Nieuwe look, vertrouwd productsticker

De producten van Paula’s Choice krijgen een nieuwe look. We hopen dat je net zo enthousiast bent over de nieuwe look als wij. De verpakking verandert, maar de samenstelling van jouw favoriete producten blijft precies zoals je van ons gewend bent.
Niet alle producten krijgen tegelijk een nieuwe verpakking. Hieronder zie je de collecties waarvan een of meerdere producten al een nieuwe look hebben. Op onze website herken je deze producten aan de ‘nieuwe look-sticker’.

Resist

Resist
Onze Resist producten krijgen een nieuwe verpakking.

SHOP NU
boosters

Boosters
Een stralend witte verpakking met een gekleurde knipoog.

SHOP NU
boosters

Calm
Calm voor de normale tot droge huid in een nieuwe verpakking.

SHOP NU
Calm oily

Calm
Calm voor de gecombineerde tot vette huid in een nieuwe verpakking.

SHOP NU
boosters

PC4Men
Alle PC4Men-producten zijn al in een nieuw jasje te vinden.

SHOP NU
 

Veelgestelde vragen

Wat verandert er aan de verpakking?

De producten krijgen een nieuwe uitstraling. Soms betekent dit dat het product een andere kleur krijgt of overgaat in een ander type verpakking (bijvoorbeeld een luchtdicht pompje).

Waarom verandert de verpakking?

De nieuwe verpakkingen geven de producten van Paula’s Choice een frisse uitstraling. Hierbij is rekening gehouden met feedback van klanten. De verschillende producten en lijnen zijn duidelijker te herkennen en beter te onderscheiden. Daarnaast is de informatievoorziening op de verpakkingen beter en duidelijker leesbaar.

Wat verandert er aan de producten?

Alleen de verpakking verandert. De samenstelling van onze producten blijft precies hetzelfde. De inhoud en de prijs blijven in nagenoeg alle gevallen ook gelijk. Uitzonderingen worden duidelijk bij het betreffende product vermeld.

Wanneer ontvang ik producten in een nieuwe verpakking bij mijn bestelling?

Niet alle producten veranderen tegelijkertijd. Het kan dus zijn dat je, wanneer je meerdere producten bestelt, zowel oude als nieuwe verpakkingen in je bestelling aantreft.

Zijn de producten in een ‘oude’ verpakking nog wel goed?

Ongeopende Paula's Choice-producten zijn tot vijf jaar houdbaar. Alleen op producten die ongeopend minder dan dertig maanden houdbaar zijn, staat een datum vermeld. Deze ‘expiry date’ is een uiterste verkoopdatum. Het product kan vervolgens nog gebruikt worden gedurende de op het product vermelde periode. Paula's Choice verkoopt geen producten waarvan de uiterste verkoopdatum zeer nabij is. We voeren ook geregeld controles uit om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen. Je hebt dus, ongeacht een oude of nieuwe verpakking, altijd een goed product.

Customer Care

Heb je vragen over onze nieuwe look of producten of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze beauty-experts. Zij helpen je graag bij het vinden van de beste verzorging voor jouw huid.