de Calm-serie. Dat werkte al wel goed maar merkte dat de bultjes nog niet helemaal weg waren. Ik gebruik deze exfoliant nu twee weken en merk al zo'n groot verschil! Bultjes heb ik helemaal niet meer, alleen nog wat rode vlekjes. Mijn huid is wat gevoelig maar zelfs daar reageert deze exfoliant dus goed op (alleen wat schilfertjes aan het begin)! Ben heel dankbaar dat ik dit product heb gevonden.
  Tessa - Geweldig product
  Ik vind het echt een geweldig product! Ik heb de sample size gekocht om te proberen maar ga nu de full size kopen. Ik heb een gemengde huid. Ik heb wel iets zichtbare poriën en zo nu en dan een puistje. Sinds ik dit product gebruik is mijn huid zoveel beter geworden. Het is minder vettig, rustiger en zie een glow. Ik gebruik het niet dagelijks maar ongeveer 4x per week. Ik geef een ster minder omdat het wel een iets aan de prijzige kant is.
  Anoniem - Meer puistjes
  Ik heb een gecombineerde huid, mijn t-zone word redelijk snel vet en de rest van m’n gezicht valt reuze mee. Ik gebruikte een andere exfoliant van Paula, maar wilde graag een wat krachtiger gebruiken zodat de talgbultjes ook weg zouden gaan. Helaas werkte deze exfoliant averechts, ik kreeg een enorm droge en trekkerige huid en meer puistjes dan ik had. Heel jammer! Wel beveel ik de clear regular strenght 2%BHA exfoliant aan, super spul!
  Anou - Super!
  De laatste tijd kreeg ik terug wat last van puistjes. De producten die ik normaal gebruikte om acné te behandelen, hadden precies geen effect meer. Met deze exfoliant verdwenen ze al na 1x te gebruiken! De huid straalt! Fantastisch product! Ik gebruik het wel slechts 1x per dag ipv 2x per dag en steeds in combinatie met een dagcrème met SPF anders wordt de huid snel droog.
  Claire - Eindelijk!
  Ik wou dat ik dit veel eerder had geweten. Aan het begin komen er wat dingen omhoog maar ik vond het nog minimaal, de huid voelde meteen veel beter! Geweldig! Alleen de plekjes die er al wel zijn gaan iets moeilijker weg dus daarvoor moet je iets anders erboven gebruiken, iets helends. Ik wil nog een dag crème of nacht crème gaan proberen, maar dit is een hele goeie om mee te starten.
  jolien - Fantastisch
  Jaren last van acne en veel verschillende producten geprobeerd, na 3 dagen deze exfoliant te gebruiken al een mega verschil ! Mijn huid is egaal en puistjes beginnen al weg te trekken en ontsteking neemt af.
  Donna - Wist ik dit maar eerder
  Kreeg rond mijn 23ste opeens last van puistjes... Veel rondom mijn kin. Zoveel geprobeerd. Dit is makkelijk in gebruik en ik durf echt te zeggen dat ik binnen 2 dagen al veel verschil merk. Gebruik het ‘s morgens en ‘s avonds. Ben begonnen met het kleine flesje en heb de grote nu aangeschaft. Deze is voor altijd!
  Ca - Onmisbaar
  Gebruik het al jaren en ben weleens overgestapt naar Jetske of the ordinairy, maar deze blijft het fijnst.
  voorheen had ik Clinique turnaround maar die was heel duur.
  Ik doe het na reinigen zonder watje op, paar druppeltjes en laat het dan intrekken, minimaal paar minuten en dan nachtcrème.
  Ik heb rosacea en gevoelig voor pukkeltjes.
  Rianne - Fantastisch artikel
  Dit artikel aangeschaft omdat ik veel last heb van acne (wat ik al had geaccepteerd in mijn leven) en voorral omdat de littekens hiervan erg langzaam weg gaan. Vanaf het moment dat ik dit product ben gaan gebruiken (1 keer per dag) is mijn huid zoveel mooier geworden. Naast dat mijn acne zowat weg is gegaan, is mijn huid veel egaler qua structuur en kleur. Een enorme aanrader, ik kan echt niet meer zonder!
  Sara - Dit product is niet te missen
  Ik ben normaal gezien echt niet iemand die reviews schrijft maar, mijn god dit product is echt niet te missen voor mensen met een onzuivere huid, zoals ik. Dit maakt jouw gezicht zo egaal en effen en als ik hormonale puistjes krijg en dit gebruik, zijn deze de volgende dag veeeel minder zichtbaar en enkele dagen erna helemaal verdwenen! Ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat dit echt een topproduct is, ik zou niet meer zonder kunnen! -groetjes iemand die al jaren opzoek is naar de juiste producten voor haar huid en deze eindelijk gevonden heeft-
  Aleyna - Al verschil na 1 keer gebruik
  Ik heb het product vandaag binnen gehad en ik heb het gelijk gebruikt. Ik zie nu al een verschil! Mijn poriën zijn verfijnd en ik zie dat mijn gezicht egaler eruit ziet. Ik ben benieuwd hoe het na regelmatig gebruik eruit gaat zien...
  Emily - Geweldig
  Ik heb dit product net een dag gebruikt en ik had bij me neus best een droge huid, binnen 1 dag dus was het gewoon stukken minder stond gewoon versteld, je hoeft echt maar heel weinig te gebruiken en me huid voelt direct na 1 dag al beter aan, puistjes zijn nog niet weg, maar gebruik het nog maar 1 dag en moet je nagaan dat al na 1 dag had dit echt niet verwacht
  Iemand had me dit product aangeraden nou ik had de kleine besteld om dus uit te testen maar ik ga de grote ook bestellen
  Mensen dit is echt geen geld verspilling het werkt echt!
  Heb allerlei producten geprobeerd maar geen verschil of gevoel gehad dat het zou helpen of werken
  Maar dit , ik ben nog nooit zo tevreden geweest over een product daarom moet ik hier wat neer schrijven !!!
  1 woord GEWELDIG!!
  Daliyah - TOP PRODUCT!
  Ik ben niet iemand die de tijd neemt om een review te schrijven, maar ik ben zo enthousiast over dit product dat ik toch mijn ervaring wil achter laten! Ik ben 24 en gebruik dit product nu ongeveer 5 maanden. Ik kreeg een halfjaar geleden op eens heel erg last van ontstekingen in me gezicht, na een week dit product te gebruiken was mijn huid helemaal weer gekalmeerd en waren alle ontstekingen weg. Ik ben dit product blijven gebruiken en ga nu voor het eerst mijn tweede flesje aanschaffen. Ik merk duidelijk verschil in mijn huid en zou niet meer zonder dit product kunnen!
  Xiao-Bo - Mijn ultieme favoriet 100%
  Na aardig wat behandelingen bij de dermatoloog van crèmes tot aan een vitamine A kuur, was ik nog altijd opzoek naar een wondermiddel voor een nog gedetailleerder egaal huidje zonder bultjes, pukkeltjes, hyperpigmentatie vlekjes etc. Mijn huid is van Aziatische afkomst, gemengde tot vette huid en ik heb gauw last van donkere vlekjes na een wondje/puistje. Sinds het gebruik van deze exfoiliater is mijn huid nog meer opgeknapt en heeft het weer haar eigen glow. Ik raad dit product 100% aan. Het proberen is het zeker waard!

  Voordelen:
  • zeer gebruiksvriendelijk
  • geen irritatie
  • voorkomt roodheid en oneffenheden
  • al resultaat na 5 dagen gebruik (in mijn geval)
  • enorm goede prijskwaliteit verhouding
  • de flacon gaat lang mee

  Ik heb wonderbaarlijk genoeg geen enkel nadeel! nogmaals: try it out!
  Fiona - KOPEN, KOPEN, KOPEN!
  Ik snap dat dit een favoriet product is van velen. Ik ben om! Ik gebruik deze exfoliant 2-3 keer in de week en ik zie een positief effect. Mijn huid straalt, is super zacht, laat littekentjes van acne snel verdwijnen. Waarom ik dit ook een topproduct vind is omdat het je huid niet uitdroogt! Ik lees dat je wat op een een wattenschijfje moet doen maar ik doe een paar druppels in mijn handpalm en smeer het over mijn gezicht en nek uit. Werkt fantastisch! Heb je dus last van oneffenheden dan moet je dit product echt KOPEN!
  Louise - 1 week gebruik
  Ik gebruik het product nu ongeveer een week. Helaas wordt mijn huid er tot nu toe nog niet beter op. Wellicht moet ik het product nog even de tijd geven, maar klopt het dat ik in het begin meer puistjes kan krijgen door het product?

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring. Dit gebeurt niet altijd, maar het is mogelijk dat door het verwijderen van het laagje dode huidcellen, de puistjes die er al in aanleg waren eerder naar het oppervlak komen. We raden aan om het gebruik van de exfoliant geleidelijk op te bouwen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Blijf het echter wel regelmatig gebruiken, soms duurt het even voor je het gewenste resultaat ziet. Mocht je verder advies nodig hebben, neem dan gerust contact op met de klantenservice.
  A. - Product
  Ik gebruik het product nu 4 dagen. Mijn huid is verbeterd. Dat zie ik nu al. Ik vind het super! Fijn dat mevrouw met mij aan de chat kwamen. Zo kon ik aangeven wat mijn huidtype was. Gaf zij mij advies.
  Nadia - Eindelijk
  Wat een product! Eindelijk een vloeistof die mijn terugkomende acné beperkt en in toom houd. Heb al acné sinds mijn jeugd en ben nu 39 jaar. Het is hormonaal bij mij. Als je een puist krijgt droogt ze zeer snel op en ze verdwijnt sneller. Ik heb een gladdere huid, minder roodheid en glim niet meer. Ik voel me beter als ooit. Ik kan het niet geloven. Ik blijf dit product 2 maal per dag blijven gebruiken. Krijg positieve reacties en daar kick je van op. I spread the word! Thanks Paula.
  Alicia - Wauw!
  Product nu twee keer gebruikt en wauw, ik zie gewoon NU al verschil! Ik heb 30 ml aangeschaft om het uit te proberen, maar wanneer deze bijna op is ga ik zeker de full-size aanschaffen! Een echte aanrader voor een onzuivere huid!
  Iris - Een heel fijn product!
  Een ontzetten fijn product! Ik gebruik heb nu 2 weken en ik kan nu al niet meer zonder. Mijn huid heeft er serieus nog nooit zo goed uitgezien! Voelt prima op de huid, een klein beetje aan de vettere kant maar dat trekt redelijk goed weg en ik vind dat zelf geen probleem voor mijn gemengde huid. Als je een hele vette huid hebt zou het misschien te vet kunnen zijn. Ik ben in ieder geval erg tevreden en ga hem zeker vaker bestellen.
  Emma - Top
  Binnen 2 weken zichtbaar minder grote poriën en een gladdere huid!
  Sarah - Top !!!
  Top product! Ik heb nooit echt last gehad van veel puistjes op mijn voorhoofd, maar vooral van veel mee eters. Zo blij met het resultaat na 3 weken gebruik! In het begin kreeg ik wel echt meer puistjes erdoor, maar dit nam ik voor lief omdat ik wist dat dit bij het product hoorde. Ik hoor zelfs van mensen om mij heen dat mijn huid rustiger is, en volgens mij zegt dat genoeg!

  Voor nu 4 sterren omdat ik het nog maar 3 weken gebruik, maar zeker 5 waard!
  Joni - GE-WEL-DIG
  ik zag een recensie voorbij komen dat het nu voor een mini een €10tje was. ik dacht nou voor dat geld kan ik het wel is proberen.. dacht al vaker aan paula’s choice maar geloof nooit in van die producten. Toch besteld zag goeie recensies . En echt top gewoon geweldig mijn huid was de laatste tijd erg onrustig met veel puistje en onderhuidse ontstekingen, nu een week aan het gebruiken en mijn huid straalt weer. Dus voor mij vaker producten van paula’s choice in mijn beauty routine en dan wat grotere flessen haha!
  m - Goed
  Werkt goed, huid is veel egaler en rustiger geworden, pukkels, ontstekingen worden minder
  Joelle - Super!
  Super product, heel veel plezier van! Nu 4 weken in gebruik en een wereld van verschil. Ik raad dit iedereen aan.
  Esmee - Matig
  Gebruik dit nu al ongeveer een week of 3/4 maar zie geen verschil.
  Maris - Helaas
  Helaas na gebruik van het product alleen maar grotere ontstekingen gekregen .. had last van een klein beetje acne op mn kaak lijn en her en der wat onzuiverheden inmiddels zit alles er onder volgens gebruik gedaan opbouwen maar helaas niet aanteraden althans voor mijn huid erg jammer van het geld
  Harmina - Geweldig
  Op aanraden van iemand van het helpdesk. Op 55 jarige leeftijd toch nog af en toe puistjes. Sinds ik dit product gebruik geen puistjes meer. Erg blij mee.
  Nenske - Glow
  Een blijvertje deze 2%bha mijn huid is rustiger en geeft een mooie glow.
  Laura - Nooit meer zonder
  Ik gebruik dit product nu ruim een half jaar 's avonds voor het slapen en kan niet meer zonder. Het zorgt ervoor dat mijn poriën verkleinen en geeft mijn huid een echte glow. Het kalmeert mijn huid zonder het uit te drogen (waar andere producten dit wel doen). Helemaal fan!
  Laura - Een aanrader!
  Eerst en vooral kocht ik dit product omdat ik al jarenlang last heb van mee-eters op mijn neus en whiteheads op mijn wangen en voorhoofd. Bovendien las ik er alleen maar lovende recensies over! Sinds een maand gebruik ik de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant elke dag. Ik doe enkele druppeltjes op een wattenschijfje en breng het zo aan op mijn gelaat. Vervolgens laat ik het enkele minuten inwerken voor ik een hydraterende crème aanbreng. De eerste dagen had ik last van droge, schilferige vlekjes, maar die zijn snel weggegaan nadat mijn huid gewend was aan de 2% Liquid BHA. Ik merk dat de whiteheads op mijn wangen zijn verbeterd! Ik heb er veel minder dan voordien. De zwarte puntjes op mijn neus zijn echter (nog) niet weg. Maar, soms duurt het wel een tijdje vooraleer je verbetering ziet op je huid. Ik blijf dit product dus zeker en vast gebruiken. Het is trouwens héél zuinig in gebruik!
  Imke - Eindelijk een fijne exfoliant
  Mijn huid werd van andere exfolianten altijd heel trekkerig en raakte lichtelijk geïrriteerd. Niet bij deze! Eindelijk heb ik een exfoliant gevonden die goed voelt op mijn huid, maar die ook doet wat hij zegt en belooft. Sinds ik deze gebruik, is mijn huid rustig, heb ik geen aanvallen meer van puistjes en ziet mijn huid er goed uit. Ook dit product is één van mijn PC favorieten!
  Linda - Fijn product
  Ik gebruik het nu een aantal maanden en ben erg blij met het resultaat dat het voor mijn huid doet. En handig in gebruik.
  Stijn - Top!
  Ik gebruik dit nu enkele maanden en ben zeer tevreden. Veel minder talg en glimmen van mijn huid. Ook een makkelijke flacon met pompje. Top product
  Froukje - Fijn product!
  Dit is het enige product dat ik ooit heb gebruikt dat echt iets lijkt te doen m.b.t. grote poriën. Het is geen wondermiddel, maar mijn poriën zijn wel wat verkleint en ik kan de mee eters op m’n neus nu beter uitknijpen.
  Carlijn - Doet zijn werk!
  Deze exfoliant heeft mijn huid een stuk rustiger gemaakt. Het enige nadeel vind ik de plakkerige huid die ik er van krijg. Verder helemaal tevreden!

  Customer Care: Hi Carlijn, bedankt voor het delen van je ervaring. Wanneer de BHA een beetje vettig of plakkerig aanvoelt, kan het zijn dat je iets te veel van het product gebruikt hebt. Als richtlijn hiervoor kun je de grootte van een kleine munt aanhouden. Breng hiervan een dun laagje aan. Het vettige gevoel is te wijden aan de hoeveelheid glycol in dit product (glycol zorgt ervoor dat BHA door het huidoppervlak heengaat). In een vochtig klimaat zal dit effect meer uitgesproken zijn.
  Risje - Vraag
  Ik had puistjes en mee eters, gebruik het nu 2 dagen erg blij mee, een rustige huid gekregen en is ook lekker zacht en glad. Alleen min puntje ik zie dat allemaal soort putjes of gaatjes er van gekregen heb wat ik eerst niet had. hoe kan dit nou gebeuren?

  Customer Care: Het spijt ons dit te horen, dit is geen gebruikelijke reactie. Mogelijk zie je de (grove) poriestructuur beter door het verwijderen van dode huidcellen van het huidoppervlak en in de poriën, dit kan door regelmatig exfoliëren echter nog verbeteren. Neem gerust contact op met de klantenservice voor verder advies.
  Ruby - Geen verschil
  Ik heb het product nu ongeveer 1,5 week gebruikt en ik heb geen enkel verschil gemerkt met voorheen. Om deze reden probeerde ik het op te bouwen door het ‘s morgens en ‘s avonds te gebruiken, echter had dit ook geen effect op mijn huid. Het product zou ik hierom niet aanraden, gezien de prijs en het resultaat.

  Customer Care: Het spijt ons te horen dat je niet het gewenste resultaat ziet. De tijd die het duurt voordat je verbetering ziet kan per persoon variëren. Het hangt mede af van de huidconditie en (de mate van) het huidprobleem dat je wilt verbeteren. We raden aan een exfoliant 3-4 weken regelmatig te gebruiken om het resultaat goed te kunnen beoordelen.
  Sana - Exfoliant droogt mijn huid uit
  Op advies en enthousiasme full size aangeschaft, helaas heeft dit mijn huid zo droog gemaakt, mijn huid is er erger aan toe als voorheen!

  Customer Care: Wat jammer dat dit product niet geschikt is voor jouw huid, we geven je graag advies over een alternatief. Gelukkig kun je ook nog gebruikmaken van onze retourregeling.
  Lot - Super spul
  Jaren last gehad van een doffe, oneffen huid van mijn voorhoofd. Nu ruim 1 week aan het smeren met deze exfoliant en mijn huid voelt al veel gladder en straalt veel meer. Ook de onzuiverhede, en rode vlekjes van puistjes op kin zijn zo goed als verdwenen. Ben echt heel blij met deze aankoop!
  Laura - Werkt perfect!!!
  Heb al zo veel geprobeerd voor mijn acne-gevoelige huid en niets werkte, nu sinds 2 maanden gebruik ik de combinatie van reiniging, toner en exfoliant. Alle 3 even goed in laten trekken voordat je de volgende gebruikt. Maar mijn huid is nu echt sinds jaren niet zo goed geweest!!!
  Milly - Uitslag gekregen
  Ik heb dit product slechts twee keer gebruikt en ik heb een hele erge uitslag gekregen aan de zijkant van mijn gezicht.. erg jammer omdat ik goede reviews had gelezen. Ik raad dit product echt niemand aan.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring. Iedere huid is uniek en kan anders reageren op een verzorgingsproduct, bijvoorbeeld vanwege gevoeligheid voor een bepaald ingrediënt. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies.
  Angelica - No positive effect
  I don’t understand why it’s recommended for combined/oily skin. It leaves an oily film after application, if you wait 5 min it will absorb quite well into the skin. Still I don’t find it nice working when you have to apply a moisturizer after and I also didn’t experienced a noticeable improvement of my T zone... I had much better results with the gel, but also has a down point as it’s not nice to apply it during the day.
  Sema - Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
  Ik had er veel over gelezen en op internet steeds reclames voorbij zien komen, daarom wilde ik het graag proberen. Gebruik het nu al een tijdje en helaas kan ik er niet positief over praten. Heb zo mijn best gedaan en achteraf altijd, als het goed ingetrokken is, vitamine c serum gebruikt. Tevens gebruikte ik het hooguit 2x in de week, dus om de 3/4 dagen 1x. Echter is mijn huid heel droog en rood geworden. Daarnaast zijn er alleen meer kleine puistjes gekomen. Terwijl ik voorheen weinig had. Ben echt teleurgesteld en vind het ontzettend jammer!

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring. Het zou kunnen dat deze exfoliant wat te krachtig is voor jouw huid. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.
  Juuls - Top product!
  Ik heb momenteel veel last van hormonale acne en had eerst de 2%bha exfoliant gel, maar dat gaf minder resultaat en op aanraden van de medewerkers van Paula’s choice begon ik met deze exfoliant. Na 3 dagen was alles bijna verdwenen! Had dit eerder moeten doen. Heb het wel 2 keer daags gebruikt. Wil niet meer zonder. Bedankt!
  Amber - GE-WEL-DIG!
  Na enkele dagen gebruikt te hebben heeft mijn huid een super glow! Echt niet verwacht dat het zo snel zo'n groot effect heeft. Zeer tevreden echt aan te raden!! Enige min puntje is dat het niet goed mengt met dag cremes laat soms rare grijze korreltjes achter nadat ik creme heb op gesmeerd.

  Customer Care: Leuk om te horen dat je zo snel resultaat ziet! Misschien kun je in de ochtend experimenteren met iets minder liquid aanbrengen of iets langer laten intrekken. Andere optie is om het alleen in de avond te gebruiken, afhankelijk van je huidconditie kan dit ook voldoende zijn voor een stralende huid.
  Isa - Droge huid...
  Eerste dagen werkte het enorm goed. Gebruikte dit in combinatie met de dagcreme maar kreeg na ongeveer 4 dagen hele droge huid, wat niet wegging...

  Customer Care: Het spijt ons te horen dat je wat droogte hebt ervaren tijdens het gebruik van dit product. Vaak zijn dit soort reacties te voorkomen door het gebruik rustig op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met 2-3 keer per week en bouw dit langzaam op. Doe altijd een stap terug als je irritatie of droogte ondervindt. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice als vragen hebt of een persoonlijk advies wenst.
  Laura - nooit meer zonder
  Ik had altijd al een onzuivere huid.. veel bultjes op mn voorhoofd en gewoon regelmatig wel veel pukkels die lang blijven zitten. Zit ik dit gebruik heb ik nooit meer van die bultjes op mn voorhoofd! Mn huid ziet er echt veel beter en rustiger uit en als ik dan eens een puistje heb is hij veel sneller weer weg. Ik gebruik het elke ochtend en avond. En soms wissel ik hem af met een aha voor de beginnende lijntjes. De ene 's ochtends en de andere 's avonds, een hele goede combi! Ik wil echt nooit meer zonder!
  Anna - super!💪🏼
  De eerste dag toen ik het opbracht voelde mijn huid gelijk al beter, maar na een tijdje kreeg ik steeds meer last van bultjes oa op mijn wangen, kin en voorhoofd. (Waar ik al last van had maar met mindere mate.) omdat ik al ongelofelijk veel middeltjes heb gebruikt en niets goed werkte, bleef ik doorgaan met deze exfoliant. En nu na 3 weken ongeveer is mijn huid echt verbeterd, het straalt en bijna al mijn puistjes zijn verdwenen. Op mijn voorhoud heb ik echt nog het minimale en verder nergens last van! Echt Geweldig.
  Hanna - Geweldig
  Ik heb al jaren last van mee eters en een onrustige huid met rode plekjes. Hier kon ik lastig van afblijven, waardoor het alleen maar erger werd. Veel producten van de drogist geprobeerd, maar niets hielp. Na twee dagen dit product gebruikt te hebben merkte ik al dat mijn huid veel rustiger werd, en nu na een week ziet mijn huid er veel beter uit. Ik heb wel wat last van velletjes, maar met een goede crème is dit op te lossen. Ik raad het product zeker aan en heb zelf meteen de grotere (118 ml) verpakking besteld. Enige nadeel is dat het 30 ml flesje lekt, ondanks de twee verschillende dopjes.
  Kempenaar - Help opeens veel puistjes
  Ik krijg alleen maar meer en meer puistjes van dit product . Heb een gecombineerde huid met vrij vette onzuiver t zone. Zelfs puistjes op wangen en daar heb ik ze nog nooit gehad ontdekte net weer een nieuw puistje op m'n wang. Stop nu met dit product.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring met dit product. In sommige gevallen ontstaan als bij de start van het gebruik wat meer puistjes, deze komen door het exfoliëren wat sneller aan het oppervlak. Het kan helpen het gebruik geleidelijk op te bouwen door te beginnen met 2 of 3 keer in de week aanbrengen. Neem gerust contact op met ons team voor advies.
  Renate - Ellende voor mijn huid
  Huidtype: vettige t-zone, verder normale huid.

  Gelijk al na de 1e keer gebruikt te hebben kreeg ik op mijn kin kleine puistjes. Verder was de gehele huid behoorlijk gevoelig en vurig. Na elke keer gebruikt te hebben kwamen er steeds meer puistjes, ook flinke onderhuidse ontstekingen. Deze ontstekingen verdwenen binnen een aantal dagen vanzelf. Een paar dagen niet gebruikt, huid werd rustiger. Toch nog weer geprobeerd; dag erna gelijk weer dezelfde klachten.

  Dus totaal niet geschikt voor mij. Toch zonde van mijn 11 euro. (30 ml verpakking).

  Customer Care: Het spijt ons te horen over jouw ervaring, we hebben ondertussen contact met je opgenomen voor verder advies.
  Linde - BHA
  Ik gebruik het product nu 2 maanden iedere avond na het reinigen. Ik heb een vette T-zone met puistjes. Het heeft zeker geholpen in het verminderen van puistjes. Het droogt mijn huid niet uit en vernieuwt de huidcellen. Het enige minpunt is dat het niet intrekt. Het blijft als een laagje op mijn huid liggen waardoor het erg blijft glimmen. Hierdoor kan ik het overdag niet gebruiken. Is er een andere BHA exfoliant die beter opgenomen wordt en de huid niet laat glimmen?

  Customer Care: Bedankt voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt met de Skin Perfecting 2% BHA Liquid. De Resist Anti-Aging 2% BHA en de Clear Regular Strength 2% BHA hebben beiden een lichtere textuur dan de Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Mogelijk vind je deze producten prettiger in gebruik voor overdag.
  Hagar - Geweldig
  Ik ben er zo blij mee. Ik heb heel veel last van puistjes en mee eters. Sinds een tijdje gebruik ik dit product in combinatie met andere producten van paula's voice. Mijn huid is er zo op vooruit gegaan. Het kost wat maar het is meer dan dan de moeite waard!
  Lisa - Super
  Echt een super fijn product! Het heeft enorm geholpen bij mij om mijn huid rustig te krijgen. Wel wordt je huid er wat droog van, maar met een goede dagcreme (van Paula's choice) is dit prima te doen. Heel tevreden over dit product!
  Bianca - Ik heb een mooie nieuwe huid gekregen
  Nog niet eerder heeft een product zoveel effect gehad op mijn huid als de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Mini besteld via een facebook reclame en was sceptisch. Ik gebruik het 1 keer per dag met de ochtend routine. Zodra je het aan brengt voel je al meteen dat je huid heerlijk zacht wordt. En binnen twee dagen zag ik al een aanmerkelijke verbetering van mijn huid. Nu twee weken verder en ik wil nooit meer zonder. Mijn huid is mooi, rustig en egaal geworden. waar ik voorheen mijzelf 's morgens schaamde om mijn doffe onrustige huid, sta ik nu op met een mooie glanzende huid. En ik heb al wat dingen op mijn gezicht geprobeerd. Dit is het eerste dat echt werkt. Ik ben helemaal gelukkig ermee.
  Greca - Perfect voor mijn huid
  Na een jarenlang zoektocht om mij huid kalm te houden, kwam ik deze exfoliant tegen. Ik moet zeggen dat ik na een week al verschil zag en totaal verrast was dat al mijn onzuiverheden weg waren. Ik ben er echt super blij mee!
  Sanne - Jammer
  Ik gebruik al jaren de facewash en dagcreme van de Redness Relief lijn (nu 'calm') en ik ben daar ontzettend blij mee. Heb ook een tijd de 1% BHA geprobeerd, maar mn huid veranderde daar helemaal niet van. Toen heb ik op aanraden van de klantenservice 2% BHA gekocht, waar ik echt ontzettend hoge verwachtingen van had, door de veelbelovende reviews.
  Ik heb het nu meer dan een week dagelijks gebruikt en mijn huid heeft er nog nooit zo slecht uitgezien: rood, bultjes en juist veel grotere poriën. Ben erg teleurgesteld want ik had veel verwacht!

  Customer Care: Wat spijtig dat de 2%BHA te krachtig lijkt te zijn voor jouw huid, we zullen hierover contact met je opnemen.
  Lies - 1 woord: fantastisch
  Sinds 1,5 jaar loop ik met acne en het werd met de dag erger. Vele afspraakjes verder bij de huidtherapeut, zag ik niet het resultaat wat ik had gehoopt. Ik had al eerder gebruik gemaakt van een exfoliant van PC, maar mijn huid reageerde daar niet goed op. Ik bestelde deze exfoliant in de mini variant. Aan het begin werd mijn huid een stuk onrustiger, maar nu na ongeveer 2 weken is mijn roodheid helemaal verdwenen. De littekens én acne zijn minder geworden. Ik voel mij een stuk zelfverzekerder en ik ga dit product zeker in full size bestellen!! Aanrader voor iedereen.
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Salicylic Acid/BHA
  Primarily an exfoliant, helps to shed dead skin on the surface and inside the pore, therefore effective for reducing breakouts and blackheads. It also has soothing properties.

  Green Tea Extract
  Possess potent antioxidant and skin-soothing properties and has impressive research in terms of its many benefits for skin, including anti-ageing properties.

  Methylpropanediol
  Can enhance the absorption of ingredients such as salicylic acid. It also has hydrating properties that can leave a smooth, dewy finish on skin.

  Ingredients:
  Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin calming/antioxidant), Sodium Hydroxide (pH balancer), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Phenoxyethanol (preservative).

 • Faq

  Good to know before you start:

  It is best to gradually build up use of a BHA product, starting to use it a couple of times a week only. If there is no adverse reaction, this may be increased to every other day at night and then, if you wish, every night. Some people increase use to twice daily (morning and night), but it really all depends on the condition of your skin. You need to experiment a bit to see what suits you best. During the day, always use a moisturiser with a broad-spectrum sunscreen rated SPF 30 or greater. Your skin will in fact be slightly more sensitive to sunlight when using an exfoliant, so the chance of sunburn and sun damage is slightly higher.

  What's the difference between the 2% BHA Liquid and the 2% BHA Gel?

  First, texture: One is a fluid with a toner-like consistency, the other is a thicker, clear gel. Both contain the same amount of salicylic acid, though the 2% BHA Liquid contains an ingredient that allows the salicylic acid to penetrate faster and further. With the 2% BHA Gel formula, you're getting a slower release of salicylic acid. Both are great options for treating acne, blackheads, and signs of ageing. Both are suitable for all skin types but best for normal to oily or combination skin.

  The Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant feels a bit sticky/greasy on my face. Why is that?

  If the BHA is feeling sticky, you are probably using too much product. The average amount needed is the size of a small coin, and it’s best to apply it in a thin layer. The ‘greasy’ feel can be attributed to the high levels of glycol in this product (glycol helps the BHA penetrate the surface layers of skin and also works as a water-binding agent). If you live in a humid, moist climate, this effect will be more pronounced and, if too much product is used, can create a ‘greasy’ feel on the skin.

  At what point after my laser and/or peel procedure can I begin using my BHA exfoliant again?

  First, we urge you to follow the post-procedure instructions your doctor or nurse provided. Otherwise, our general advice is to begin using your BHA again as soon as possible. Or, if your skin seems extra-sensitive, you may want to wait and apply the BHA exfoliant a few days post-procedure. Salicylic acid is an excellent anti-inflammatory ingredient that can enhance the skin's natural healing process as it works to reduce post-procedure redness.

  Is there another Paula's Choice product which is similar to the Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant?

  Our Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant has the same formula to our Clear Extra Strength Anti-Redness Solution Exfoliating 2% BHA.

 • Expert Advice

Complete your routine

Routinefinder

Research

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-994 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461