Puistjes en mee-eters

Mee-eters verwijderen: het stappenplan

Heb jij last van mee-eters, die zwarte stipjes op je gezicht? Hoe kom je er vanaf en hoe kun je zorgen dat ze niet terugkomen?
Lees meer...

Tips om grove poriën te verkleinen

Twee van de meest hardnekkige en moeilijk te behandelen huidproblemen zijn mee-eters en vergrote poriën. De meeste huidverzorgingsproducten of behandelingen geven weliswaar een tijdelijke verbetering, maar maken je huidprobleem op lange termijn alleen maar erger. Lees hier tips om mee-eters en grove poriën effectief en met blijvend resultaat te behandelen.
Lees meer...

Tieners en wat te doen tegen puistjes

Veel tieners hebben last van puistjes. Dat heeft een enorme impact op hun zelfvertrouwen. Hoewel dit huidprobleem erg moeilijk te behandelen is, kun je puistjes wel degelijk aanzienlijk verminderen met de juiste huidverzorging.
Lees meer...

Een droge huid met puistjes: wat kun je doen?

De combinatie van puistjes en een vette huid komt veel voor, maar je kunt ook puistjes hebben als je een drogere huid hebt, die vettig aanvoelt. Paula's Choice heeft tips en producten die de verschillende problemen tegelijkertijd effectief aanpakken.
Lees meer...

Wat is acne?

Acne is een van de vervelendste en meest voorkomende huidproblemen ter hele wereld. Hoewel acne over het algemeen wordt geassocieerd met tieners en de puberteit, is het een feit dat je op elke leeftijd puistjes kunt krijgen. Wat kun je ertegen doen?
Lees meer...

Meer artikelen...

Cystische acne: wat is het, en wat kun je eraan doen?
Rode vlekken en littekens van puistjes: hoe kom je er van af?