• Powerduo laten stralen + verjongen
 • Powerduo laten stralen + verjongen
-15%
Powerduo laten stralen + verjongen
-15%
Powerduo laten stralen + verjongen
-15%
Powerduo laten stralen + verjongen
-15%
Powerduo laten stralen + verjongen
https://www.paulaschoice.nl/nl/powerduo-laten-stralen-verjongen/powerduo14.html

laten stralen + verjongen

 • Vitamine C en retinol zijn de ultieme ingrediënten voor een stralende huid met minder lijntjes en rimpels.

 • Huidtype: Alle huidtypen
 • Huidtype: + Alle huidtypen
 • Huidprobleem: Huidveroudering, Doffe huid
 • Ingrediënten: Vitamine C, Retinol (Vitamine A), Kamillebloesemextract Bekijk alles
 • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
€ 108,00 € 91,80
15% setkorting
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
 • Deze set bestaat uit

 • Wat doet dit product?

  Dit krachtige anti-aging duo combineert superster ingrediënten Vitamine C en retinol om verschillende tekenen van huidveroudering aan te pakken. Een hooggeconcentreerde dosis vitamine C maakt een doffe huid weer stralend en de pure retinol vermindert fijne lijntjes en rimpels en bevordert de stevigheid van de huid. De textuur van de huid wordt fijner voor een jongere uitstraling.

 • Belangrijkste kenmerken

  Verheldert de huid

  Verzacht fijne lijntjes en rimpels

  Verbetert huidteint & -structuur

 • Toepassing

  Als je nog niet eerder retinol gebruikt hebt, raden we aan de C15 Super Booster en het Resist Anti-Aging Retinol Serum op de volgende manier te gebruiken om huidirritatie te voorkomen:
  1. Gebruik de C15 Super Booster 's ochtends na het reinigen, tonen en exfoliëren (meng dit niet met SPF) en gebruik het Resist Anti-Aging Retinol Serum 's avonds na het reinigen, tonen en exfoliëren.
  2. Of, doe het om-en-om in de avond: meng de ene avond de C15 Super Booster met je nachtcrème en gebruik de andere avond het Resist Anti-Aging Retinol Serum na het reinigen, tonen en exfoliëren.
  Ben je al wel ervaren met het gebruik van retinol, dan kun je de C15 Super Booster gerust mengen met het Resist Anti-Aging Retinol Serum en dit een of twee keer per dag aanbrengen. Je kunt ze ook na elkaar aanbrengen.

 • Reviews

 • Ingrediënten

  Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

  Vitamine C
  Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

  Retinol (Vitamine A)
  Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.

  Kamillebloesemextract
  Gewonnen uit de plantensoort Matricaria recutita. Heeft een redelijke antioxidantwerking en sterk kalmerende eigenschappen.

  Kijk voor de ingrediënten bij de afzonderlijke producten.

 • FAQ

  Waarom is de C15 Super Booster beperkt houdbaar?
  Ieder product heeft na opening een bepaalde houdbaarheidstermijn. De houdbaarheid van de C15 Super Booster is drie maanden. Dit heeft te maken met de hoge concentratie vitamine C. De werking hiervan neemt af wanneer het blootgesteld wordt aan licht en lucht. Na deze periode kun je merken dat de resultaten van dit product afnemen. Ongeopend is het product maximaal een jaar houdbaar.

  Kan ik het Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum gebruiken naast mijn voorgeschreven vitamine A recept?
  Ja, je kunt het serum naast je voorgeschreven vitamine A product gebruiken, maar wellicht is het niet nodig. Een van beide producten kan genoeg zijn, of je kunt het voorgeschreven product 's avonds gebruiken en het serum 's ochtends. Hoe dan ook, zorg ervoor dat je de huid goed beschermt met een dagcrème met tenminste SPF 30. Houd er rekening mee dat het gebruik van meerdere vitamine A producten door elkaar de kans op irritatie verhoogt.

  Kan ik het Resist Anti-Aging Wrinkle-Repair Retinol Serum ook gebruiken tijdens mijn zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?
  Vanwege de relatie van retinol (de cosmetische variant van vitamine A) met andere van vitamine A afgeleide producten, raden we af om dit product niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, tenzij de huisarts hier expliciet toestemming voor heeft gegeven. Ook al is er (nog) geen direct bewijs dat cosmetische vitamine A (retinol) schadelijk kan zijn tijdens de zwangerschap, nemen we liever het zekere voor het onzekere.

 • Expert advies