• Clear Daily Skin Clearing Treatment Full size
 • Clear Daily Skin Clearing Treatment Full size
 • Clear Daily Skin Clearing Treatment Travel size
https://www.paulaschoice.nl/en/clear-daily-skin-clearing-treatment-full-size-6120.html

Clear Skin Clearing Treatment

(31)
 • Targets breakouts, brown spots and wrinkles in one go.

 • Skin Type: All Skin Types
 • Concern: Breakouts , Anti-Aging , Brown spots , Rosacea-prone skin
 • Ingredients: Azelaic Acid , Licorice root extract , Salicylic Acid/BHA View all
 • Routine: Treatment
€ 37,00
Add to Wishlist

Product out of stock

Clear Daily Skin Clearing Treatment Full size

Clear Skin Clearing Treatment

Full size
€ 37,00
This product is sold out at the moment. Fill in your email address below and we'll gladly send you an email as soon as it is back in stock!

Your email address is under protection by our GDPR standards.

Not happy? Get a full refund
within 60 days - even if the product has been used.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • What does it do?

  Target breakouts, brown spots and wrinkles in one go.

  This triple-action formula works to prevent blemishes, fade post-breakout marks and soothe redness. The lightly hydrating formula provides a velvety matte finish that minimises enlarged pores, while anti-ageing ingredients smooth skin’s texture and improve skin tone.

 • Key Features

  Fights breakouts

  Reduces discolouration from breakouts

  Calms red skin

 • How to use

  Apply once or twice daily after cleansing, toning and exfoliating. Follow with a serum and/or moisturiser. For daytime, always use with a moisturiser containing a broad-spectrum sunscreen rated SPF 30 or greater.

 • Reviews

  (31)
  Already own it? Write a Product Review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Floor - Puistjes verergert
  Helaas zijn mijn puistjes verergert, sinds ik dit product gebruik. Dat lijkt mee een averechtse werking van het product. Daarnaast ga je snel door de tube heen, omdat de crème om de een of andere reden onzuinig smeert. Jammer, want PC heeft soms erg goede producten.
  Ik had dit gekocht omdat ik slecht tegen bezoylperoxide kan.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring en ongemak. Hoewel Paula’s Choice producten ingrediënten bevatten waarbij de kans op irritatie zo klein mogelijk is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten helaas nooit helemaal uit te sluiten. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Renee - Goed product
  Verwacht niet dat puistjes binnen één nacht verdwijnen zodra je dit product gebruikt. Ik gebruik het product zelf niet iedere dag, maar eerder 'preventief' en als die hormonale puistjes wel doorkomen. Het is absoluut geen agressieve crème, eerder kalmerend. Bovendien lijken ze sneller te verdwijnen en minder rode vlekjes achter te laten. Ik heb tegenwoordig altijd een mini standby voor als ik het nodig heb voor mijn huid.
  Zekiye - Werkt super
  Ik gebruik deze lijn van stap 1 t/m 5 sinds 1 maandje. Ik merk zeker verschil. Ondanks dat ik veel vet chips enz heb gegeten heb ik de hele maand een paar kleine puistjes gekregen. Normaal veel meer, en verwacht na 3 dagen al geen resultaat! Ik zag pas resultaat na 2 weken ongeveer. Zeker aanrader
  Danique - Zeer teleurstellend voor acne huid
  Ik gebruikte altijd de producten van Dr. Jetske Ultee en wilde toch eens iets anders proberen. Je betaald een behoorlijk hoge prijs voor een kleine tube maar als het werkt, dan is dit het waard. Ik had hoge verwachtingen van PC! Helaas werken de producten, waaronder deze, niet voor mijn huid. Ik krijg er veel kleine puistjes van op kin en wangen. Ik gebruik de hele lijn nu een aantal weken met tussenstop. Tijdens de tussenstop verbeterde mijn huid aanzienlijk, toch weer begonnen met de producten en ik kreeg direct weer puisten. Duur spul als het averechts werkt, ik vind de hele lijn zeer teleurstellend en voor niets zoveel geld kwijt!

  Customer care:
  Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen dat dit product niet voldeed aan je verwachtingen. Wij hebben contact met je opgenomen.
  Kimberley - Teleurstellend
  Fijne crème, maar na een maand gebruik op mijn gezicht geen enkel effect. Doet niet wat het beloofd...

  Customer Care: Hi Kimberley, wat jammer dat je niet tevreden bent. De tijd die het duurt voordat je verbetering ziet kan per persoon variëren. Mocht je gebruik willen maken van onze 60 dagen geld-terug-garantie, neem dan zeker even contact met ons op!
  Kelsey - Prikt
  Ik gebruik deze nu een week en vind de structuur heel fijn en trekt goed in! Alleen prikt het onwijs na het aanbrengen en dit houdt best lang aan, is dit de eerste dagen misschien normaal of kan ik beter stoppen? Onder de creme gebruik ik de exfoliant van dezelfde lijn.

  Customer Care: Bedankt voor je feedback. Als het prikken blijft aanhouden, neem dan contact op met onze klantenservice voor advies. Huidirritatie is nooit wenselijk.
  Victoria - Mwah
  Het helpt een beetje met nieuwe puistjes tegengaan, maar donkere vlekjes gaat dit product zeker *niet* tegen. Het is een fijne crème, maar voor deze prijs had ik verwacht dat het zou doen wat het beloofd.
  Kelly - Mijn huid wordt rustiger
  Nog niet zo lang in gebruik. Ik vind het voor een droge huid met acne en vlekjes erg fijn. Wat ik minder fijn vind is de grote opening van de tube. Er komt teveel uit.
  Misschien een smaller tuutje zoals bij een serum?
  Emilie - Goed product
  Ik heb het product nog niet zo lang dus kan over het resultaat nog niet veel zeggen. Ik vind het een fijne crème, smeert goed uit en heeft geen geur.
  Het enige nadeel vind ik dat er best een groot gat in zo'n kleine tube zit dus er komt te veel uit.
  Jasmijn - Favoriet!
  Moest ik meer dan vijf sterren kunnen geven, zou ik dit sowieso bij dit product doen! Dit is veruit tot nu toe mijn favoriet! Het is superfijn om aan te brengen op mijn huid en het vermindert roodheid, zorgt voor egaalheid, vervaagt mijn littekens (van puistjes) en is ook goed als preventief + verzorgend product tegen acne! Heel blij met dit!
  Nynke - Werkt heel goed
  Werkt super, niet irriterend. Meteen volgende dag rustigere huid. Ik gebruik het met de hele serie.
  Eefje - Geen effect
  Ik gebruik dit nu al paar maanden maar op de plekken waar het nodig is lijkt het alleen maar meer te worden als minder, dacht eerst moet het een kans geven maar helaas niet het gewenste resultaat. Nu moet ik kom zeggen dat ik het erg onduidelijk vind wat het beste voor je huidtype is om op de website te zoeken.

  Customer Care: Wat jammer dat je geen resultaat ziet van het gebruik van dit product. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies m.b.t. jouw huidproblemen, we helpen je graag de juiste producten te vinden.
  Dauri - Zeer tevreden!
  In combinatie met producten voor een gemengde huid met onzuiverheden echt top! Het maakt m’n huid niet te vet en voelt erg fijn aan nadat ik m’n gezicht heb gereinigd. Naar mijn mening helpt dit echt tegen onzuiverheden (en volgens mij verdwijnen mijn littekens door puistjes ook al een beetje) . Aanrader dus!!
  Cisca - Goed voor cystische acne
  Na een maand lang twee keer per dag gebruiken heb ik helemaal geen last meer van de grote pijnlijke onderhuidse bulten op mijn kin! Het helpt alleen niet met de mee eters op mijn kin, en voorkomt ook niet dat sommigen daarvan in puistjes veranderen.
  Ik gebruik het alleen op probleemgebieden, maar helaas irriteert het sommige plekken zoals boven mijn lippen, dat is nu helemaal rood. Ik gok dat het de salicylic acid is die erin zit, want sommige mensen kunnen niet elke dag exfolieren zonder hun huid daarbij te irriteren.

  Customer Care: Jammer dat je ook wat irritatie ervaart, het is moeilijk te zeggen hoe dit komt, het kan ook een combinatie van ingrediënten zijn die voor jouw huid net wat te krachtig is of je huid is op sommige plekjes iets gevoeliger.
  Vera - puistjes verergeren
  Ik ben heel blij met veel paula's choice producten, en mijn huid is er over het algemeen veel beter van geworden. Helaas heeft dit product niks goeds opgeleverd, op de plaatsen waar ik het aanbreng krijg ik juist puistjes, en voelt mijn huid vettig aan...

  Customer Care: Wat jammer dat het product niet bevallen is, we raden je aan contact op te nemen met onze klantenservice voor verder advies.
  Susanne - Heel blij met dit product!
  Mijn huid was al heel erg opgeknapt van de bha-exfoliant, maar had een keer per maand nog last van hormonale onzuiverheden. Dankzij de clear skin clearing treatment heb ik hier bijna geen last meer van. Ik smeer dagelijks voor ik ga slapen een preventief laagje op mijn probleemzone. Als er toch een puistje dreigt te ontstaan, smeer ik een keer extra en meestal verdwijnt hij voordat hij doorkomt. Heel blij met dit product!
  Am - Werkt goed bij mij
  Ik heb helaas nog steeds last van puistjes, (leeftijd 44jr) maar ook een gevoelige huid. Ik gebruik deze treatment sinds kort naast de produkten uit de Calm en Resist-lijn op voorhoofd/neus en kin en mijn huid wordt er echt rustiger van en de puistjes zijn bijna allemaal weg. Mijn huid wordt er niet droog van, maar ik smeer er wel nachtcreme (calm) overheen. Erg blij mee!
  Isa - Doet niet wat het belooft
  Ik heb het gevoel dat het de rode plekjes een beetje vervaagd, maar als ik het net heb aangebracht op mijn huid jeukt het heel erg. Mijn huid wordt hier erg droog en schilferig van, ik heb het gevoel dat ik elke dag de schilfers van mijn huid moet halen en dat het mijn huid erg uitdroogt. Voor mij dus zonde van mijn geld, ik had het beter een ander product kunnen besteden
  Chan - Blijven smeren!
  Huidtype: vet/gecombineerd met puistjes en mee-eters. Leeftijd: 28

  Dit is een product wat je moet blijven gebruiken om te zien wat het doet.. in het begin dat ik dit gebruikte kreeg ik er meer puistjes van en prikte het heel erg.. maar nu de eerste tube bijna leeg is, zie je pas hoe goed het werkt. Ik ga naar bed met een slechte huid met rode plekjes en wordt wakker met een veel rustigere en bijna egale huid..

  Wauw!

  Ik gebruik het s avonds na dat ik mijn gezicht reinig met een cleansingolie (niet van paula) de 2% bha exfoliater en de toner van paula.
  Tina - Super!
  Ik gebruik deze nu al een tijdje en kan niet meer zonder ! Ik was eerst sceptisch want ik ben geen fan van de clear lijn maar deze baby is een blijvertje !
  Meike - Top product
  Toen ik de clear lijn van paula’s choice ging gebruiken heb ik deze er meteen bijbesteld en sindsdien ben ik hem blijven kopen! De treatment voelt zacht aan op de huid en smeert goed uit. Ontstekingen worden verminderd en bruine vlekjes trekken sneller weg. Heel tevreden!
  Cynthia - Favoriet!
  Mijn absolute favoriet binnen de PC collectie.. wat heeft dit mijn huid verbeterd! Ik gebruik hem in de avond voor het slapen gaan en breng een klein beetje aan op de rode plekjes, puistjes en rondom mijn neus waar zich vaak puistjes vormen. De volgende ochtend ziet mijn huid er zoveel rustiger uit en lijkt veel pukkeltjes te voorkomen! Wondermiddeltje wat mij betreft!
  Ivana - Top
  Ik gebruik dit product nu iets langer dan een week, 2x daags in combinatie met een milde reiniger, tonic, exfoliant, dag en nachtcreme. Ik moet zeggen dat de acne er een stuk beter uitziet en rustiger is als voorheen en dat al na zo'n korte tijd. De kleine mee eters die over mijn hele gezicht zaten worden ook steeds minder. Mijn gezicht voelt al egaler en niet meer zo stroef als voorheen. Ik hoop dat het alleen nog beter wordt.
  DM - I loved it !
  Not irritating, helps fade dark marks from acne , helps prevent new blemishes.
  Nadine - Heel blij met dit product!
  Ik heb al jarenlang veel last van puistjes en een droge huid. Het duurt erg lang voor de puistjes wegtrekken en ze laten steeds rode vlekken achter. Van alles geprobeerd, maar de meeste producten droogden mijn huid veel te veel uit.
  Ik ben nu sinds ruim een week bezig met de Clear producten (cleanser, regular strength exfoliant en deze treatment) en ik zie een duidelijk verschil. De puistjes die ik had zijn verdwenen, er zijn nu alleen nog rode plekjes te zien. Zelfs die zijn al een stuk lichter geworden. In die ruime week heb ik slechts 1 klein puistje erbij gekregen en dat was binnen 2 dagen weer weg.
  Ik merk nu pas hoeveel invloed mijn huidproblemen op mijn zelfvertrouwen hadden en voel me zoveel beter in mijn vel! Ik ben al minstens 10 jaar niet meer zonder foundation of concealer de deur uit geweest, maar als het zo doorgaat heb ik goede hoop dat dit over een paar weken gaat gebeuren!
  Cathy - Ik twijfel
  Gekocht nadat ik veel rode plekjes had na puistjes/ontstekingen. Ik gebruik het alleen op mijn kin waar hormonale acne zit dus ik kan er een langere tijd mee doen. Ik gebruik het nu denk ik een maand en ik zie wel een verschil. Maar komt dat door de treatment? Geen idee. Ik gebruik nog 6 andere producten van PC voor acne. Zodra de roodheid minder/weg is zal ik dit dan ook niet meer kopen.
  tina - Onverwacht tevreden.
  Ik gebruik vooral de skin balancing en resist (voor vette huid) lijn. Ik had ook eens de clear lijn geprobeerd maar mijn huid ging mega gaan glimmen dus ik was terughoudend invd dit product, dan toch besteld want van de resist treatment kreeg ik puistjes op mijn wangen en dit product alleen schoot over voor mijn huid dus 5 sterren want ik ben zeer aangenaam verrast.
  Meneer - Goed tegen acne
  Hiervoor gebruikte ik benzoyl peroxide, maar daar werd ik na een jaar intolerant voor. De BHA van Paula's Choice heb ik maanden lang gebruikt zonder resultaat. Het maakte mijn huid alleen maar onrustig. Ik heb ook een vitamine A middel op doktersrecept gebruikt, maar ook dit droogt de huid erg uit en maakt het overgevoelig.
  Sinds kort gebruik ik dit product en je merkt het verschil al na een paar dagen. Ik gebruik het elke avond na het reinigen van de huid. Je hebt ook maar een klein beetje nodig. Dit product droogt de huid wel uit en daarom is het belangrijk om na 15 minuten een goede vochtinbrengende creme te gebruiken. Let wel op dat de creme de eerste 10 a 20 minuten op de huid prikkelt en een lichte jeuk geeft. Dit is normaal en komt door het hoofdingrediënt. Dit zal na een paar weken een stuk minder prikkelen. Het is belangrijk om een goede zonnebrand overdag te gebruiken bij dit product.
  Leonie - Geen effect
  Ik heb de mini van dit product een tijdje geleden aangeschaft, maar ben helaas niet onder de indruk. Eigenlijk merk ik niets: mijn huid is niet lichter geworden en onzuiverheden zijn ook niet verminderd. Jammer......
  Anna - Prima product, maar verwacht geen wonderen
  Dit product heb ik ruim twee maanden geleden aangeschaft. Ik heb veel last van rode vlekjes in mijn gezicht zijnde littekentjes/ vlekjes van puistjes (uit het verleden). Als ik deze creme op smeer, na het wassen van mijn gezicht, maar voor de moisturizer, lijkt het alsof de vlekjes erger worden. Mijn huid lijkt dan erg rood en ik schrik nog steeds hoe beschadigd mijn huid is door acne. Na een uur of twee verdwijnt de roodheid en lijken de vlekjes minder rood. Ik denk zeker dat het werkt in de zin van het verminderen van de rode vlekjes, maar het lijkt ook een blekend effect te hebben. Of het echt puistjes voorkomt durf ik niet te zeggen. Al met al denk ik zeker dat het werkt. Ik zou het liefst zo snel mogelijk een egale huid krijgen zodat ik eindelijk zonder foundation de deur uit kan, maar dan leg ik de lat wellicht erg hoog voor een product.

  Ik gebruik het product s'ochtends en s'avonds en ik ben nu ook wel toe aan een nieuwe tube. Goedkoop is het dus niet, maar ik vind het ook niet heel erg duur als ik kijk naar wat ik de afgelopen jaren heb versleten.
  Ik zou het product nog een keer kopen, zeker aangezien dit volgens mij het enige product is van Paula's Choice om de rode vlekjes aan te pakken?! Customer Care: Dank je voor je review. Neem graag contact met ons op via e-mail voor een productadvies op maat.
  Roxanne - Awesome!
  Ik gebruik dit product nu al twee weken in combinatie met de Clear Regular 2% (deze gebruik ik nu al bijna twee maanden) en mijn acne is goed onder controle! In de eerste instantie kocht ik dit product om de huidige puistjes en roodheid te verminderen. Dit lukte goed. De puistjes werden minder rood, gingen vanzelf weg, of ik kon ze makkelijker behandelen. Daarna bleef ik de crème twee keer per dag, 's ochtends en 's avonds, aanbrengen op mijn probleemgebieden. De rode vlekjes die achterbleven zijn nu al ontzettend verminderd en ook de roodheid is een stuk minder!
  Waar ik nog blijer om ben, is het feit dat ik nu sinds gebruik heel weinig puistjes heb gehad (zelfs tijdens mijn hormonale periode!). Fijn is ook dat je maar heel weinig nodig hebt omdat de crème goed uitsmeert.
  Ik ben zeer te spreken over dit product, alleen geef ik vier sterren i.v.m. de prijs. Zou graag iets meer product willen voor de prijs!
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  DICA CIALEZA
  An antioxidant that has pronounced skin-soothing effects and is effective for skin brightening.

  Licorice root extract
  Plant extract that has potent antioxidant and skin-soothing properties. Can be effective in improving the look of an uneven skin tone.

  Salicylic Acid/BHA
  Primarily an exfoliant, helps to shed dead skin on the surface and inside the pore, therefore effective for reducing breakouts and blackheads. It also has soothing properties.

  Ingredients:
  Aqua, dicA cialezA (skin brightener/antioxidant), C12-15 Alkyl Benzoate (texture-enhancing), Caprylic/Capric Triglyceride (hydration/skin replenishing), Methyl Glucose Sesquistearate (texture-enhancing), Glycerin (hydration/skin replenishing), Cetearyl Alcohol (texture-enhancing), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Dimethicone (hydration), Cyclopentasiloxane (hydration), Propanediol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Butylene Glycol (hydration), Sclerotium Gum (texture-enhancing), Xanthan Gum (texture-enhancing), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing), Bisabolol (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), enisonedA (skin-restoring), Boerhavia Diffusa Root Extract (antioxidant), Phenoxyethanol (preservative). [il63v1|(ko)]

 • Faq

  Is there another Paula's Choice product similar to the Clear Daily Clearing Treatment + dica cialezA + BHA?

  Our Clear Daily Clearing Treatment + dica cialezA + BHA is identical to our 10% dicA cialezA Booster.

 • Expert Advice

Complete your routine

Routinefinder

Research

Dermatology Clinics, April 2016, issue 2, pages 147-157 Journal of Clinical Aesthetic Dermatology, January 2016, issue 1, pages 25-30 Phytotherapy Research, August 2015, issue 8, pages 1117-1122 Seminars in Cutaneous Medicine, June 2016, issue 2, pages 57-61 Journal of Drugs in Dermatology, June 2013, issue 6, pages 73-76 Skin Therapy Letter, November-December 2010, issue 10, pages 5-7 Seminars in Cutaneous Medicine, September 2008, issue 3, pages 170-176