-20%
Clear Extra Strength Set
https://www.paulaschoice.nl/en/clear-extra-strength-set/bundleclearext.html

Clear Extra Strength Set

8 Reviews
 • This set works to unclog pores, prevent breakouts and fight blackheads and redness.

 • Skin Type: Combination skin, Oily skin
 • Concern: Breakouts, Blackheads, Enlarged pores
 • Ingredients: Avobenzone, Salicylic Acid/BHA, Sodium Laureth Sulfate View all
€ 128,00 € 102,40
20% set discount
Remove from wishlist Add to Wishlist

Product out of stock

Clear Extra Strength Set

Clear Extra Strength Set

€ 128,00 € 102,40
20% set discount
This product is sold out at the moment. Fill in your email address below and we'll gladly send you an email as soon as it is back in stock!

Your email address is under protection by our GDPR standards.

Not happy? Get a full refund
within 60 days - even if the product has been used.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • This set includes

 • What does it do?

  Cleanse, exfoliate, protect: the way to deal with stubborn breakouts.

  The Clear Extra Strength Set will help you battle against stubborn pimples, blackheads and redness. Use these products daily and discover the best skin of your life. This set includes a facial cleanser, a BHA exfoliant, a moisturiser with SPF and a night moisturiser .

 • Key Features

  Soft on skin, hard on breakouts

  Fights blackheads

  Unclogs and visibly refines pores

 • How to use

  First use the cleanser. Then you apply the exfoliant (note: do not rinse). As last step apply the day- or nighttime moisturiser.

 • Reviews

  8 Reviews
  Already own it? Write a Product Review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Claudia - Wist ik dit maar eerder
  Wat heb ik vroeger geworsteld met mijn acne toen het nog heel erg was. Ik wou dat ik toen al van Paula's Choice had gehoord. Ik heb alle producten die er bestaan wel geprobeerd, bij de dokter geweest en op advies daarvan naar de schoonheidsspecialiste, het hielp allemaal wel, maar het ging nooit echt weg.

  Nu heb ik dit pakket voor de tweede keer aangeschaft en ik ben zoveel zekerder over mijn huid. Ik heb geen puistjes meer en mijn huid is veel rustiger. Mijn huid is nog wel een beetje rood, maar dat wordt ook steeds minder.

  Je moet het wel een aantal maanden gebruiken voordat je resultaat krijgt (lijkt me logisch). Geef het zeker een kans! Ik ben begonnen met de mini's en die bevielen goed. Ik raad het nu iedereen in mijn omgeving aan.

  Hi Claudia, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring met deze set! Fijn om te horen dat je je met behulp van deze product zekerder over je huid voelt. De tijd die het duurt voor je verbetering ziet, verschilt per persoon en hangt onder andere ook af van de conditie van de huid. Goed dat je de producten een poos de kans hebt gegeven om hun werk te doen. Ik wens je er nog veel plezier van! Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Yolanda Hut - Blij met het product maar niet met de verpakking
  De set werkt voor mij heel goed, en ben erg blij met de producten. Helaas merk ik dat het verpakkingsmateriaal erg slecht is. Meermaals gehad dat de dagcreme open scheurt bij het tuitje en nu dat de cleanserdop kapot scheurt (en jammer genoeg weet ik uit ervaring weet dat dit hele vervelende lekkages oplevert als je op reis bent..) Heb dit bij andere merken nooit zo (vaak) meegemaakt.

  Beste Yolanda, hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat de producten goed voor jouw huid werken. Uiteraard voldoet het niet aan onze kwaliteitseisen dat het tuitje van je dagcrème en het dopje van je reiniger stuk gaan en lekken. Ik neem even persoonlijk contact met je op hierover. Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Esmee - Super set!
  Ik ben zo tevreden over de producten van Paula's Choice!!!
  Ik heb een redelijk vette huid van mezelf maar met deze set heb ik daar geen last meer van. Eind van de dag is hij niet vet en als ik 's ochtends wakker wordt ook niet. Naast dat mijn huid niet meer vet is heb ik ook duidelijk minder zichtbare poriën.
  Je moet met de exfoliant wel rustig opbouwen want je huid moet er nog aan wennen.
  Het lijkt heel erg duur voor een set van 4 producten maar je doet er dan ook wel maanden mee aangezien je kleine hoeveelheden kan gebruiken.
  Ik kan zo nog wel een heel verhaal schrijven waarom ik zo tevreden ben over deze set maar het is echt een aanrader. Eventueel kan je beginnen met de mini-set om te kijken of deze geschikt is voor je huid.
  Eline - Jammer
  Vanaf dag 1 merkte ik al een beetje resultaat maar helaas droogt het mijn huid zo hard uit dat ik het amper kan gebruiken. Ook wordt mijn gezicht knal rood als ik de dagcrème na de exfoliant aanbreng. Ik had gehoopt met de set te kopen dat ik zoiets niet zou tegenkomen.

  Customer Care: Het spijt me te horen van je ervaring met de producten uit deze set. We raden je aan even contact op te nemen met onze klantenservice zodat zij je verder kunnen helpen.
  Zulal - Super goed
  Ik had eerst de mini set aangeschaft, mijn huid zag er stukken beter door uit. Dus nu de grote set aangeschaft, (behalve de SPF.) Ik kocht de mini set met de gedachte dat als hij niet goed is, ik nog mijn geld terug kon krijgen. But it’s just that good. Ik gebruik het in combinatie met de 2% BHA exfoliant.
  anoniem - perfect voor mij
  Ik had zelf deze set niet maar wel per stuk en mijn gezicht is echt veranderd! Ik had eerst bobbels op mijn voorhoofd, die zijn nu weg! Heb sinds kort deze set getest en daarvoor had ik de mini regular strength. Ik heb zelf een gecombineerde huid dus als ik deze één dag niet gebruik, word mijn huid snel vet maar met deze producten niet! Bij het begin prikte de exfoliant (allebei) maar daarna was mijn huid er aan gewend. Eerst moest ik de regular strength 1 x per week uit testen en als dat goed ging gebruikte ik heb steeds meer. Zoals er op de website staat moet je de exfoliant opbouwen omdat je huid moet wennen aan de BHA want je krijgt ineens puistjes in het begin maar daarna gaan ze écht allemaal weg. Qua littekens doet het helaas weinig maar mijn puisten zijn wel weg. Maar heb wel littekens maar dat gaat snel weg. Ik heb ook nog wat mee-eters, hele kleine korrels op mijn voorhoofd maar dat was het. Kan niet meer zonder! Ben blij!
  Michelle - Helpt goed
  Na 2 maand deze set in gebruik te hebben, kan ik een redelijk oordeel geven. Ik was altijd sceptisch dat huidverzorging niks zou doen tegen mijn acne. Na 2 maanden gebruik kan ik wel degelijk zeggen dat deze set mijn huid heeft opgeknapt. De producten irriteren niet, enkel wat uitdroging door de exfoliant. Die overigens wel lekt als ik hem mee op reis neem, helaas. Beginnende puistjes zijn niet meer wat ze voorheen waren; ze vervagen sneller en er komen nauwelijks ontstekingen bij. Jammer genoeg werkt deze set niet voor de 'red spots' na puistjes, het duurt namelijk vrij lang voordat deze plekjes weg zijn. Ook voor oude, diepe onderhuidse acne werkt deze set niet. Voor jeugdpuistjes is deze set ideaal denk ik.

  Customer Care: Fijn om te horen dat je huid is opgeknapt. Neem gerust contact met ons op over aanvullende producten die de vlekjes kunnen helpen vervagen.
  Ella - The clear set
  Deze set heeft mij al heel goed geholpen. Vanaf dag 1 zag ik al verbetering en de producten kunnen lang mee.
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Avobenzone
  Synthetic sunscreen ingredient, provides broad-spectrum sun protection and is one of the most widely used UVA filters in the world.

  Salicylic Acid/BHA
  Primarily an exfoliant, helps to shed dead skin on the surface and inside the pore, therefore effective for reducing breakouts and blackheads. It also has soothing properties.

  Sodium Laureth Sulfate
  Gentle cleansing ingredient for all skin types.

  Please check the individual products for ingredient listings.

Complete your routine

Routinefinder