• Powerduo laten stralen + herstellen
 • Powerduo laten stralen + herstellen
-15%
Powerduo laten stralen + herstellen
-15%
Powerduo laten stralen + herstellen
-15%
Powerduo laten stralen + herstellen
-15%
Powerduo laten stralen + herstellen
https://www.paulaschoice.nl/nl/powerduo-laten-stralen-herstellen/powerduo12.html

Laten stralen + herstellen

 • Bewapend met 15% vitamine C en plantaardige antioxidanten maakt dit krachtige duo doffe huid weer stralend en herstelt het schade door lucht- en milieuvervuiling.

 • Huidtype: Normale huid,
  Droge huid
 • Huidtype: + Normale huid,
  + Droge huid
 • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken, Doffe huid
 • Ingrediënten: Vitamine C, Antioxidanten, Ferulinezuur Bekijk alles
 • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Normale huid,
+ Droge huid
€ 104,00 € 88,40
15% setkorting
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
 • Deze set bestaat uit

 • Wat doet dit product?

  Dit krachtige duo zit tjokvol plantaardige en van vitaminen afgeleide antioxidanten. Het transformeert de droge, doffe huid zichtbaar en herstelt schade door lucht- en milieuvervuiling die het verouderingsproces kan versnellen. Het hydraterende Resist Anti-Aging Antioxidant Serum en de C15 Super Booster werken samen om een ​​ongelijkmatige teint te verhelderen, bruine vlekken te vervagen en de droge huid te verzachten voor een gladde, stralende en jonger uitziende huid.

 • Belangrijkste kenmerken

  Vervaagt pigmentvlekken

  Vermindert tekenen van huidveroudering

  Laat een doffe huid weer stralen

 • Toepassing

  De C15 Super Booster kan alleen of gemengd met het Resist Anti-Aging Antioxidant Serumworden gebruikt, 's morgens en / of ' s avonds, afhankelijk van de behoefte van je huid. Gebruik na reinigen, tonen en exfoliëren. Volg overdag met een dagcrème met tenminste SPF 30. Eindig 's avonds met een nachtcrème.

 • Reviews

 • Ingrediënten

  Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

  Vitamine C
  Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

  Antioxidanten
  Helpen de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen, die wordt veroorzaakt door zonlicht en (lucht)vervuiling. Ze gaan huidveroudering tegen en kalmeren je huid.

  Ferulinezuur
  Krachtig antioxidant. Helpt de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en draagt bij aan de stabiliteit van vitamine C en E in producten.

  Kijk voor de ingrediënten bij de afzonderlijke producten.

 • FAQ

  Waarom is de C15 Booster beperkt houdbaar?
  Ieder product heeft na opening een bepaalde houdbaarheidstermijn. De houdbaarheid van de C15 Super Booster is drie maanden. Dit heeft te maken met de hoge concentratie vitamine C. De werking hiervan neemt af wanneer het blootgesteld wordt aan licht en lucht. Na deze periode kun je merken dat de resultaten van dit product afnemen. Ongeopend is het product maximaal een jaar houdbaar.

  Wat moet ik doen als mijn huid tekenen van irritatie vertoont na het gebruik van de C15 Booster?
  Vitamine C is over het algemeen niet een ingrediënt dat snel huidirritatie veroorzaakt. Wanneer je huid toch tekenen van irritatie vertoont na het gebruik van de C15 Super Booster raden we je aan om de frequentie van het gebruik te verlagen of misschien zelfs tijdelijk te stoppen. 

  Hoe werkt Resist Anti-Aging Antioxidant Serum tegen huidveroudering?
  Het Resist Anti-Aging Antioxidant Serum is een van de twee Paula's Choice-serums dat geen retinol bevat, waardoor het ideaal is als je retinol niet kunt verdragen (of zwanger bent). Hoewel retinol een fantastisch ingrediënt is, is het niet het enige ingrediënt dat huidveroudering tegengaat. Resist Anti-Aging Antioxidant Serum bevat krachtige, van planten en vitaminen afgeleide antioxidanten die helpen bij het verminderen van schade door omgevingsinvloeden (waardoor de huid er ouder kan uitzien) en vitamine C die een doffe, droge, ongelijke huid herstelt naar zichtbare glans.

 • Expert advies