• Instant glow gift set
 • Instant glow gift set
 • Instant glow gift set
-20%
Instant glow gift set
-20%
Instant glow gift set
-20%
Instant glow gift set
-20%
Instant glow gift set
-20%
Instant glow gift set
-20%
Instant glow gift set
https://www.paulaschoice.nl/nl/instant-glow-gift-set/2HB2022.html

Gelijk een glow-cadeauset

 • Dit duo van krachtige exfolianten zorgt ervoor dat je straks nét zo straalt als de verlichting voor de feestdagen. Verminder fijne lijntjes & rimpels, voorkom verstoppingen van je poriën en fris je teint op.

  Bespaar 20% met deze limited-edition set. Let op: we kunnen alleen retouren accepteren voor de complete set en niet voor afzonderlijke producten.

 • Huidtype: Alle huidtypen
 • Huidtype: + Alle huidtypen
 • Huidprobleem: Huidveroudering, Mee-eters, Doffe huid
 • Ingrediënten: Glycolzuur/AHA, Salicylzuur/BHA, Vlinderbloemextract Bekijk alles
Huidtype:
+ Alle huidtypen
€ 80,00 € 64,00
20% korting (niet geldig in combinatie met andere kortingen)
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
 • Wat doet dit product?

  Geef je huid extra aandacht deze winter. Met deze milde exfolianten help je huidveroudering te vertragen, poriën te ontstoppen en onthul je een mooie glow.

  Onze 2% BHA Liquid Exfoliant verwijdert dode huidcellen, reinigt je huid en brengt je huid weer in balans. De vloeibare formule werkt aan het huidoppervlak en dringt tot diep door in de porie. Onze afspoelbare exfoliant-peeling voor wekelijks gebruik vernieuwt en transformeert je huid. De formule helpt rimpels zichtbaar te verminderen, vervaagt zonneschade & verfijnt je huidtextuur. Niet te vergeten: de formule werkt al binnen 10 minuten. Deze twee formules bundelen hun krachten om de stralende glow die nét achter je huidoppervlak is verstopt, tevoorschijn te toveren.

 • Is dit geschikt voor mijn huid?

  Wat is je huidtype?

  Welk huidprobleem wil je aanpakken?

  (Selecteer één optie)
 • Belangrijkste kenmerken

  Gaat puistjes en mee-eters tegen

  Vermindert tekenen van huidveroudering

  Geeft een subtiele glans

 • Toepassing

  2% BHA Liquid Exfoliant

  Breng de exfoliant met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden) na het reinigen en tonen. Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng de exfoliant in het begin om de dag aan. Verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30. Voor 's avonds: breng na je exfoliant de rest van je routine aan.

  Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

  Gebruik een keer per week op een schone huid. Breng een ruime laag aan op je gezicht en hals. Laat voor tien minuten intrekken. Spoel goed af. Gebruik je andere exfolianten niet op hetzelfde moment als dit product. Vergeet niet: In het begin kan er een lichte tinteling optreden. Als dit gebeurt, zou dit gauw moeten afnemen. Als het niet minder wordt, maar erger - spoel de peeling dan onmiddellijk af met warm water. Gebruik niet op een kwetsbare, (over)gevoelige huid. Advies voor bescherming tegen de zon wanneer je een AHA-exfoliant gebruikt: dit product bevat AHA's (ook wel: alphahydroxyzuren), ingrediënten die gevoeligheid voor de zon en kans op verbranding kunnen vergroten. Voor overdag, breng elke dag een breedspectrum SPF van minimaal 30 óf hoger aan. Ben je buiten? Draag beschermende kleding waar mogelijk, zoek de schaduw op en vermijd lange blootstelling aan de zon.

  Goed om te onthouden: wissel deze producten af voor veilig gebruik én het beste resultaat. Gebruik de 2% BHA Liquid Exfoliant en de Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling nooit op dezelfde dag.

 • Reviews

 • Ingrediënten

  Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

  Glycolzuur/AHA
  Kan helpen om dode huidcellen te verwijderen en het huidoppervlak te hernieuwen. Vermindert tekenen van huidveroudering zichtbaar, zoals bijvoorbeeld zonneschade. Kan fungeren als een waterbindend-middel.

  Salicylzuur/BHA
  Exfolieert je huid effectief; het helpt dode huid te verwijderen aan het huidoppervlak en ín de porie. Het is bewezen werkzaam bij puistjes en mee-eters en heeft huidverzachtende eigenschappen.

  Vlinderbloemextract heeft kalmerende eigenschappen en vermindert tekenen van roodheid en irritatie. Vlinderbloemextract kan variëren in kleur; van een natuurlijke lila-tint tot aan diepblauw.