• Powerduo verjong + versterk de huid rond de ogen
 • Powerduo verjong + versterk de huid rond de ogen
-20%
Powerduo verjong + versterk de huid rond de ogen
-20%
Powerduo verjong + versterk de huid rond de ogen
-20%
Powerduo verjong + versterk de huid rond de ogen
-20%
Powerduo verjong + versterk de huid rond de ogen
https://www.paulaschoice.nl/nl/powerduo-verjong-versterk-de-huid-rond-de-ogen/powerduo25.html

Verjong + versterk de huid rond de ogen

 • Het ultieme duo om tekenen van huidveroudering tegen te gaan, voor een sterkere en jonger uitziende huid rondom de ogen.

 • Huidtype: Normale huid,
  Droge huid
 • Huidtype: + Normale huid,
  + Droge huid
 • Huidprobleem: Huidveroudering, Doffe huid
 • Ingrediënten: Retinol (Vitamine A), Ceramiden, Vitamine C Bekijk alles
Huidtype:
+ Normale huid,
+ Droge huid
€ 92,00 € 73,60
20% korting
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
 • Deze set bestaat uit

 • Wat doet dit product?

  Dit duo is wat je nodig hebt om tekenen van huidveroudering in het gezicht en rondom de ogen tegen te gaan. Breng eerst de Clinical Ceramide-Enriched Firming Oogcrème aan op de tere huid onder de ogen. Deze vernieuwde formule bevat een krachtige mix van vitamine C, retinol, peptiden en ceramiden om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar, huidverslapping en donkere kringen zichtbaar te verminderen.

 • Belangrijkste kenmerken

  Verzacht fijne lijntjes en rimpels

  Verbetert huidteint & -structuur

  Vermindert tekenen van huidveroudering

 • Toepassing

  Gebruik de Resist Barrier Repair Nachtcrème als laatste stap in je avondroutine. Breng een ruime hoeveelheid aan na reinigen, tonen en exfoliëren en eventueel een antioxidantserum of treatment. Breng met een zacht kloppende beweging een kleine hoeveelheid van de Clinical Ceramide-Enriched Firming Oogcrème aan voordat je je nachtcr`me aanbrengt.

 • Reviews

 • Ingrediënten

  Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

  Retinol (Vitamine A)
  Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.

  Ceramiden
  Komen van nature voor in de buitenste huidlagen en spelen een belangrijke rol vanwege de vochtbindende en huidherstellende eigenschappen.

  Vitamine C
  Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

  Kijk voor de ingrediënten bij de afzonderlijke producten.

 • FAQ

  Wat is het verschil tussen de Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème en vergelijkbare producten?
  We hebben ook andere oogcrèmes die helpen om tekenen van huidveroudering tegen te gaan, maar de Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème is onderdeel van onze premium anti-aging-collectie. Het is uniek, omdat het ons CollagenSupport Complex bevat, wat voor huidcellen werkt als cement tussen bouwstenen. Hierdoor blijven de bovenste huidlagen gehydrateerd en veerkrachtig. Heb je onze Resist oogcrème of ooggel geprobeerd, maar heb je nog steeds last van hardnekkige tekenen van huidveroudering? Dan raden we je aan om deze oogcrème eens te proberen.

  Wat is het CollagenSupport Complex?
  Voor het CollagenSupport Complex hebben we de eigenschappen van huidherstellende ceramiden gecombineerd met retinol en verschillende vormen van vitamine C om je huid te verstevigen en te beschermen tegen stressfactoren van buitenaf. Deze ingrediënten samen voorzien je huid van de essentiële bouwstenen die je huid nodig heeft om zich te vernieuwen en je natuurlijke huidbarrière te herstellen.

  Hoeveel retinol en vitamine C bevat de Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème?
  Het percentage vitamine C in de Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème is 0,5%. Het percentage retinol is 0,01%. Dit is aanzienlijk lager dan het percentage dan in de Clinical Ceramide-Enriched Nachtcrème om ervoor te zorgen dat beide producten tegelijkertijd kunnen worden aangebracht.

  Wat zijn ceramiden?
  Je huid bestaat voor meer dan 50% uit ceramiden. Ceramiden zijn natuurlijke en essentiële stoffen in je huid die het vochtgehalte op peil houden, waardoor je huid zacht en egaal blijft. Ze zijn belangrijk voor het bindweefsel in je huid (denk aan bakstenen en cement) en beschermen zo je huid tegen uitdroging, overgevoeligheid en schade van buitenaf die afbreuk doen aan de natuurlijke beschermlaag.
  Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid ceramiden in onze huid af. Hierdoor beschadigt de huidbarrière en kan het leiden tot irritatie, droge huid en roodheid. Huidverzorgingsproducten die ceramiden bevatten kunnen (samen met andere goede ingrediënten) helpen om deze symptomen te verminderen.

  Hoe verschillen Clinical-producten van Resist-producten of andere Paula’s Choice-productcategorieën?
  Clinical-producten zijn bedoeld om meer gerichte formuleringen aan te bieden voor specifieke huidproblemen zoals tekenen van huidveroudering, een vochtarme huid of zonneschade. Uiteindelijk is het een kwestie van wat het beste bij de behoeften van je huid past. Je kunt prima een routine samenstellen die Resist-, Clinical- en andere Paula’s Choice-producten combineert om zo te passen bij jouw huidtype en eventuele huidproblemen.

 • Expert advies