Kortingscodes

Hieronder vind je een overzicht van de kortingscodes van Paula's Choice.Wil je up-to-date blijven van alle promoties en acties van Paula's Choice? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

15% korting op lichaamsverzorging
Geldigheid: 13 t/m 30 juli 2017, 23:59 uur
Voorwaarden:Op geselecteerde artikelen. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Paula’s Choice behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op ieder moment te wijzigen.

Shop

Gratis oogcrème (5ml) bij je bestelling vanaf €75
Geldigheid: 13 t/m 30 juli 2017, 23:59 uur
Voorwaarden: Ontvang een gratis Resist Anti-Aging oogcrème - mini (5ml) bij alle bestellingen boven de €75. OP=OP. Niet geldig op eerdere bestellingen. De korting wordt bij het afrekenen toegekend. Paula’s Choice behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op ieder moment te wijzigen.

Shop

20% korting op één product
Geldigheid: 13 t/m 30 juli 2017, 23:59 uur
Voorwaarden: Ontvang 20% korting op het duurste product in je mandje. Voer de kortingscode FAV20 in bij het afrekenen. Deze code is één keer per persoon te gebruiken! De korting wordt bij het afrekenen toegekend. Niet geldig op eerdere bestellingen of in combinatie met andere kortingscodes en sets. Paula’s Choice behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op ieder moment te wijzigen.

Shop

Gratis verzending vanaf € 40
Geldigheid: einddatum onbekend
Voorwaarden: Bij bestellingen boven € 40 is de verzending gratis. De korting wordt bij het afrekenen toegekend. Paula’s Choice behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op ieder moment te wijzigen.

Shop

Mini-sets vanaf € 15
Geldigheid: einddatum onbekend
Voorwaarden: Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Zolang de voorraad strekt. Paula’s Choice behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op ieder moment te wijzigen.

Shop

10 % korting op Full size sets
Geldigheid: einddatum onbekend
Voorwaarden: Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Paula’s Choice behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op ieder moment te wijzigen.

Shop