Een oplossing voor tekenen van huidveroudering

Door de jaren heen kunnen er veranderingen plaatsvinden in je huid. Dit kan bijvoorbeeld komen door verandering in je hormoonhuishouding, verandering van het klimaat waarin je woont of gewoonweg natuurlijke veroudering van je huid en lichaam. Echter worden de meeste tekenen van huidveroudering veroorzaakt door onbeschermde blootstelling aan de zon. Dus dagelijks een crème met minimaal SPF 30 gebruiken is essentieel om tekenen van huidveroudering te vertragen. Maar als er al huidveroudering zichtbaar is lees je hieronder hoe je de meest voorkomende tekenen van huidveroudering kunt verminderen. Dit zijn onder andere pigmentvlekjes, rimpels en een huid die zijn stevigheid verliest.

Signs Slack Skin

De levenservaring mag blijven, maar de slapper wordende huid kan gaan

Naar mate de jaren verstrijken neemt de hoeveelheid elastine en collageen in je huid af en hierdoor verliest je huid zijn stevigheid. Elastine en collageen zijn eiwitten in spieren en bindweefsel die essentieel zijn voor een stevige huid. Een huidverzorgingsproduct met retinol (vitamine A) kan de elasticiteit van je huid verbeteren en je huid stimuleren om collageen aan te maken. Ons favoriete product om je huid te verstevigen is de Clinical 1% Retinol Treatment.

Clinical

Clinical 1% Retinol Treatment

✓ Verstevigt de huid

✓ Bevat vitamine A/Retinol

✓ Stimuleert celvernieuwing

 
€ 60,00
meer producten

 

Signs Brown Spots

De fijne herinneringen mogen blijven, maar de pigmentvlekjes kunnen gaan

Pigmentvlekjes, die voornamelijk voorkomen in het gezicht of op de handen, worden veroorzaakt door onbeschermde blootstelling aan de zon. Om pigmentvlekjes te voorkomen kun je het beste 365 dagen per jaar een dagcrème met minimaal SPF 30 gebruiken. Als je al pigmentvlekjes hebt dan werken producten met onder andere vitamine C en arbutine goed om deze vlekjes te vervagen. Ons favoriete product om pigmentvlekjes te vervagen is de Resist Anti-Aging C15 Super Booster. Deze bevat een mix van vitamine C, antioxidanten en huidherstellende ingrediënten.

Resist Anti-Aging C15 Super Booster

Resist Anti-Aging C15 Super Booster

✓ Vervaagt pigmentvlekken

✓ Bevat een hoge concentratie vitamine C

✓ Laat een doffe huid weer stralen

€ 53,00
meer producten

 

Signs Wrinkles

De tranen van het lachen mogen blijven, maar de lachrimpeltjes kunnen gaan

Rimpels en huidveroudering worden onder andere veroorzaakt door de invloed van ‘vrije radicalen’, daaronder vallen bijvoorbeeld de zon en luchtvervuiling. Antioxidanten beperken de schade die door vrije radicalen wordt veroorzaakt. Antioxidanten kun je via je voeding binnen krijgen óf direct op je huid aanbrengen. Ons favoriete product om rimpels en fijne lijntjes te verminderen is het Resist Anti-Aging Retinol Serum.

Resist Anti-Aging Retinol Serum

Resist Anti-Aging Retinol Serum

✓ Vermindert fijne lijntjes zichtbaar

✓ Bevat antioxidanten vitamine A, C en E

✓ Herstelt schade door de zon

€ 43,00
meer producten

 

De ultieme anti-ageing cocktail

NIEUW Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer

Met ceramiden, vitamine C en retinol: de krachtigste anti-ageing ingredienten om gevorderde huidveroudering aan te pakken.

Resist Anti-Aging Retinol Serum

Clinical Ceramide-Enriched Moisturizer

✓ Ceramide verstevigt de huid

✓ Vitamine C vervaagt pigmentvlekjes

✓ Retinol vermindert rimpels

€ 62,00
over ceramiden

 

Customer Care

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie, of vertoont jouw huid andere tekenen van huidveroudering waar je graag advies over wilt? Neem dan contact op met één van onze beauty experts. Zij helpen je graag bij het vinden van de beste verzorging.