Oogverzorging

Speciale oogcrème: wel of niet nodig?

Huidveroudering is vaak het eerst zichtbaar rond de ogen. Een goede huidverzorging op die plekken is daarom onmisbaar. Je hoeft echter lang niet altijd een speciale oogcrème te gebruiken.
Lees meer...

Hoe je de beste oogcrème kunt vinden

De huid rond de ogen is een van de eerste plaatsen waar je huidveroudering ziet, en wij zeggen altijd dat een goede huidverzorging van groot belang is in het gevecht tegen die huidveroudering. Maar het vinden van een effectieve oogcrème is niet zo eenvoudig. Oogcrèmes worden vaak gepresenteerd als ‘speciaal geformuleerd’ voor de gevoelige, dunne huid rond de ogen, of er wordt van beweerd dat ze je af kunnen helpen van wallen, donkere kringen rond de ogen en een verslapte huid. Toch doen ze in de meeste gevallen niet wat ze beloven. Vandaar dat mensen steeds maar weer een nieuwe oogcrème kopen en telkens weer worden teleurgesteld.
Lees meer...

Werp licht op donkere kringen

Er zijn honderden soorten oogcrèmes op de markt, en ze claimen allemaal dat ze donkere kringen en andere problemen rond de ogen oplossen, maar toch hebben we nog nooit van iemand gehoord dat die donkere kringen verdwenen door gebruik van een bepaald product. Zelfs de cosmeticabedrijven niet in hun eigen claims over de oogcrèmes die ze verkopen, anders zouden ze niet jaar na jaar met nieuwe producten komen. Als de bestaande producten zouden doen wat ze zeggen, waarom worden er dan steeds nieuwe ontwikkeld?
Lees meer...

Welke product voor je ogen is het best voor jou?

Paula Begoun heeft altijd gezegd dat goed geformuleerde producten, zoals je dag- en nachtcrème, ook geschikt zijn voor de huid rond je ogen. Wil je de tere huid in dit gebied graag iets extra’s geven, dan hebben we daar bij Paula’s Choice Skincare nu twee opties voor: de Resist Anti-Aging Eye Gel en de Resist Anti-Aging Eye Cream.
Lees meer...

De waarheid achter gezwollen oogleden

Gezwollen oogleden zijn een veel voorkomend probleem. Bij sommige mensen neemt de zwelling gedurende de ochtend geleidelijk af en bij anderen lijkt het wel de hele dag wel te duren. Zelfs de best geformuleerde oogproducten, zoals onze Resist Anti-Aging Eye Gel en Resist Anti-Aging Eye Cream, hebben maar een beperkte invloed. Wil je toch weten of het mogelijk is om gezwollen oogleden aan te pakken?
Lees meer...