Weg met harde scrubs

Exfolianten gaan dieper dan scrubs en toveren zo een stralende, gezonde huid tevoorschijn.

onthul een frisse, gezonde huid

Wat is een exfoliant?

Een exfoliant verwijdert op milde wijze dode huidcellen, zonder dat je hiervoor een grove scrub met korreltjes hoeft te gebruiken. Onze exfolianten bevatten salicylzuur (BHA) of glycolzuur (AHA). Salicylzuur is het meest geschikt voor een vettere huid met verstopte poriën. Glycolzuur is het meest geschikt voor een droge huid. Het woord 'zuur' klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het niet. Sterker nog, het zijn geweldige ingrediënten!

Waarom een exfoliant gebruiken?

Omdat mild (niet schurend) exfoliëren helpt bij het verwijderen van opgebouwde huidcellen. Zo tover je een stralende, frisse, gladde en jonger uitziende huid tevoorschijn.

Regelmatig exfoliëren helpt om:
... doffe huid weer te laten stralen
... ruwe huid weer glad te maken
... rimpels minder zichtbaar te maken

Vind jouw exfoliant

Hoe gebruik je een exfoliant?

STAP 1: Reinig je huid.
STAP 2: Breng de exfoliant aan op de huid van je gezicht en hals. Spoel niet af. (Bouw het gebruik rustig op van enkele keren per week naar een à twee keer per dag.)
STAP 3: Breng na de exfoliant altijd een dag- of nachtcrème aan. Gebruik overdag altijd een product met minimaal SPF 30.

Onze bestseller

De Skin Perfecting 2% BHA Liquid is wereldwijd ons best verkochte product. Deze exfoliant is geschikt voor de normale en gecombineerde tot vette huid. Probeer nu de mini voor maar € 11

Exfolianten voor elk huidtype

Normale huid, Droge huid
Gecombineerde huid, Vette huid
Alle huidtypen
Alle huidtypen

FEIT:

Van nature verwijdert een jonge, gezonde huid dagelijks dode huidcellen, maar naarmate we ouder worden en de huid schade van het milieu en de zon ondervindt, wordt dit natuurlijke proces vertraagd.

Klanten over onze exfolianten

Tina - Super! 10 Sterren!
over: Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

5 stars

"Heb alle exfolianten voor vette huid getest en deze is de liefde van m'n leven. Doet wat beloofd en gebruik deze intussen al een jaar denk ik. De eerste 3 dagen had ik vellen wat normaal is als je voor de eerste keer een exfoliant gebruikt en had toen 2 dagen gestopt en intussen een nieuwe huid zonder dode huidcellen of laat staan die smerige puisten 😍😘 Ik gebruik de uitgebreide verzorging dus in combinatie met andere pc producten zal het hem ook doen. "

 

Huidverzorgingsproducten die doen wat ze beloven

Wij vertellen de wetenschappelijke waarheid, zodat jij zelf de keuze kunt maken voor de huidverzorging die het beste is voor jouw huid. Je moet er zeker van kunnen zijn dat de producten die je koopt ook doen wat ze beloven. Je hebt recht om te weten wat er in je producten zit en wat die ingrediënten precies doen.

100% effectiviteit, 0% nonsens Bewezen ingrediënten Leeftijd is geen huidtype

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons klantenservice-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.