Zonverzorging

Verbrande huid door de zon?

Iedereen weet hoe het voelt: een door de zon verbrande huid. Dit kan heel vervelend zijn. Uiteraard geld hier: “Voorkomen is beter dan genezen”, maar als het toch gebeurt kun je gelukkig iets doen om je huid te herstellen.

Lees meer...

Verstandig de zon in: wat je beslist moet weten

De zon kan veel schade veroorzaken aan je huid: rimpels, bruine verkleuringen, een doffe teint en zelfs huidkanker. Om een gezonde, jonger uitziende huid te behouden en/of te verkrijgen, zijn er enkele dingen die je moet weten.
Lees meer...

Hoe moet je een product met zonnefilter gebruiken?

Paula’s Choice informeert je graag over producten met zonbescherming, zodat je kunt zorgen dat je huid elke dag van het jaar optimaal beschermd is tegen schadelijke UV-stralen. En dat betekent gelukkig niet altijd dat je elke twee uur tijd moet vrijmaken om je zonnebrandcrème opnieuw aan te brengen.
Lees meer...

De perfecte zelfbruining, zo doe je dat!

Zin in een zonnig kleurtje, maar wil je jouw huid liever niet blootstellen aan de gevaren van de zon? Met deze tips kan dat.
Lees meer...

Waarom je altijd een spf moet gebruiken

Veel mensen denken dat ze zich alleen hoeven te beschermen tegen UV-straling als de zon schijnt. En dan alleen in de lente en zomer. Dit is een misvatting: UV-straling beïnvloedt je huid 365 dagen per jaar en dus ook in de winter.
Lees meer...

Meer artikelen...

Vitamine D: de zonnevitamine
Zonbescherming opbouwen met laagjes SPF
Zon is de hoofdoorzaak van huidveroudering
Hoe een product met SPF werkt
Verantwoord genieten van de zon
Tropenrooster voor je huid