Beoordeeld door 12 klanten

Bekend met dit product? Log in om een review te schrijven

Bedankt voor je review! Na controle wordt deze op de site geplaatst.

E. - Perfect cleansing oil
22/09/2018
Ik heb deze gebruikt voor double cleansing. Startte met dit product daarna nog een andere cleanser. Normaliter maakte ik zelf een mengsel van amandelolie, castorolie en druivenpitolie. Hij reinigt goed, maar elke keer als ik mijn gezicht was branden mijn ogen daarna en voelt de huid strak. Dit heb ik normaal nooit met olie of cleansers, daarnaast heb ik totaal geen gevoelige huid of ogen. De samenstelling is dus niet voor mij, ik ga weer over op pure olie. Jammer want ik vind al mijn andere PC producten echt top!
Eelkje - Terleurstelling :(
14/05/2018
Helaas op basis van de omschrijving dacht ik een fijne zachte reiniger te vinden die niet trekt bij gebruik. Nu na een maand gebruik, bemerk ik toch echt steeds na gebruik een geïrriteerde huid. Hij trekt en mijn huid lijkt te gaan schilferen. Alleen de reiniger had ik veranderd in mijn routine, voor de rest zijn de andere producten van PC hetzelfde gebleven. Had ik bij de andere cleanser van de Calm line helemaal niet. Toch maar weer overgaan daarop. Pluspunt is dat het wel goed make-up eraf haalt.
Marleen - Tegenvaller als make-upreiniger
12/05/2018
Cleansing oil een aantal dagen naar tevredenheid gebruikt. Mijn gezicht werd er niet droog van en voelde zacht aan (heb een gevoelige huid, rood, vette t-zone, soms droge wangen)

Na een avondje met make-up (mascara en eyeliner, niet waterproof) viel de werking van de cleansing oil heel erg tegen. Ogen bleven zwart van make-up, zelfs na een beetje op een wattenschijfje te doen. Daarna met een handdoek de restjes weg moeten wrijven voor enig resultaat met vervelende prikkende en tranende ogen tot gevolg.

Zal het blijven voor nu gebruiken voor dagelijks reinigen, maar voor make-up toch maar iets anders gebruiken
Antoinette - TOP-product !
21/02/2018
Super product, met 2 pompjes en een paar druppels water reinig ik mijn hele gezicht , mijn make-up is er dan ook echt grondig af wat ik bij vele andere gezichtsreinigers niet had.
Vroeger gebruikte ik altijd een gezichtszeep voor de gecombineerde huid maar daar had ik altijd een heel trekkerig en droog gevoel bij na afloop , bij deze olie niet . Gewoon zalig !
Anne - Milde reiniger
14/02/2018
Hele prettige en milde reiniger die zelfs oog make-up makkelijk verwijdert, zonder hard te hoeven boenen! Na het reinigen voelt mijn huid heel zacht aan.
Noor - niet goed/prettig
31/01/2018
Je hebt enorm veel nodig om je hele gezicht in te kunnen masseren (4 of 5 pompjes!) het voelt wel prettig en het reinigt je gezicht wel, maar het haalt je oogmake-up beslist niet weg.
Yvonne - TOP
15/01/2018
Wat een heerlijke reiniger. Ik heb diverse olie-balm achtige reinigers gebruikt, waaronder Clinique en The Body Shop, maar voorheen had ik altijd last van prikkende ogen en juist bij deze olie helemaal niet. Ik heb een erge droge en gevoelige huid en mijn huid reageert hier erg goed op. Geen irritatie of trekkerig gevoel. Ik gebruik de olie als eerste reiniging, waarna ik van La Roche Posay nog de Toleriane (zeer milde) reiniger gebruik en dit werkt top voor mij. Blijf dit zeker gebruiken.
Leonie - Droge huid en prikt in ogen
13/01/2018
Ook ik kreeg van dit product een enorm droge huid en het prikt behoorlijk mijn ogen. Helaas, ik had juist gehoopt dat een olie reiniger mijn huid meer zou voeden. Na een paar dagen mee gestopt en mijn huid is nu weer 'normaal'. Andere producten van Paula's Choice zijn echt top, maar deze zal ik niet nog een keer kopen.

Customer Care: Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat dit product niet geschikt blijkt te zijn voor jouw huid. Neem bij een tegenvallend product altijd contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!
Simone - Trekkerige, droge huid en prikkende ogen
01/01/2018
Al ruim 15 jaar ben ik tevreden gebruiker van Paula's Choice. Toen deze olie uit kwam heb ik direct 2 flacons besteld. Ik verwachtte een moisturizing effect.
Sinds ik het gebruik heb ik een drogere , meer trekkerige huid. Ik gebruik het over mijn hele gezicht en merk dat het minder goed oogmake-up verwijderd dan de gebruikelijke cleansers. Altijd gebruikte ik al oog make-upremover. Nu is dat extra fijn, zodat het de olie goed verwijderd, omdat dat in mijn ogen een prikkerig gevoel geeft.
Enige verandering in mijn dagelijkse routine is deze olie, dus ik kan geen andere oorzaak bedenken voor het droge gevoel.
Jammer van de 2 flessen; hierna gebruik ik weer de 'normale' cleanser. Tegenwoordig gebruik ik extra serum en moisturizer voor extra droge huid, om te compenseren.

Customer Care: Hartelijk dank voor je review. Wat spijtig om te horen dat dit product niet voor je werkt, dat kan natuurlijk wel eens gebeuren. Fijn dat je desondanks een trouwe Paula fan blijft!
Kim - Allergische reactie
23/11/2017
Ik had hier een monster van gekregen bij mijn bestelling. En natuurlijk is het altijd leuk om iets nieuws te proberen. Alles ging prima, nergens last van.. maar de volgende dag zat mijn hele gezicht onder de rode vlekken, een opgezet huid en voelde onwijs droog en trekkerig aan. Gewoon een rot gevoel in mijn gezicht. De komende paar dagen maar even binnen blijven.
Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring. Omdat iedere huid uniek is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingredi├źnten, en daarmee irritatie bij gebruik van bepaalde producten, helaas nooit helemaal uit te sluiten. Neem gerust contact met onze klantenservice op mocht je verder advies wensen.
Suzie - Prikt bij mij in de ogen
20/11/2017
Ik kreeg deze als monster bij mijn bestelling. Mijn huid werd schoon en zacht, ik gebruikte het alleen, op een watje, om mijn oogmakeup te verwijderen, en merkte toen dat-ie bij mij nogal prikt in de ogen
Mulder - Beetje teleurgesteld
08/11/2017
Toen ik zag dat er een oliereiniger in het assortiment was gekomen was ik erg enthousiast. Ik houd van olieproducten. Ik heb een gecombineerde huid met iets vettere t- zone, vochtarme wangen met lichte rosacea. Mijn huid is gevoelig. Helaas droogt deze reiniger mijn huid toch uit, hoewel je dit niet meteen merkt na het reinigen. Echter, wanneer ik wakker word voelt mijn huid toch strak aan, terwijl mijn routine verder niet veranderd is. Erg jammer! De verpakking vind ik heel mooi en clean en de reiniger doet zijn werk goed. Helaas voor mijn huid dus niet echt hydraterend. Ik blijf bij de reiniger van PC voor de droge huid waar ik erg fan van ben!
Customer Care: Hartelijk dank voor je review. Spijtig dat dit product niet goed werkt voor jouw huidtype. Neem gerust contact met onze klantenservice op voor een passende oplossing.