• C15 Super Booster Full size
 • C15 Super Booster Full size
https://www.paulaschoice.nl/en/c15-super-booster-full-size-7770.html

C15 Super Booster

(73)
 • Give skin a boost with 15% Vitamin C for dramatically brighter, younger-looking skin.

 • Skin Type: All Skin Types
 • Concern: Anti-Aging , Brown spots , Dull skin
 • Ingredients: Vitamin C , Vitamin E , Ferulic acid View all
 • Routine: Treatment
€ 54,00

Variations

Full size 20 ml

Product out of stock

C15 Super Booster Full size

C15 Super Booster

Full size
€ 54,00
This product is sold out at the moment. Fill in your email address below and we'll gladly send you an email as soon as it is back in stock!

Your email address is under protection by our GDPR standards.

 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • What does it do?

  A healthy dose of vitamin C for brighter, more radiant skin

  The C15 Super Booster diminishes visible signs of ageing for smoother, brighter, and firmer-feeling skin. The formula contains a blend of 15% stabilised vitamin C (l-ascorbic acid) at a pH of 3.0, potent antioxidants including vitamin E and ferulic acid, and skin-smoothing peptides. Skin is protected from environmental damage and you'll see dramatically younger-looking and more radiant skin day after day.

 • Key Features

  Fades brown spots

  Antioxidants soothe skin

  Promotes radiant-looking skin

 • How to use

  Apply once or twice daily after cleansing, toning and exfoliating. Dispense 2–3 drops and add to your favourite moisturiser or serum. May also be used alone. For daytime, follow with a broad-spectrum sunscreen rated SPF 30 or greater. May be applied around the under-eye area.

 • Reviews

  (73)
  Already own it? Write a Product Review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Anoniem - Fantastisch product - ook voor de gevoelige huid
  Je ziet écht een groot verschil! Gebruik het nu enkele weken. Een heel fijn product om aan te brengen, het trekt gelijk in en voelt fijn. Zelfs voor een gevoelige huid échte een aanrader, mijn huid reageert er heel goed op.
  Leontien - Geschikt voor de gevoelige huid!
  Na het lezen van de reviews was ik een beetje bang dat mijn gevoelige huid hier niet tegen zou kunnen. Maar; het tegendeel is gelukkig waar! Ik ervaar helemaal geen irritatie! Omdat ik net begonnen ben kan ik nu nog niet iets zeggen over het effect (ik hoop erg dat mijn pigmentvlekken lichter zullen worden); dat heeft tijd nodig.
  Mendy - Fantastisch!
  Kan niet meer zonden! Mijn huid straalt...ik meng dit door mijn dagcreme.
  Francis - Mw
  Heerlijke booster! Ik meng m met het serum. Mijn huid straalt!
  Gerda - Geel/oranje vlekken
  In het begin prikte de booster een beetje maar dat was maar een paar keer.
  Trekt lekker in, ruikt niet aangenaam.
  Het gekke is wel dat ik op de binnenkant van mijn hand geel/bruine vlekken krijg van de booster.
  Krijg dit ook niet weg met wassen.

  Customer Care: Hartelijk dank voor je feedback! Al onze producten zijn 100% geur- en kleurstofvrij. Wat je dus ruikt, is de geur van een of meer van de (natuurlijke) ingrediënten die zijn gebruikt bij de productie. Wel kan het ingrediënt vitamine C, wanneer je dit met je handen aanbrengt, je handen iets verkleuren. Je kunt dit voorkomen door na het aanbrengen direct je handen te wassen of je kunt het product aanbrengen met een wattenschijfje. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
  Kim van Tuijl - Stralen
  Ik test het nu 2 weken en ik heb het gevoel dat mijn huid meer straalt. Een gezonde glow. Wel vind ik de druppels erg stinken. Naar ham uit een pakje ofzo. Niet echt een lekkere geur voor op je gezicht. Dit heb ik ook niet bij de andere producten van PC ervaren.
  Marieke - Mooie glow!
  Ik heb zelf een gevoelige huid en acne gevoelig maar ik wou graag een vitamine C serum uitproberen.
  De eerste dagen heb ik het serum getest in mijn nek daar uit bleek dat ik er tegen kan daarna ben ik het op mijn gezicht gaan gebruiken en... WOW! Mijn huid straalt weer! Ook heb ik het idee dat mijn acne plekjes sneller herstellen. Kortom, een heel fijn serum😇
  Angela - Werkt niet
  Mijn pigmentvlekken vervagen totaal niet, ik ondervind zelfs het tegenovergestelde

  Customer Care: Wat vervelend dat je geen resultaat ziet van het gebruik van dit product. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies.
  Caroline - Overgevoelig?
  C15 is inderdaad, doordat hij vloeibaar is, een sterke irritant voor bepaalde huidtypen. Ik heb er enorme irritatie van gehad. Uitslag op mijn wangen, rode en gezwollen ogen en vervellen. Yup, op sommige plekken had ik velletjes erbij. Nu gebruik ik dit middel voor de pigmentvlekken op mijn handen en, middels een wattenstaafje of mijn vingertopje op pigmentvlekken in mijn gezicht. Dat werkt uitstekend. Gek genoeg heb ik van de C25 crème minder last. Wanhoop dus niet, maar kijk naar alternatieven. PC: Waarom niet bij product vermelden dat dit product sterk op de huid inwerkt en dus uiterst voorzichtig gebruikt moet worden tot blijkt dat de huid ertegen kan en anders stippend aanbrengen op minder gevoelige plaatsen?!!

  Customer Care: Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen van jouw ervaring met dit product. Iedere huid is anders en kan verschillend reageren op een product, zeker waar het actieve ingrediënten bevat. Het gebruik van een dergelijk nieuw product kan in die zin nooit kwaad, zeker bij een gevoelige huid raden we dat altijd aan.
  Ellen - Top product
  Dit product werd aangeraden door een huidtherapeut voor mijn man. Ik gebruikte het zelf voor enkele dagen en mijn huid was niet meer dof. Ik kreeg zelfs van anderen te horen dat mijn huid er goed uit zag en het straalde!
  Michelle - C15 booster
  Eerste flesje die ik heb aangeschaft deed goed zijn werk. Het tweede flesje is echter dramatisch. Ik heb vreselijke irritaties gekregen, brand enorm, huid zwelt heel erg op en is erg vurig rood. Ook was mijn huid helemaal uitgedroogd en begon te schilferen. Als ik de deur uit ga, draag ik nu standaard een zonnebril, zo erg is het.
  Normaliter heb ik een grotendeels een vette huid.
  Voor mij niet weer in elk geval.

  Ik gebruik alles van Paula's Choice en ben over alle producten erg te spreken, met uitzondering dus van deze booster!

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring met dit product. Het is moeilijk te zeggen waardoor deze reactie wordt veroorzaakt, terwijl je huid eerder wel goed reageerde op het product. Mogelijk is het een allergische reactie op de actieve ingrediënten, maar hoe dan ook heel vervelend om mee te maken. We nemen contact met je op voor een passende oplossing.
  Monique - Slechte reactie op de huid
  Om eens te proberen ben ik overgestapt van peptide booster naar de C15 booster maar mijn huid reageert er slecht op. Rode uitslag en meer onzuiverheden. Voor mij geen succes!

  Customer care: Hi Monique, het spijt ons te horen van je ervaring en ongemak. Hoewel Paula’s Choice producten ingrediënten bevatten waarbij de kans op irritatie zo klein mogelijk is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten helaas nooit helemaal uit te sluiten. We adviseren je, mocht zo'n reactie onverhoopt in de toekomst plaatsvinden, om contact op te nemen met ons!
  Isabel - Mevrouw
  Heb helaas vreselijke irritaties gekregen na gebruik van dit product. Brand en lijkt wel of er een laagje van mij huid af is soort van vervellen. Over andere producten ben ik erg tevreden en na een tijd iets anders te hebben gebruikt toch weer terug gekomen. Wilde de uitgebreide routine gaan inzetten maar hier nu wel spijt van.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring. Elke huid is uniek en kan anders reageren op een product of ingrediënt. Uiteraard kun je gebruik maken van onze garantieregeling.
  Christel - C15 Super booster
  Na het gebruik van dit product heb ik direct een branderig gevoel gekregen in mijn gezicht met rode wangen. Na de tweede keer er gebruik van te maken, zijn er rode vlekken opgetreden die zeer gevoelig en op brandvlekken lijken ook is mijn huid samengetrokken. Voor mij een neen tegen dit product, het is voor mij het eerste dat ik probeer van p.c. jammer ik had er meer van verwacht.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring. We zullen contact met je opnemen voor een passende oplossing, aangezien dit product niet geschikt lijkt te zijn voor jouw huid.
  Nathalie - Kan niet meer zonder
  Heerlijke booster. Ik heb een droge huid maar juist een vettige t-zone met aanleg voor pukkels en roodheid. Mijn huid wordt rustiger en gladder. Ik gebruik de booster zowel in de ochtend als in de avond. Enige nadeel, de booster geeft mijn huid net iets te weinig voeding waardoor ik wel een voedende dag en nachtcreme moet gebruiken. Vergeet ik dit, dan is mijn huid trekkerig.
  Channy - Kan niet meer zonder
  Sinds ik deze heb aangekocht om te proberen, kan ik niet meer zonder. Van zodra deze op is koop ik het meteen weer. Het doet mijn huid stralen en het lijkt alsof het gevoed wordt met iets gezond. Ik voel me helemaal top als ik het op mijn gezicht heb en ik vind het zijn geld meer dan waard want het doet wat het beloofd.
  Michelle - Ioving it
  I bought this booster 2 weeks ago ibused it for my am and pm routine . My skin now is calm and i see good result already. I notice also that it helps to keep my skin moist all day long. Definately worth the money.
  Lis - Geïrriteerde huid
  Bij deze booster krijg ik gelijk de volgende dag een rode geïrriteerde huid, voor mij ook geen succes, is te agressief.
  Helaas maar paar keer kunnen gebruiken. Is er geen mildere vorm van vitamine c?

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring. Als de booster puur te krachtig is voor je huid, kun je deze beter mengen met een nachtcrème of serum of kiezen voor een product met een minder hoge concentratie. Neem gerust contact op met de klantenservice voor persoonlijk advies.
  Anky - Niet voor mij
  Niet voor mij, mijn huid raakte er erg geïrriteerd van, het reageerde ook niet lekker na een keer per week gebruik
  RL - Vitamine C pas niet voor mij
  Na meerdere keren gebruik toch voel ik dat vitamine C niet ideaal is voor mijn zeer droge huid. Het wordt gevoelig en tintelend. Maar mijn zus vindt het ideaal in het vervagen van haar vlekken.
  Willemijn - Topproduct, wel ietwat lastig in gebruik
  Een van mijn favoriete Paula's Choice producten, wel wat lastig in gebruik, omdat het waterig is. Ik gebruik hem direct na het reinigen op een droge huid, 's ochtends, zonder te mengen. Zo heb je het meeste profijt van de potentie van vitamine C. Ik gebruikte hem eerst gemengd met serum, maar ik merkte meer verschil toen ik het direct na het reinigen gebruikte. Je krijgt echt een glow ervan en mijn huid is rustiger en egaler geworden. Ik wissel hem af met de Azelaic Acid booster.
  Luu - Geweldig, ik kan niet meer zonder!
  De C15 booster is een onderdeel van mijn dagelijkse skincare routine. Ik ben er heel tevreden mee. Dit is alweer mijn 3e potje. De vitamine c15 booster geeft je doffe huis een gezonde glans en vervaagd littekens en rode plekjes. Ik kan niet meer zonder!!!
  Joyce - Fijn product
  Prettige vitamine C formule, mooi dat hier ook ferulic acid en vitamine E in zitten, bewezen effectieve combinatie. Ik gebruik deze al een aantal flesjes, de geur lijkt minder hotdog-achtig, of misschien ben ik er aan gewend geraakt. Geen irritatie, maar ik ben begonnen met het product om de dag gebruiken. Laat de kleine verpakking je niet afschrikken, ik moet het nog voor elkaar krijgen om een flesje leeg te krijgen voor de houdbaarheidsdatum. Ik gebruik een aantal druppels over mijn volledige gezicht, dus niet verdund. Ik vind het fijn dat de formule zo dun is, daardoor kan ik er nog producten over aan brengen zonder dat het te zwaar wordt voor mijn huid.
  Jasmine - Niet mijn product
  Ik heb het al een tijdje staan en merk dat ik het eigenlijk nooit op doe. Hoewel ik alle andere producten van PC tot nu toe geweldig vind, is dit toch wel mijn minst prettige ervaring. Het laat gewoon een vette laag op mijn gezicht de hele dag en daarom gebruik ik het liever niet. Misschien ligt het aan mijn huidtype (gecombineerd)... maar ik koop 'm niet nog een keer.

  Customer Care: Hi Jasmine, hartelijk dank dat je jouw ervaringen met ons hebt gedeeld. Wat jammer dat het product niet bevallen is, we raden je aan contact op te nemen met onze klantenservice voor advies voor een alternatief product.
  Anne - Gemengde gevoelens over dit product
  Ik heb deze booster al vaak opnieuw gekocht, omdat het in het begin zo goed werkt. Ik voel het dan een beetje prikken op de huid en zie duidelijk effect (gladdere, egalere huid). Alleen na een tijdje lijkt de werking echt af te nemen, en daarvoor vind ik het te duur. Nu test ik een vitamine C met siliconen-achtig gevoel. Best fijn maar lastiger te mengen met crèmes, een kleine verpakking (is snel op) en nog een stuk duurder. Dus nog steeds op zoek naar het ideale vitamine C product!
  Abby - Super product
  Heb een donkere huid. Huid krijgt een gezonde glans. Na verloop van tijd merk ik dat mijn huid egaler is. Zelfs de kringen onder mijn ogen zijn lichter.
  Suzan - Goed
  Ik krijg een mooie gladde huid van dit product, maar enige minpuntje wat mij weerhoudt van 5 sterren is de geur. Die vind ik echt niet prettig. Ik vind de andere boosters lekkerder in gebruik.
  Manon - Daar knap je zichtbaar van op!
  één van mijn favoriete PC producten. Ik heb een nogal vlekkerige en sproeterige huid en merk dat die bij gebruik van dit product egaler wordt en meer gaat stralen.
  Vanessa - Topproduct!
  Ik kan niet meer zonder. Ik merk dat mijn huid hier beter van wordt.
  Nina - Vitamine C is niet voor mij
  Na een aantal Vitamine C producten te hebben gebruikt, ben ik er uit: Vitamine C is niet voor mijn huid. Het werkt voor mij niet lekker, ik krijg er puistjes van en mijn huid word onrustig. Persoonlijk heb ik geen goed woord te zeggen over Vitamine C, het ruikt naar hotdogwater, de meeste formules plakken en het ingrediënt is erg instabiel in deze waterformule. Een beetje flauw om dan toch een review achter te laten, maar goed.
  Maar ik vraag me toch af: Ascorbic acid is erg onstabiel, zeker in een verpakking die niet lucht- en lichtdicht is. Ik vraag me af waarom Paula dan toch voor deze methode heeft gekozen, aangezien als ascorbic acid word blootgesteld aan licht en lucht dit de werking verminderd. Ik ben echt geen skincare expert, maar ik begrijp deze keuze niet.
  Ik zou deze echt overslaan, of je nou wel of niet van vitamine C houdt.

  Customer Care: Bedankt voor je feedback. Jammer dat dit product niet aan je verwachting voldoet. Iedere huid is anders en kan verschillend reageren op een ingrediënt/product. Vitamine C is een kwetsbaar ingrediënt wat betreft stabiliteit, maar de verpakking is met zorg gekozen om de effectiviteit tot 3 maanden na opening te kunnen garanderen.
  Cecile - Gebruikt al 10 jaar Paula’s choice
  Veel te waterig om aan te brengen, vind de rode versie veel prettiger qua structuur. Jammer want het potje vliegt erdoor qua gebruik. Zie weinig effect.
  Michelle - Let op, voorzichtig! Test op allergie en vermijdt de huid rondom ogen!
  Dunne textuur, door het pipetje makkelijk toe te voegen aan een andere crème! Voelt fijn en een klein beetje plakkerig, misschien het beste te gebruiken voor het slapen gaan, ook i.v.m. daglicht! Vitamine C oxideert namelijk bij licht en zuurstof en kan de tegengestelde werking hebben (toxisch) als het in contact komt met vrij radicalen die bijv. aanwezig zijn in de buitenlucht. Ik zou ook opletten met het combineren van dit product en misschien je exfoliant even overslaan 12 uur-24 uur later.

  Let extra goed op als je een gevoelige huid hebt! Het product is dan misschien niet geschikt voor je.
  Ik heb hier netelroos van gekregen (heftige allergische huidreactie). Het jeukt en voelt branderig en zelfs pijnlijk aan.
  Ik heb hier na 6 dagen nog steeds last van en dat gun ik niemand.
  Natuurlijk is iedere huid anders en daarom kan ik iedereen adviseren dit product eerst voorzichtig te proberen (huisarts adviseerde bovenbeen; vaker dan 1x) en zeker niet meteen in het gezicht!

  Wees ook extra voorzichtig bij de huid rondom de ogen! Gebruik het product absoluut niet onder de wenkbrauwen en gebruik alleen een heel klein beetje onder de ogen als je na meerdere malen gebruiken zeker weet dat je niet allergisch bent.

  Ook kan het een goed idee zijn om het product nooit puur te gebruiken en slechts een paar druppels toe te voegen aan je nacht- of dagcrème! Je huid kan ook heftiger reageren als je te veel gebruikt.

  BELANGRIJK: Bij ook maar de lichtste verschijnselen van geïrriteerdheid of branderigheid na het product (bij mij het meest merkbaar 2 dagen na gebruik) kan ik je aanraden meteen te stoppen en ook niet een paar weken later opnieuw het product te gebruiken. Als je allergisch bent, kun je niet aan het stofje wennen. Je lichaam kan juist de volgende keer heftiger reageren, omdat het al met de allergene stof bekend is.
  Was ook goed je handen na gebruik!
  Als alles goed gaat kan ik me voorstellen dat het een prettig product is.

  Customer Care: Het spijt ons te horen dat je een allergische reactie hebt gehad op dit product. Dit is een zeer uitzonderlijke reactie, maar dit maakt het niet minder vervelend voor je. Hopelijk herstelt je huid zich snel! Bij actieve ingrediënten en een gevoelige huid kan het raadzaam zijn altijd eerst te testen hoe de huid reageert op een dergelijk product.
  Laura - Helaas geen effect
  Voelt fijn en smeert lekker op de huid, maar niet het idee dat het iets doet voor mijn huid helaas .... Pigmentvlekken worden niet minder..
  Iris - Allergische reactie van gekregen
  Gisteravond op mijn gezicht gedaan en vandaag wakker geworden met een branderig gevoel in mijn gezicht. In de spiegel zag ik dan dat mijn gezicht onder de rode uitslag en zwellingen zat. Niet fijn! Hoop dat het snel wegtrekt. Durf dit product niet meer te gebruiken. Erg jammer omdat ik het flesje pas gisteravond geopend heb.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van deze reactie. Ieder huid is weer anders en kan gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten in een product. Niettemin heel vervelend voor je! We zullen contact met je opnemen voor advies.
  Marielle - Ik durf niet meer. ..
  Ik heb deze booster een tijd geleden gekocht. Direct mee begonnen, want high hopes. En inderdaad, een heel fijn product. Trekt goed in, geeft een glow en maakt zacht en stralend. Erg waterig, dus oppassen met aanbrengen. Zonde van dat dure product als je knoeit. Ik wist dat dit product kan oxideren, dus ik ben heel voorzichtig geweest en heb het koel en donker weggezet. In het doosje gehouden ook. En voorzichtig geweest met goed en snel weer sluiten. Toch is het product geoxideerd. En dat terwijl er nog minstens de helft in zat. Ik heb het dagelijks gebruikt, dus zo lang was het nog niet aangebroken. Ik weet dat eenmaal geoxideerde producten meer kwaad dan goed doen, dus toen durfde ik het niet meer te gebruiken. Ik heb het weggegooid. Zonde, het was een duur product. Ik durf het dus niet meer aan om het opnieuw te kopen, hoewel ik er dus wel van overtuigd ben dat het een goed product is.

  Customer Care: Het spijt ons te horen dat je je zorgen maakte n.a.v. de verkleuring van de C15 Booster. Vitamine C is een kwetsbaar ingrediënt wat betreft stabiliteit, daarom is de houdbaarheid van een geopende C15 Booster vastgesteld op 3 maanden. Gedurende die 3 maanden verandert de kleur van je C15 Booster mogelijk naar een beetje geel of licht oranje. Dit is een natuurlijk proces, en het is niet van invloed op de effectiviteit van het product. Als de booster donkeroranje of bruin is en niet meer vloeibaar, kun je het beter niet meer gebruiken.
  Mar - C booster
  Helaas amper kunnen gebruiken toen het flesje door mijn zoon zijn vingers op de vloer kapot viel. Het leek namelijk wel wat te doen tegen de pigmentvlekjes.

  Het flesje was alleen iets te mooi waardoor hij er niet vanaf kon blijven. Voor mij te duur om het opnieuw aan te schaffen. Misschien als het ooit in een plastic flesje komt dat ik het nog eens koop.
  Nicole - Allergische reactie
  Ik heb een vreselijke reactie gekregen van dit product, rode gezwollen jeuk vlekken in mijn gezicht en hals.

  Customer Care: Het spijt ons te horen over je ervaring, het is mogelijk dat je een allergische reactie hebt ervaren. Neem bij dit soort klachten gerust contact op met onze klantenservice, we geven je graag advies.
  Mina - Doet niks
  Ik heb het hele flesje opgemaakt. Ik gebruikte de booster 1 à 2 keer per dag maar ik zag/merkte geen verschil. Dit product zal ik dus niet meer kopen helaas.

  Customer Care: Wat jammer dat je niet het gewenste resultaat ziet. De tijd die het duurt voordat je verbetering ziet kan per persoon verschillen en is o.a. afhankelijk van de conditie van de huid of (de mate van) het huidprobleem dat je wilt verbeteren. Sommigen zien direct resultaat zien, terwijl anderen pas verbetering zien na een paar weken of zelfs maanden. Wellicht werkt een ander product beter voor jou. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies.
  Madeleine - Vitamine C Booster een zelfbruiner??
  Dit is het eerste product van PC waar ik matig enthousiast over ben. Overige producten zijn top! Het doet nog niet veel voor mijn huid, maar vooral, het ruikt en voelt alsof je zelfbruiner op hebt, en mijn gezicht lijkt ook gekleurder ineens. Zit hier een zelfbruiner in? Want dan stop ik meteen met gebruik ervan.

  Customer Care: Hi Madeleine, wat jammer dat je niet zo enthousiast bent over de C15 Super Booster. De booster bevat zeker geen zelfbruiner! Al onze producten zijn 100% geur- en kleurstofvrij. Wat je dus ruikt, is de geur van een of meer van de ingrediënten die zijn gebruikt bij de productie. Die geur wordt overigens door elk individu anders ervaren en kan ook nog eens per batch licht verschillen vanwege de gebruikte ingrediënten.
  Ilse - Vitamine C consistentie vloeistof
  Of het goed is, kan ik nog niet beoordelen want pas net begonnen met gebruik, maar de verpakking is echt waardeloos. Het is net water, en het loopt dus ook weg tussen je vingers als water. Het laat zich niet hanteren, je verspilt het. Valt me erg tegen van dit merk. Van mevrouw Begoun verwacht ik echt beter.

  Customer Care: Hi Ilse, wat jammer dat je dit zo ervaart. De textuur van de C15 Super Booster is inderdaad erg dun. Je kunt proberen het product direct op je gezicht aan te brengen met de pipet, om het vervolgens uit te smeren met je handen. Mocht je nog advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!
  N de B - Beste product tot nu toe!
  Ik gebruik Paula's Choice voor de basis van mijn routine (face wash, exfoliant [AHA en BHA] en de toner) en vul deze sinds een aantal maanden aan met de Vitamine C booster. Ik vind de resultaten echt top! Ik heb een redelijk onrustige huid. Ik ben 37, heb last van plekjes en pigmentvlekken op kin en wang, en de rest van mijn huid is egaal. Hoewel, ik heb wel écht voorhoofdrimpels maar daar doet niemand meer iets aan. Supervervelend, want eigenlijk moet ik op ieder deel van mijn huid iets anders smeren. Ik gebruik de booster 's avonds na de reinigingsriedel en vóór mijn nachtcreme. En als ik het verdiend heb gebruik ik het zelfs twee keer per dag, ook 's ochtends. Ik meng het niet, ik verdeel een paar druppels over mijn handen en duw het dan zachtjes in de huid. Het is niet echt een lotion, niet een creme, het is een 'spulletje' waar je even mee om moet leren gaan. Het voelt zelfs wat trekkerig, dus bij mij moet er echt nog wel iets na komen om dat gevoel weg te halen. Het ruikt ook niet helemaal je-van-het, dus je moet gewoon je ogen dichtdoen en doen alsof je sinaasappels en citroenen ruikt, en dan komt het helemaal goed. Maar echt, de volgende dag; een rustiger huid! Het lijkt wat steviger, meer glowy, meer rust. Make-up hecht beter, in combi met een zomerse primer met glans ben ik echt helemaal glamourous. Mijn foundation verdeelt beter, ik ben echt verkocht!
  Myrjam - Allergische reactie op Vitamine C Booster
  Het is jammer genoeg geen geschikt product voor mij: ik heb het nu meerdere keren geprobeerd (duurde ook even voordat ik door had dat het hieraan lag), maar als ik het 's avonds gebruik, krijg ik de volgende dag jeukende plekjes en bultjes en binnen een paar uur zit bijna mijn hele gezicht vol. Vrij heftige allergische reactie op dit product.
  Over alle andere producten van PC ben ik wel enthousiast!

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring met dit product. Iedere huid is weer anders, helaas is een reactie nooit uit te sluiten. Mocht je verder advies wensen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
  Gijsje - Glow, maar niet bijzonder
  Sinds een aantal maanden gebruik ik verschillende producten van Paula's Choice. Met een leuke actie heb ik gekozen voor deze booster als aanvulling op de producten die ik heb. Het gebruik van de booster is even wennen. Hij mag niet in de zon staan, dus ik bewaar hem in het doosje. Met het pipetje meet ik dan een x aantal druppels af en smeer hier mijn gezicht mee in. Het is niet echt smeren, het product is dun als water. Er zit een geurtje aan, niet zo erg lekker, maar dit vervliegt wel snel weer. Ik zie wel de glow die anderen ook omschrijven, zeker wanneer ik het consequent gebruik, maar helaas zie ik verder niet zo veel verschil met eerder. Hoewel ik dus niet ontevreden ben met de booster zal ik waarschijnlijk als hij op is kijken of ik een andere ga uitproberen.
  NY - Helaas
  Ik gebruik veel producten van PC, helaas is dit product een grote teleurstelling voor mij. Ik gebruik het nu enkele maanden, ik merk amper verbetering in mijn huid. Ik heb een onrustige huid, in tegenstelling tot het retinol serum (wat een fantastisch product), heeft het vitamine C serum daar weinig verbetering in gebracht. Mijn rode vlekjes en kleine littekentjes zijn amper vervaagd en ik mis het stralende effect van vitamine C.

  De pluspunten van het product zijn; Het smeert goed uit en trekt snel in. Doseren is zeer gemakkelijk door het pipet. Ook is het vitamine C serum fijn om te mengen met je creme.

  Helaas heeft het vitamine C serum voor mij te weinig zichtbaar resultaat getoond. Prima product, geen wondermiddel.
  Mouna - Paula's Choice producten
  Ik schrijf een review over dit product... maar eigenlijk schrijf ik een review over alle producten! Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met de producten van PC omdat ik last had van een vale, ouder wordende huid met uitgesproken Melasma. Ik had er niet veel vertrouwen in want mij was verteld dat Melasma niet weg te krijgen.
  Na goed advies van de altijd kundige en vriendelijke klantenservice ben ik een vast regime gaan aanhouden. En nu op mijn 46e heb ik een betere huid dan op mijn 36e!
  Ik wil en gebruik niet anders meer en raad het merk aan iedereen in mijn omgeving aan. Het werkt en is betaalbaar... wat wil je nog meer?!
  Voor wat betreft de vitamine C booster. Ik merkte direct al verschil. Mijn huid is minder dof, ik heb minder last van mijn hormonale puistjes en de kleine rimpeltjes in de huid trekken weg... aanrader!!
  Anne - Fijn
  Ik voeg 2x per dag een paar druppels toe aan andere serums. Mijn huid is mooi glad en lijkt ook iets egaler te worden. Maar ik heb melasma, duurt dat is niet zomaar weg. In het begin beetje irritatie onder mijn ogen, maar inmiddels nergens meer last van.
  Naomi - Fijn product, maar slechte verpakking
  Het product zelf doet wat het moet doen. Het kalmeert mijn huid en heeft roodheid en vlekjes zeker doen verminderen. Echter ben ik geen fan van de verpakking, toen er nog ongeveer een centimeter aan vloeistof in het flesje zat, kon de pipet er al niet meer bij. Dat vind ik wel echt nalatig voor een product van deze prijs. Verder is het verstandig om je handen goed te wassen na gebruik, anders kan er een oranje gloed ontstaan.
  Mariella - Mrs
  Fijn product waar je huid echt van op knapt. Je krijgt een gezonde glow op je gezicht!
  Malou - Echt een fijn product
  Ik ben al jaren fan van de producten van Paula's choice. Na een eindeloze zoektocht waarbij ik in mijn beleving alle vooraanstaande merken wel zo ongeveer gebruikt heb, kwam ik bij Paula terecht. Ik heb een lastige huid. Ik zit in de overgang, huid is gemengd, vettere t zone en drogere wangen. Rosacea gevoelig, grove poriën voorhoofd en neus. Maar sinds ik de Resist serie van Paula gebruik gaat het gewoon zoveel beter. En vind ik het gewoon erg leuk wanneer er een nieuw product in de Resist lijn is om deze uit te proberen. Zo ook deze vitamine C15 booster. Vanaf dag 1 reageerde mijn huid er goed op. Het geeft een gezonde glans, het maakt je huid niet vetter, voelt heel zacht aan en matteert wat. Ik gebruik het nu een maand of twee en vlekjes worden daadwerkelijk minder. Ik gebruik het een x per dag en meng het met een serum. Dan heeft het voor mij het beste resultaat. Gewoon puur gebruiken heb je meer nodig en maakt wat droog. Ik ben er blij mee!
  Mireille - Geeft huidirritatie
  Ik was erg benieuwd naar dit product. Helaas reageert mijn huid er niet goed op; Ik kreeg er droge en geirriteerde plekken van, terwijl ik geen gevoelige huid heb. Gelukkig zijn de geirriteerde plekken door het Omega-serum weer goed opgeknapt.
  - - Top!
  Fijn product. Merk goed verschil bij vlekjes tgv puistjes. Algehele huidconditie leek ook frisser, meer een glow. Nu is mijn huid ook wel wat gewend met peelings en gebruik van exfoliant. Ik gebruikte het 1x per dag puur op mijn huid, enkele minuten later een moisturizer gevolgd door een zonnebrandcreme. Een nadeel is wel dat het na 1.5 maand al begon met oxideren (geel kleuren). Terwijl ik het product koel en donker heb bewaard. Er staat niet op de verpakking dat het in de koelkast bewaard moet worden. Dit ga ik in het vervolg wel doen. Inmiddels wacht ik al een maand op de volgende levering (uitverkocht). Hoop dat dit voortaan sneller kan, dit product ga ik toevoegen aan mijn vaste dagelijkse routine! :)
  Anne - Mevrouw
  Ik gebruik het serum 2x per dag op een schone huid. Na een half flesje was mijn huid egaler en veel rustiger. Ik ben ongelofelijk tevreden en blijf het gebruiken (mijn man nu ook!).
  Angelique - Must have voor een jonge als ook een rijpere huid!
  Ik had het voorrecht om dit produkt te mogen testen net voordat het uitkwam hier in Nederland, yes! Ik wilde het graag een poosje gebruiken om een goede review te kunnen geven.. Ik ben 44 jaar, ik heb een hele gevoelige huid: rosacea (diffuse roodheid), melasma en af en toe een plekje actinische keratose (=zonbeschadiging en kan huidkanker worden, lange leve de zonnebank cult in de jaren 80 en 90..) Ik gebruik al zeker 10 jaar Paula's Choice en mijn huid is geweldig! Ik kan me voorstellen als je PC net leert kennen of als je je misschien al wat meer verdiept hebt in huidverzorging, je overweldigd kunt raken door het aanbod. Ik zou je als advies geven: twijfel je over welke booster je moet nemen?: neem dan deze! Je zult heel snel het verschil gaan zien. Al vanaf dat je het opbrengt krijg je een zachtere huid, met natuurlijk op de langere termijn de vele voordelen (wetenschappelijk aangetoond) van vitamine C op de huid. Als je jonger bent is dit een goed regime om alvast in te bouwen in je huidverzorging en daarbij ook zeer werkzaam voor de rijpere huid.
  Begin voorzichtig als je een gevoelige huid hebt, want de vitamine C kan wat prikken en een geïrriteerde huid is het laatste wat je wilt. Ik druppel wat in mijn handpalmen en breng het aan/dep het op mijn gezicht, ik laat het een paar minuutjes intrekken en breng vervolgens mijn moisturizer aan. Je huid glowt! Waarom dan maar 4*? Omdat ik de verpakking niet zo goed vind. Als het bijna op is kun je het niet meer oppakken met het pipetje en dan moet je gaan schudden, wat een beetje knoeierig kan zijn en jammer. En het belangrijkste: Vitamine C reageert op zuurstof: dus iedere keer als je het serum blootstelt aan de lucht, verliest het wat van zijn kracht. Het beste is ook om het in de ijskast te bewaren en nu ik een leeg potje heb, ga ik bij de volgende aankoop een beetje overgieten om zo weinig mogelijk werking verloren te laten gaan. Ook sluit ik steeds zo snel mogelijk het dopje. Maar PC dit kunnen jullie toch echt veel beter verpakken, zoals een luchtdichte druppelaar (Resist skin firming line minimizer bijv)? Ik hoop het! En ik hoop ook dat het heeeeel snel weer voorradig zal zijn. Powerhouse!

  Customer Care: Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat de C15 Booster ook voor jou een schot in de roos is! Dank ook voor je feedback over de verpakking, je gebruikerservaring is van groot belang bij de ontwikkeling en continue verbetering van onze verpakkingen. Vitamine C is inderdaad gevoelig voor licht en lucht, vandaar dat de houdbaarheid van de C15 Booster gegarandeerd is voor 3 maanden. Bewaren in de koelkast is niet nodig, maar zo snel mogelijk sluiten is wel aan te raden!
  Helma - top product
  gebruik het nu 1 maand en moet zeggen dat het een jeugdigere uitstraling geeft (een soort gezonde gloed/ vergelijk het met de huid van een baby, glad en stralend) de huid voelt ook glad aan (wel na een half uurtje/ eerder plakt het nog even). Om het puur op het gezicht te doen vind ik niet fijn / moeilijk op te brengen / te waterachtig. Ik neem 2 pompjes van Resist Anti-Aging Omega Serum in mijn handpalm en daar doe ik 7 druppeltjes C15 bij en meng dat voorzichtig in mijn handpalm en verdeel het dan op mijn gezicht/ hals en decolleté, het stinkt niet omdat de kokosgeur iets sterker ruikt dan de C15, en na een paar minuten ruik je niets meer.
  Het flesje is nu na 1 maand voor 1/3 op (soms sla ik het over in de ochtend als ik weinig tijd heb). Strakker word je huid niet, maar het oogt wel veel beter..... en het oog wil ook wat ;-) ik smeer het ook rond mijn ogen .....Een ideaal product .
  Fam - Regelmatig complimentjes
  Op aanbeveling van een vriendin begonnen met deze booster en wat een fijn spul. De eerste paar dagen heb ik de booster 's morgens en 's avonds gebruikt, apart van mijn crème. Later ben ik het tegelijk met mijn crème gaan gebruiken. De booster verdeelt makkelijk over het gezicht en is makkelijk te vermengen met een crème. De booster trekt snel in en laat geen vet laagje achter.
  De geur vind ik neutraal en niet storend.
  Na het eerste gebruik, merkte ik al dat mijn huid een soort van natural glow kreeg. Na een aantal dagen merkte ik dat bepaalde pigmentvlekjes minder opvielen en dat mijn huid wat egaler eruit zag. Dit werd ook bevestigt door de diverse complimentjes die ik ontving na het gebruik ervan. Ik zal de booster ook zeker blijven gebruiken!
  Ginger - goed spul
  Werkt goed, mijn gevoelige huid verdraagt het goed. Ik had niet meteen door dat je het product moet toevoegen aan dagcreme of serum dus ik vond het wel erg dun spul. Ik voeg nu 2 druppels 's avonds toe aan mijn serum en dat werkt zeer prettig.
  Sanne - Mooie glow, fijne booster
  Ik gebruik de booster nu een kleine week. Tot dus ver merk ik dat mijn huid meer straalt en een mooie glow heeft. Ik meng 3 druppels door mijn nachtcrème en breng daarna eventueel nog 1 a 2 druppels op mijn wangen aan. Vooral 's ochtends merk ik dat mijn huid 'rustiger' de nacht uitkomt. Ik ben erg benieuwd hoe mijn huid eruit ziet na een aantal weken!
  Veerle - Fantastisch!!!
  Sinds 8 jaar heb ik te kampen met melasma. Veelbelovende producten en chemische peelings hadden ervoor gezorgd dat mijn huid rood werd, prikte, er vermoeid uitzag,... sinds de producten van PC zijn 90% van mijn huidproblemen en heeft mijn huid zich hersteld. Dit toppertje heeft ervoor gezorgd dat mijn huid er stralender uitziet dan ooit tevoren!
  Imke - Erg fijne booster
  Erg fijne booster! Na een 10 dagen smeren oogt mijn huid frisser en krijgt een lichte glow. Let wel: het is natuurlijk geen wondermiddel. Als ik een nacht slecht geslapen heb, dan ziet mijn huid er gewoon moe en vaal uit, booster of geen booster. Maar al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat, aangezien ik altijd al last had van een vale teint.

  Ik heb een vette huid en meeste boosters of producten waar hyaluronzuur in zit, laten een plakkerig laagje achter op mijn huid. Daar heb ik totaal geen last van bij deze C15 booster; hij trekt heerlijk in en laat geen plakkerig laagje achter.

  Wat betreft de geur, ik vind dat allemaal reuze meevallen. De geur die deze booster heeft is zeer licht en niet echt goed waarneembaar. Misschien dat hij niet naar viooltjes ruikt, maar stinken doet hij niet. Het beetje geur dat hij afgeeft trekt overigens zeer snel weg.

  In het begin voelde deze booster branderig op de huid om mijn ogen. Op aanraden van PC klantenservice smeerde ik het om mijn ogen vermengd met een dagcrème. Dat hielp. Na een paar dagen was dat echter niet meer nodig. Ik kan de booster nu overal smeren zonder dat mijn huid branderig aanvoelt.

  Conclusie: heerlijke booster die ik iedereen aanraadt!
  Zarina - Een mooie glow
  Als je een rustige, niet-gevoelige huid hebt, is dit product zeker weten een aanrader! Voor mij werkte dit product helaas maar tijdelijk: ik kreeg er een mooie 'glow' van en oude littekentjes werden wat lichter van kleur maar helaas is mijn huid ook heel erg gevoelig en kreeg ik er een paar onzuiverheden en verstopte talgbultjes van. Na het stoppen van dit product, werden de onzuiverheden ook minder. Desalniettemin zeker weten een goed product voor een rustige en normale huid!
  Naomi - Zelfbruiner?
  Ik gebruik deze booster nu een paar dagen i.c.m. een BHA exfoliant en een retinol serum. Heb niet echt last van hyperpygmentatie maar heb wel sproetjes overgehouden aan de zomer op plaatsen waar ik ze niet wil. Ik heb een huid die onzuiver kan zijn en las dat serums als deze ook kunnen bijdragen aan huidverbetering op dat vlak. Tot nu toe ben ik tevreden, rode vlekjes verdwijnen sneller en mijn teint is inderdaad egaler. De geur van de vloeistof deed mij meteen denken aan een zelfbruiner (vooral mijn handen ruiken er heel sterk naar) en tot mijn verbazing kleurt de binnenkant van mijn handen ook bruin/oranje na een aantal dagen gebruik. Nu lees ik dat dit komt door oxidatie, maar dat zou toch gewoon weg moeten gaan als je je handen wast? En dat is niet het geval. Ik heb nu het idee dat deze booster een subtiele teint geeft aan de huid waardoor pigmentvlekken minder opvallen en de teint egaler is. En dat lijkt me niet de bedoeling?

  Customer Care: Hi Naomi, wat jammer om te horen dat de C15 Super Booster niet bevallen is! Als je contact opneemt met onze klantenservice, kunnen we je verder adviseren.
  Ilke - Fijn in gebruik, nog niet zeker over resulaten
  Door anticonceptie wisseling wordt ik de laatste maanden overvallen door een zeer vette huid, acne en mee-eters. Omdat ik gewend ben aan een droge huid weet ik nog niet zo goed hoe ik mijn huid nu moet verzorgen.

  ik heb erg veel vertrouwen in deze vitamine C booster. het zou precies moeten doen wat ik nodig heb. Ik gebruik het nu twee weken en zie nog niet echt verbetering op mijn acne of rode vlekken, maar dat is ook wel logisch.

  Ik vind het product wel erg fijn in gebruik. Het voedt mijn huid, maar maakt het niet vet (vetter dan het al is). Het smeert goed uit, trekt snel in. De geur is niet heel aangenaam, maar dat vind ik niet erg. Verder is het flesje mooi en prettig dat er een pipet aan zit.

  Ik ben enthousiast en hoop dat het na een tijdje ook wat voor mijn rode vlekjes gaat doen.
  M.O - Mooie glans,maar die geur.....
  Ik combineer het met het Resist antioxidanten serum.
  Het is fijn,maar die geur....
  Nu heb ik een vrij sterke neus,maar dit doet me een beetje aan rookworst denken.
  Ik blijf het wel gebruiken,maar dan met wat parfum onder mijn neus.

  Klantenservice: Hartelijk dank voor je feedback. Onze producten zijn 100% geur- en kleurstofvrij. Wat je dus ruikt, is de geur van een of meer van de (natuurlijke) ingrediënten die zijn gebruikt bij de productie. Dit kan per persoon natuurlijk anders worden ervaren!
  Caroline - Werkzaam en trekt goed in
  Vitamine C heeft goede dingen gedaan voor mijn gezicht. Mijn voorhoofd zat vol met pigmentvlekken. Mensen vroegen waarom ik dat zo erg had, maar door goede crèmes met o.a. Vitamine C is het minder geworden. Dit serum is erg fijn in gebruik. Ik denk dat dit tot één van mijn favoriete producten gaat behoren.
  Leonie - Glowy skin
  Ik ben zo blij dat dit product eindelijk ook in Nederland te koop is! Ik heb het wel eens besteld via Ebay vanuit Amerika, maar dat was helaas geen succes. Het product was al geoxideerd nog voordat ik het kon gebruiken. Ik heb het product gelijk besteld toen deze beschikbaar kwam in Nederland en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel blij mee ben. Het geeft je huid zo'n mooi glow en een gezonde... uhm.. kleur? Als je (snel) last hebt van een grauwe huid, dan is dit echt een aanrader! Het product is makkelijk te mengen met andere producten en persoonlijk heb ik geen last gehad van een prikkerig of droog gevoel.

  Al lange tijd heb ik last van een pigmentvlek bij mijn mondhoek. Een lastige plek, want de huid is daar snel geïrriteerd en ik moet heel erg oppassen wat ik daar opsmeer. Ik heb een tijdje de Resist Vitamin C Spot Treatment met 25% vitamine c geprobeerd, maar dat was echt veel te sterk. Ook dat is een fijn product hoor, maar ik kan het niet overal zomaar gebruiken. Het grote voordeel ook van de c15 booster ten opzichte van de vitamin c spot treatment is dat dit niet prikt in kleine wondjes (zoals bij puistjes). En ik moet zeggen, ik gebruik de c15 booster nog maar een korte tijd, maar ik kan nu al zien dat de pigmentvlek lichter is geworden. Jeej:D. Kortom, een fijn product! Mild (geen irritatie) maar effectief.
  Sam - Geweldig
  Aanrader! Trekt erg goed in. Voelt heerlijk aan en je voelt en ziet ook dat het echt wat doet. Love it! Even goed als die van skin ceuticals van €110 ofzo. Belachelijk aan de prijs. Het zelfde effect voor de helft van de prijs, yess!! Ik ben fan😍
  Mar - Topproduct voor huid met rosacea
  Tweemaal per dag aanbrengen. Overdag gebruik ik dit product in combinatie met een SPF. Geen irritaties. Krijg er een mooie glow van! Ik bewaar dit product in de koelkast. Heb al 2 flesjes extra besteld!
  Remke - Erg fijn product
  Heb deze booster meteen besteld nadat hij beschikbaar kwam. Ik had al de vitamine-C spot treatment maar vond deze minder geschikt voor het hele gezicht. Ben er erg tevreden mee. De textuur is wel dun, maar als je mengt met andere boosters of treatments werkt het perfect, het verschil is na een week al goed te merken. Een frissere huid met een mooie glans.
  ingeborg - mooi product weer
  Ik heb dit product gelijk besteld en gebruik het nu een week, het werkt super mijn huid reageert er goed op, super glad zie ook zichtbaar mijn huis gladder worden, het werkt ook je voelt het.......weer een goed en werkzaam product
  F - Fijn product
  Meteen besteld toen het in Nederland beschikbaar was! Nu 1 week tot volle tevredenheid in gebruik. Je merkt dat het echt het toevoegt aan je bestaande routine. Je huid kan na de zomer wel wat vitamine c gebruiken. Je huid krijgt een mooie glow. Ik wil dit zeker cadeau doen aan mijn moeder die last heeft van pigmentvlekjes.
  Niek - Een mooie gloed
  Ik werd gebeld door de klantenservice, of ik deze wilden testen voordat die in de winkel kwam te liggen. Uiteraard wou ik dat doen.
  Mijn huid heeft al een tijdje last gehad van acne, oneven huid en rode vlekjes. Ik bleef zoals vele hier trouw smeren met de 2% bha lotion en natuurlijk een zonnebrandcreme overdag. Het hielp wel, maar het was toch niet dat je denkt wow wat een effect.
  Helaas was deze booster nog niet in de EU verkrijgbaar (EU wetten), maar nu dan toch eindelijk. Het komt in een klein glazen flesje wat super handig is, want dan gaat die langer mee, inclusief pipet.
  De eerste paar dagen voelde ik hem wat prikken en inwerken op mijn huid, die daarna ook wat droger werd. Kwestie van wennen gelukkig, want na een paar dagen was het al weer weg.
  De weken erna bleef ik trouw smeren tot ik laatst een foto van een paar weken terug en van nu zag. Daar zag je duidelijk verschil. De huid heeft een mooie gloed en is egaal van kleur. De rode vlekjes zijn nog niet weg, maar dat had ik ook niet verwacht op zo'n korte termijn. Ze zijn wel aan het wegtrekken gelukkig.
  Van een nare geur waar andere reviewers over schrijven heb ik niks gemerkt. Het ruikt wel een beetje, maar niet echt iets om je zorgen over te maken. Wat wel absoluut een aanrader is om de dop goed dicht te draaien. Licht en zuurstof is funest voor deze formule met zoveel vitamine c. Daar oxideert het veel sneller van. Als je hem goed dicht doet gaat die makkelijk een paar maanden mee.

  Kortom, een echte aanrader dus.
  Anna - Mooi product
  Top product. Het resultaat is verbluffend: een gezonde, glanzende huid. Ik raad wel aan om het gebruik langzaam op te bouwen. Enige nadeel is de geur.
  Erik - heerlijk
  Super product. Tot nu toe niet beschikbaar in Nederland. Tijdens vakantie in USA aldaar gekocht en erg tevreden. Je ziet meteen resultaat. Huid krijgt een mooie glans en ziet er inderdaad jonger uit. Erg blij dat dit nu ook in Nederland gemakkelijk verkrijgbaar is.
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Vitamin C
  One of the most well-researched vitamins for skin, shown to improve the look of multiple signs of ageing, brighten uneven skin tone, as well as provide skin-restoring and soothing benefits.

  Vitamin E
  One of the most researched antioxidants for the body and for skin. Plays a supporting role in helping defend skin from the stress caused by UV light exposure.

  Ferulic acid
  Powerful antioxidant found in bran. Helps protect the skin against free radical damage and enhances the stability of vitamins C and E in products.

  Ingredients:
  Aqua, Ascorbic Acid (vitamin C/antioxidant), Butylene Glycol (hydration), Ethoxydiglycol (hydration), Glycerin (hydration/skin replenishing), PPG-26-Buteth-26 (texture-enhancing), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (texture-enhancing), Pentylene Glycol (skin replenishing), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), etanorulayH muidoS (hydration/skin replenishing), Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate (skin-restoring), Lecithin (skin replenishing), Ferulic Acid (antioxidant), Panthenol (skin replenishing), Bisabolol (skin-soothing), Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (skin-softening), Hordeum Vulgare Extract (antioxidant), Propyl Gallate (antioxidant), Sodium Gluconate (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative).

 • Faq

  Why do you recommend to use the C15 Super Booster within three months?

  The C15 Super Booster contains a high concentration of vitamin C, which loses its potency when exposed to light and air. Using it within 3 months guarantees its effectiveness, when used after this period the product may not be as potent. Unopened the shelf life of C15 Super Booster is up to one year.

  Will the high concentration of vitamin C in C15 Super Booster irritate my skin?

  Vitamin C is not generally an ingredient that causes skin irritation, but if your skin appears red or inflamed we recommend that you reduce the frequency of use or temporarily stop.

 • Expert Advice

Research

Journal of Cosmetic Dermatology, December 2012, issue 4, pages 310-317 Facial Plastic Surgery Clinics of North America, February 2013, issue 1, pages 55-60 Plastic Surgical Nursing, April-June 2012, issue 2, pages 71-72 Indian Dermatology Online Journal, April-June 2013, issue 2, pages 143-146 Journal of Investigative Dermatology, October 2005, issue 4, pages 826-832 International Journal of Cosmetic Science, February 2000, issue 1, pages 21-52 Dermato-Endocrinology, July 2012, issue 3, pages 253-258 Dermatologic Therapy, September-October 2007, issue 5, pages 314-321